icon

Už tri dni som bez hlasu. Čo mám robiť?

janica81
20. jan 2011

Mamičky pomóoooooooc.... už tretí deň som bez hlasu, ale absolutne....stalo sa to niektorej??? zatial užívam kalciový sirup a cmulam HOMEOVOX ale zatial bez efektu....chuda moja malicka...nemozem sa s nou vobec rozpravat...len na mna kuka, ze co to ☹ ☹

lalus
20. jan 2011

daj si calciový sirup - voľnopredajné v lekárni 😉

majka35
Odpoveď bola odstránená
womenne
20. jan 2011

Ja to mávam tak 2-3 x do roka, najskor to začne chríplavym hlasom- vraj dosť sexi 😀 a potom mi hlas odíde úplne tak 5 - 7 dni to trva a je to ok. Mám to z alergie, dávam si na to cmuľave pastilky, calcium a deťom kradnem zirtec 😅

macca5
20. jan 2011

stalo,a mm a syn sa fajne zabávali,pretože som stratila hlas tesne pred odchodom na dovolenku.Kalciový sirup je dobrý,no mne pomohlo teplejšie pivo/tak asi1,5dcl/ s medom,alebo horúce mlieko s fenyklom a medom.Nie je to nič príjemné,snaž sa rozprávať čo najmenej,aby si hlasivky odddýchli. 😉

titkovamiriam
20. jan 2011

najlepsie su kalciove injekcie 😉 ale pichat nie pit,takze ak mas kamosku sestricku.....

dadulaa
20. jan 2011

presne ako píše Miriam, mne vždy najviac pomáhajú kalciové injekcie, ktoré väčšinou vypijem, ked sa inak nedá + hlasový kľud a vlažné zábaly na krk, ale mňa vtedy bolí aj celý hrtan..

nikushka1
20. jan 2011

moja mamina príde o hlas niekoľko krát do roka.kedže som sestrička pichám jej calcium a acidum ascorbicum(celaskon). každý deň jej pichnem jednu injekciu kalcia a jednu celaskonu.po troch dňoch je zdravá ako rybička. takže ak máš nejakú kamošku zdravotníčku tak ju popros nech ti to pichá a ak nie normálne nabehni k obvoďákovi nech ti pichne on 😉

danielik79
20. jan 2011

k tomu všetkému čo užívaš ja ešte aj kloktám teplú slanú vodu a ku podivu zaberá.

janka150896
8. mar 2011

aj ja vám uplne svoj hlas preč viem že sú na to kalciové injekcie ale kde sa pichajú ?