icon

Už tri mesiace mám točenie hlavy

csipcsip000
21. jan 2021

Ahojte už 3 mesiace trpim točenim hlavy najhorsie je to v noci pocas spanku pri zaspavani ale niekedy sa mi hlava toci aj cele dni. Orl vysetrenie mam v poriadku, ct mozgu tiez. V Marci idem na vysetrenia poruchy rovnovahy. Obcas mi to tocenie zmizne aj na 2 tyzdne a potom sa znovu vrati a drzi sa ma to. Je to velmi obmedzujuce. Mate s tym niekto skusenost ? 😣

Strana
z2
csipcsip000
autor
3. apr 2023

@fauko rozbor som mala krv ok

66simonka66
3. apr 2023

Môže to byť aj z krčnej chrbtice, alebo zo psychiky.

fauko
Odpoveď bola odstránená
dotssy
6. apr 2023

Včerajší záver z MRI krčnej - ľahká protrúzia disku c5-6 s kontaktom s oboma koreňmi c6 a plošná protrúzia disku c6-7 s kontaktom s ľavým predným koreňom c7.
Len ma mrzí aký prístup ma k tomuto zdravotníctvo, že si musím sama nájsť nejakého lekára, ktorý ma vyšetrí a doslova si vydupkať magnetickú rezonanciu.

erikakissova101
Autor odpoveď zmazal
dotssy
31. máj 2023

@erikakissova101 nevedia čo to spôsobuje, na rehabke mi ukázali cviky, čo mám cvičiť, zatiaľ žiadna zmena, ak je to vôbec zapríčinené tým...známej sa prestala točiť hlava až po 9 mesiacoch cvičenia

erikakissova101
1. jún 2023

@dotssy mne sa točí uz 2mesiac. Nezvládam to uz..ani v robote ani doma. Veľmi ma to obmedzuje. Čakám na Magneticku. Dostala som betahistin ale mam pocit ze mi to vôbec nepomáha. Uz som veľmi zúfalá. S takými točakmi žiť:( ďakujem za tvoju odpoveď. Vela zdravia prajem všetkým tu v skupinke. Držte sa

dotssy
5. jún 2023

@erikakissova101 ja som z toho na začiatku bola celkom dosť mimo, kedže to prišlo nečakane a každé jedno vyšetrenie sa vlieklo...tiež som brala betahistin po ňom sa to u mňa mierne zlepšilo, ale asi až po mesiaci/mesiaci a pol užívania. Ja sa cítim byť po psychickej stránke v pohode, ale vraj to môže byť aj vnútorný strach,stres, atď., ktorý nemusí človek pociťovať.

kachita
5. jún 2023

@csipcsip000 moze to byt histaminova intolerancia

dotssy
5. jún 2023

@kachita myslíte? mne vyšiel ľahký stupeň HIT, ale vylúčili, že by práve to spôsobovalo takéto točenie hlavy

erikakissova101
Autor odpoveď zmazal
erikakissova101
Autor odpoveď zmazal
csipcsip000
autor
9. nov 2023

Ludia je tu este niekto ?

1fifinka1
9. nov 2023

@csipcsip000 ja tiež mam teraz s tým problem

jk1234
16. dec 2023

@luciar260 ahoj , tiež mavas to nočné točenie v hlave ??

jk1234
16. dec 2023

@csipcsip000 ahoj ake máš problémy ??

luciar260
20. dec 2023

@jk1234 momentalne nie, ale mavalo som to velmi dlho , casom to nejak prestalo

mickya01
3. jan 2024

@dotssy dobry den, mam podobne problemy, uz pol roka sa mi toci hlava, niekedy lepsie, niekedy horsie, uzivala som Urutal, nezabral, CT mozgu v poriadku, teraz cakam na vysledky MR mozgu...opat mi nasadili Urutal, po mesiaci uzivania ziadna zmena. Vam sa uz stav zlepsil?

sofia1979
3. jan 2024

@csipcsip000 u mňa to bola krčná chrbtica

dotssy
4. jan 2024

@mickya01 nie, som na tom stale rovnako, v marci to budu 2 roky, nic sa nenaslo a cvicenie evidentne tiez nema nejaky extra vplyv...vraj to moze byt psychika, odporucali mi vyskusat atd, ale tomu sa zatial vyhybam

dotssy
4. jan 2024

@sofia1979 mali ste nejake konkretne cviky co vam pomohli? za aky cas ste sa dali dokopy?

mickya01
5. jan 2024

@sofia1979 citili ste aj nejake bolesti krcnej chrbtice?

sofia1979
5. jan 2024

@mickya01 vôbec práveže

majarumm
15. jan 2024

Mňa tiež trápi toto točenie hlavy už vyše roka, prišlo to z ničoho nič, niekedy mám aj 2 mesiace pokoj a potom to zase príde, kedysi som cítila aj také tlaky v hornej časti hlavy ale to už necítim skoro vôbec. Chrbtica ma raz čas pobolieva, (párkrát sa stalo, že to bola extrémna bolesť ) alebo potom väčšinou keď nejako zle dlhšie sedím alebo keď spím. Bolesti hlavy nemám skoro vôbec, asi len tak bežne ako každý človek raz za nejaký čas.

macanela
6. mar 2024

Prosim vas nejaka osobka ktora ma uz dlhodobo nonstop bolesti hlavy tupe,akoby hmlu v mozgu,dlho mi vse nacitava neviem najst slova,som uz zufala ,nic nezabera uz som vse vyskusala asi.

jenny3131
15. sep 2024

@macanela Pekný deň prajem, mate za sebou už mri mozgu ? Resp čo na Vaše príznaky hovorí neurológ ? Pretože to môže byt naozaj hocičo ale to Mr ukáže ak je nejaká chyba hore v mozgu. Ak je mozog čistý, budú hľadať inde príčinu. Ucho a pod ,…

jjjppp
22. okt 2024

@majarumm Mozem sa spýtať či Vám niečo pomohlo tiez citim tlak na pravej strane hlavy boli ma krk a hybe sa mi obraz pred ocami,zavraty hlavne podvecer.Bol som u vseobecnej dostal som tanakan,na ORL betahistin a este cakam na vysetrenie neurologom.

kalianka
6. dec 2024

@macanela ahoj mám presne to iste

jk1234
15. dec 2024

@luciar260 ahoj ešte máš takéto problémy ?

luciar260
15. dec 2024

@jk1234 ahoj uz iba niekedy velmi malo,

Strana
z2