Už tri mesiace mám točenie hlavy
Ahojte už 3 mesiace trpim točenim hlavy najhorsie je to v noci pocas spanku pri zaspavani ale niekedy sa mi hlava toci aj cele dni. Orl vysetrenie mam v poriadku, ct mozgu tiez. V Marci idem na vysetrenia poruchy rovnovahy. Obcas mi to tocenie zmizne aj na 2 tyzdne a potom sa znovu vrati a drzi sa ma to. Je to velmi obmedzujuce. Mate s tym niekto skusenost ? 😣
Môže to byť aj z krčnej chrbtice, alebo zo psychiky.
Včerajší záver z MRI krčnej - ľahká protrúzia disku c5-6 s kontaktom s oboma koreňmi c6 a plošná protrúzia disku c6-7 s kontaktom s ľavým predným koreňom c7.
Len ma mrzí aký prístup ma k tomuto zdravotníctvo, že si musím sama nájsť nejakého lekára, ktorý ma vyšetrí a doslova si vydupkať magnetickú rezonanciu.
@erikakissova101 nevedia čo to spôsobuje, na rehabke mi ukázali cviky, čo mám cvičiť, zatiaľ žiadna zmena, ak je to vôbec zapríčinené tým...známej sa prestala točiť hlava až po 9 mesiacoch cvičenia
@dotssy mne sa točí uz 2mesiac. Nezvládam to uz..ani v robote ani doma. Veľmi ma to obmedzuje. Čakám na Magneticku. Dostala som betahistin ale mam pocit ze mi to vôbec nepomáha. Uz som veľmi zúfalá. S takými točakmi žiť:( ďakujem za tvoju odpoveď. Vela zdravia prajem všetkým tu v skupinke. Držte sa
@erikakissova101 ja som z toho na začiatku bola celkom dosť mimo, kedže to prišlo nečakane a každé jedno vyšetrenie sa vlieklo...tiež som brala betahistin po ňom sa to u mňa mierne zlepšilo, ale asi až po mesiaci/mesiaci a pol užívania. Ja sa cítim byť po psychickej stránke v pohode, ale vraj to môže byť aj vnútorný strach,stres, atď., ktorý nemusí človek pociťovať.
@csipcsip000 moze to byt histaminova intolerancia
Ludia je tu este niekto ?
@csipcsip000 ja tiež mam teraz s tým problem
@csipcsip000 ahoj ake máš problémy ??
@csipcsip000 u mňa to bola krčná chrbtica
Mňa tiež trápi toto točenie hlavy už vyše roka, prišlo to z ničoho nič, niekedy mám aj 2 mesiace pokoj a potom to zase príde, kedysi som cítila aj také tlaky v hornej časti hlavy ale to už necítim skoro vôbec. Chrbtica ma raz čas pobolieva, (párkrát sa stalo, že to bola extrémna bolesť ) alebo potom väčšinou keď nejako zle dlhšie sedím alebo keď spím. Bolesti hlavy nemám skoro vôbec, asi len tak bežne ako každý človek raz za nejaký čas.
Prosim vas nejaka osobka ktora ma uz dlhodobo nonstop bolesti hlavy tupe,akoby hmlu v mozgu,dlho mi vse nacitava neviem najst slova,som uz zufala ,nic nezabera uz som vse vyskusala asi.

@fauko rozbor som mala krv ok