Už 14 dní mám búšanie srdca
zdravim ja mam tento problem busenie srdca uz asi 14 den.... presne to popisem na zaciatku ked to zacalo vecer som mal neskutocne busenie srdca ako somapal ked striela ... potom sa to uz vlieklo busenie hlavne alebo ako keby ihla raz jedno raz druhe ak som siel von busenie ustalo ale dosla ihla a ked som v klude busenie take silne a ked lezim mam pocit ako keby som mal na hrudniku knihu ked si lahnem na stranu citim napetie v rebrach a hrudniku ako keby sa to cele triaslo aj v rukach to citim...no a aj busenie ... mam uz toho dost v piatok som letel do nemocnice ma tam doporucil moj obvodak ze ma vezmu v stredu tak nech tam zbehnem ... srdce bolo skontrolovane cez ekg a tak a nic ze mozem ist na pohotovosti lekarka povedala ze je vsetko ok ... no mne to busenie uz moc strpcuje zivot... pracujem v sklade a vela bedniciek ukladam na paletu a tak asi aj tam som to dostal plus hrbenie tela doma za pc sedenie :( ale uz sa to neda vydrzat sam nvm co to je dufam ze chrbtica skusam uvolnovat doma chrbticu plus masaz plus horuca voda vana a stale dokola ale este stale to pretrvava plus man skoliozu... neviem ako to zajtra zvladnem v robote asi tam budem sa motat a robit malo lebo to sa neda v klude sediet ked to busenie pomale ale oto silnejsie citim ako keby ma tam kopalo... prosim vas poradte co mam robit ide ma porazit uz 😔 nemozem sa venovat nicomu len beham po dome hore dole na to myslim mam 27r... dakujem vopred moc pekne v stredu idem este na krv a podobne do obvodneho lekara a teraz tak max beham po googlu a hladam odpovede ale sam sa tomu nerozumiem tak len stresujem

@anavie dobry vecer doktorka aj mne dala cardilan ale som ho este nezobrala bojim sa nemali ste ziadne neziaduce ?