icon

Už dva dni ma bolí krk

5. jan 2026

Prosím vás čo to môže byť? Už dva dni má bolí krk aj som si dala flektor náplasť aj voltaren gél. Divne má bolí krk a troška aj hlava. Bojím sa že mi praskne cieva.

Už dva dni ma bolí krkUž dva dni ma bolí krk
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
5. jan 2026
anonym_c45679
Odpoveď bola odstránená
anonym_1dcbe3
5. jan 2026
@anonym_c45679
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_c45679 🤭

anonym_19aae8
Odpoveď bola odstránená
crazy_cat_lady
5. jan 2026

Co takto lekar?

autor
5. jan 2026
@anonym_c45679
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_c45679 prosím?

domkakvet
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor asi to mas prechladnute.

anonym_1e2c90
5. jan 2026

@anonym_autor daj si magnézium na uvoľnenie svalstva krčnej chrbtice a drž krk v teple (omotaj sa šálom). Pomasíruj si bolestivé miesto zriedeným tea tree olejom, pomáha pri zápaloch. Nasaď protizápalovú stravu.

autor
5. jan 2026
@anonym_1e2c90

@anonym_autor daj si magnézium na uvoľnenie svalstva krčnej chrbtice a drž krk v teple (omotaj sa šálom). Pomasíruj si bolestivé miesto zriedeným tea tree olejom, pomáha pri zápaloch. Nasaď protizápalovú stravu.

@anonym_1e2c90 ďakujem pekne🙂

autor
5. jan 2026
@anonym_1e2c90

@anonym_1e2c90 môžem magnerot?

anonym_1e2c90
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_1e2c90 môžem magnerot?

@anonym_autor áno, uži ho s vitamínom C (citrónom, jablkom..), aby sa ti lepšie vstrebal do tela 🙂

autor
5. jan 2026
@anonym_1e2c90

@anonym_autor áno, uži ho s vitamínom C (citrónom, jablkom..), aby sa ti lepšie vstrebal do tela 🙂

@anonym_1e2c90 ďakujem veľmi pekne🙂

autor
5. jan 2026
@domkakvet

@anonym_autor asi to mas prechladnute.

@domkakvet môže byť chodili sme často von v týchto minusoch

simsalabim
5. jan 2026
@anonym_autor

@domkakvet môže byť chodili sme často von v týchto minusoch

@anonym_autor daj si guajacuran, uvolni svalstvo lepsie ako magnezko.

autor
5. jan 2026
@simsalabim

@anonym_autor daj si guajacuran, uvolni svalstvo lepsie ako magnezko.

@simsalabim ďakujem beriem ho ale nejak nepomáha

zuzubb007
5. jan 2026

Aescin tabletky 3 x denne + flector tablety 2 x denne, je možné že ťa seklo trošku

autor
5. jan 2026
@zuzubb007

Aescin tabletky 3 x denne + flector tablety 2 x denne, je možné že ťa seklo trošku

@zuzubb007 nemám možnosť ísť momentálne do lekárne mám len flektor prášok guajacuran a magnerot

anonym_f8e0d0
5. jan 2026
@anonym_autor

@zuzubb007 nemám možnosť ísť momentálne do lekárne mám len flektor prášok guajacuran a magnerot

@anonym_autor to je skrátený trapez.hlavne žiadna panika o puknutej cievke.Pomasirovat, uvoľniť, cviky na skrátené svaly na krku.

sisulia
8. jan 2026

Daj si Cetalgen, ten u mna funguje fakt najlepsie zo vsetkych tych volnopredajnych liekov. Aj rychlo zaberie a aj dlho ucinkuje 🙂