icon

Užívali ste Prednison po kortikálnych infúziách?

5. júl 2025

Ahojte uzivali ste ich po kortikodnych infuziach ?? Dakujem

lusyyy36
5. júl 2025

Nie

autor
5. júl 2025
@lusyyy36

Nie

@lusyyy36 a kde vas liecili ? Vratil sa zrak do normalu ?

lusyyy36
5. júl 2025

Ja bývanie vo viedni. Zrak mam dobry (slabe dioptrie na citanie) , ale mam stále take zvláštne pocity v oku a niekedy ma boli. Ale na poslednej očnej kontrole mi povedali, že už to je pekne zahojene. A to sú už 4 roky odvtedy ako som to mala

autor
5. júl 2025
@lusyyy36

Ja bývanie vo viedni. Zrak mam dobry (slabe dioptrie na citanie) , ale mam stále take zvláštne pocity v oku a niekedy ma boli. Ale na poslednej očnej kontrole mi povedali, že už to je pekne zahojene. A to sú už 4 roky odvtedy ako som to mala

@lusyyy36 sestre sa vratil zapal ocneho nervu presne po 4 rokoch na jedno oko nevidela, uz je to lepsie a po predchadzajucich skusenostiach nechce uzivat prednison, velmi zle ho znasala, sestra tiez inac dobre vidi nenosi ziadne okuliare, tam uz pred 4 rokmi mala podozrenie na SM ale z lumbalky jej to nepotvrdili ani nevyvratili

lusyyy36
5. júl 2025

Ja som mala len tie infuzky a ešte som si pichala injekcie na zrazanlivost krvi, potom už nič viac. Robili mi rôzne krvné, očné a neuro vyšetrenia. Mrt bolo ok.

autor
5. júl 2025
@lusyyy36

Ja som mala len tie infuzky a ešte som si pichala injekcie na zrazanlivost krvi, potom už nič viac. Robili mi rôzne krvné, očné a neuro vyšetrenia. Mrt bolo ok.

@lusyyy36 dakujem za odpoved 😊

danieladeley
5. júl 2025

ano, velmi dlho :/