Už dva dni ma bolí krk
Prosím vás čo to môže byť? Už dva dni má bolí krk aj som si dala flektor náplasť aj voltaren gél. Divne má bolí krk a troška aj hlava. Bojím sa že mi praskne cieva.

@anonym_c45679 🤭
Co takto lekar?
@anonym_c45679 prosím?
@anonym_autor daj si magnézium na uvoľnenie svalstva krčnej chrbtice a drž krk v teple (omotaj sa šálom). Pomasíruj si bolestivé miesto zriedeným tea tree olejom, pomáha pri zápaloch. Nasaď protizápalovú stravu.
@anonym_autor daj si magnézium na uvoľnenie svalstva krčnej chrbtice a drž krk v teple (omotaj sa šálom). Pomasíruj si bolestivé miesto zriedeným tea tree olejom, pomáha pri zápaloch. Nasaď protizápalovú stravu.
@anonym_1e2c90 ďakujem pekne🙂
@anonym_1e2c90 môžem magnerot?
@anonym_1e2c90 môžem magnerot?
@anonym_autor áno, uži ho s vitamínom C (citrónom, jablkom..), aby sa ti lepšie vstrebal do tela 🙂
@anonym_autor áno, uži ho s vitamínom C (citrónom, jablkom..), aby sa ti lepšie vstrebal do tela 🙂
@anonym_1e2c90 ďakujem veľmi pekne🙂
@anonym_autor asi to mas prechladnute.
@domkakvet môže byť chodili sme často von v týchto minusoch
@domkakvet môže byť chodili sme často von v týchto minusoch
@anonym_autor daj si guajacuran, uvolni svalstvo lepsie ako magnezko.
@anonym_autor daj si guajacuran, uvolni svalstvo lepsie ako magnezko.
@simsalabim ďakujem beriem ho ale nejak nepomáha
Aescin tabletky 3 x denne + flector tablety 2 x denne, je možné že ťa seklo trošku
Aescin tabletky 3 x denne + flector tablety 2 x denne, je možné že ťa seklo trošku
@zuzubb007 nemám možnosť ísť momentálne do lekárne mám len flektor prášok guajacuran a magnerot
@zuzubb007 nemám možnosť ísť momentálne do lekárne mám len flektor prášok guajacuran a magnerot
@anonym_autor to je skrátený trapez.hlavne žiadna panika o puknutej cievke.Pomasirovat, uvoľniť, cviky na skrátené svaly na krku.
Daj si Cetalgen, ten u mna funguje fakt najlepsie zo vsetkych tych volnopredajnych liekov. Aj rychlo zaberie a aj dlho ucinkuje 🙂