icon

Už tri dni mám neustály pocit smädu

amyweber
18. jan 2021

Ahojte, už tri dni mám zvýšenú potrebu pitia ale včera večer som mala vysušené usta, jazyk, hrdlo a nedokazala som ako keby uhasiť smäd. Trvá to aj dnes. Myslite že to môže mať súvislosť so suchým vzduchom v našom byte? Podobne pociťoval aj manžel ale nie až tak ako ja, aj keď je pravda, že som astmatička. Stretli ste sa s niečim podobným ? Ďakujem

Strana
z2
amyweber
autor
18. jan 2021

@trinneo ja som síce už raz tehotná bola ale takéto niečo sa počas prvéveho tehotenstva vôbec neprejavovalo

simca06022011
18. jan 2021

ja som uz par tyzdnov takato vysusena, aj kozu ruky.. nohy... a ja to pravidelne mavam v mensom/vacsom rozsahu, ked kuirme v krbe, duplovane ak vonku mrzne a chodime dnu a von... bezne mame suchy vzduch do 45-50% a ked kurime tak aj 35%... nalievam sa vodou a to na tento pocit suchej pokozky vobec neposobi, to len kremujem. A vkuse sa nalievam, vodou cajom... vodou s citronom... proste hocico

trinneo
18. jan 2021

@amyweber ved nemusí to tak byt... Ktovi,ale dufam,ze prides na to, cim to je....

marcellka32
18. jan 2021

Tehotensky test a test na cukor

amyweber
autor
18. jan 2021

@simca06022011 a mávaš taký neustály pocit smädu ? Že napiješ sa a aj tak máš sucho v ústach v hrdle ?

marcellka32
18. jan 2021

@simca06022011 kúpila som dnes norkovy krém za 2 eura, lebo mne táto zima tiež suši pokožku

marion30
18. jan 2021

Ak obaja tak ste nezjedli niečo ?moc slané,cibuľa...?

Strana
z2