Už tri dni mám neustály pocit smädu
Ahojte, už tri dni mám zvýšenú potrebu pitia ale včera večer som mala vysušené usta, jazyk, hrdlo a nedokazala som ako keby uhasiť smäd. Trvá to aj dnes. Myslite že to môže mať súvislosť so suchým vzduchom v našom byte? Podobne pociťoval aj manžel ale nie až tak ako ja, aj keď je pravda, že som astmatička. Stretli ste sa s niečim podobným ? Ďakujem
ja som uz par tyzdnov takato vysusena, aj kozu ruky.. nohy... a ja to pravidelne mavam v mensom/vacsom rozsahu, ked kuirme v krbe, duplovane ak vonku mrzne a chodime dnu a von... bezne mame suchy vzduch do 45-50% a ked kurime tak aj 35%... nalievam sa vodou a to na tento pocit suchej pokozky vobec neposobi, to len kremujem. A vkuse sa nalievam, vodou cajom... vodou s citronom... proste hocico
Tehotensky test a test na cukor
@simca06022011 a mávaš taký neustály pocit smädu ? Že napiješ sa a aj tak máš sucho v ústach v hrdle ?
@simca06022011 kúpila som dnes norkovy krém za 2 eura, lebo mne táto zima tiež suši pokožku
Ak obaja tak ste nezjedli niečo ?moc slané,cibuľa...?

@trinneo ja som síce už raz tehotná bola ale takéto niečo sa počas prvéveho tehotenstva vôbec neprejavovalo