Už dlhšiu dobu mám bolesť nechta

28. apr 2021

Ahojte nemate prosim skusenost ?
Uz dlhšiu dobu ma bolela ta cast odkial vyrasta necht. Teraz už ma bolí cely nech. Neviem z čoho. Nikde som sa nebuchla ani nič.. nech si nemôžem odstrihnut lebo to strasne boli.. aj pri chôdzi. Všimla som si že ho mám akoby vlnkaty. Neviem to lepšie opísať.. prosim neviete co to môže byt ? Ešte som také niečo nemala. Ďakujem

autor
28. apr 2021

Zabudla som napísať že je to necht na nohe..

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gertrudka222
28. apr 2021

Asi ti zarasta necht, bud skus doktora alebo pedikerku

artemislix
28. apr 2021

ahoj. aj mňa takto bolel asi tri dni dozadu, a nechápala som kvôli čomu. doma som mala drievko a na tom mieste som trosku necht nadvihla a zbadala som, že mi zarasta do vnútra. s tým drievkom som ten necht vyskrabala, zvyšok odstrihla a zatiaľ je to dobre. už to neboli. len treba vydržať chvíľku tu bolesť, ale ak sa naozaj nedá, tak zbehni k pedikerke alebo neviem kam s tým.

marcellka32
28. apr 2021

Medicínalna pedikerka

andreatytler
29. apr 2021

@artemislix Drievko??? To je nejaky skutocny kus dreva alebo sa tak nazyva nejaky pedikersky nastroj? Ak je to skutocne drevo, tak to prosim uz nikdy nerob. Ved to sa neda vydezinfikovat.

artemislix
29. apr 2021

@andreatytler 😃😃 jasne ze nie skutočne drievko. drievko, ktoré sa využíva pri zatlacani kozičky na nechtach 🙂..

andreatytler
30. apr 2021

@artemislix Vo vidis aka som neznala kozmetickych nastrojov... ja mam stastie na pekne nechty, ktore staci ostrihat a opilnikovat. Ziadna kosticku ani nic neriesim.
Inac je to ale blby nazov😀

artemislix
30. apr 2021

@andreatytler nevadí 😄 naučila si sa niečo nové..