icon

Užívam Alventu a nemá pocit, že mi CBD účinkuje

mirka_8
22. feb 2021

Mozem uzivat alventu 75 s cbd nemam pocit ze by mi cbd ucinkovalo

Strana
z2
mirka_8
autor
23. feb 2021

@zuzi56 ake mate percentne

mirka_8
autor
24. feb 2021

@dadus_ka aake mate percentne a uzivate este nieco k tomu

dadus_ka
24. feb 2021

@mirka_8 ja mam 15% a uzivam cipralex 10mg. Teraz cbd neuzivam, ja som sa chcela hlavne zbavit liekov na spanie a s tym mi pomohol 😊 a o necely rok idem vysadzat aj cipralex tak znova zacnem s cbd 😁

mirka_8
autor
24. feb 2021

@dadus_ka ja mam alventu 75 to mas dobre tak to nemas take vazne

dadus_ka
24. feb 2021

@mirka_8 teraz uz je to lepsie ale rok dozadu to bolo fakt extremne zle. Myslela som ze skoncim na psychiatrii 😏 mne to totiz zacalo po covide. Post covid long haul. Neurologické a psychicke problemy s totalnou nespavostou

mirka_8
autor
24. feb 2021

@dadus_ka a co sa ti dialo v hlave ja mam teraz strach neviem si najst zachytny bod a co beres

dadus_ka
24. feb 2021

@mirka_8 tazko povedat skoro si to ani nepamatam. Mala som strach ze umrem lebo som nemohla spať ani jest. Nedokazala som prežívať radost a bola som jak zombik. Beriem cipralex 10mg

nicicka
25. feb 2021

@dadus_ka ako dlho si prosím ťa užívala olej. Vdaka

dadus_ka
25. feb 2021

@nicicka 4-5 mesiacov myslim

nicicka
25. feb 2021

@dadus_ka super vdaka 😉

janelillith
28. feb 2021

ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.

carlossainz
31. mar 2021

ja objednávam z cbdbratislava.eu aspon tu v BA su velmi rychly. a co sa tyka produktov tak osobne mne funguje CBDIUM

olsan
31. mar 2021

@mirka_8 ako dlho berieš, pomohla ti /po akom čase uzivania/ ?Mne nepomohla/75 rano/, vysadila som sama a užívam cbd

mirka_8
autor
31. mar 2021

Alventa ucinkuje po 8 tyzdnoch uzivala som najprv 75 8 tyzdnov a teraz 150 uzivam aj cbd a nic a ty si kolko uzival mas tazke depresie ak mas lahku tak sa to da

janelillith
31. mar 2021

@mirka_8 ty uzivas tusim len 5% vsak ak si dobre pamatam, a neviem ci mas full spectrum... mozno preto ti neucinkuje

mirka_8
autor
31. mar 2021

@janelillith mne asi to cbd robi zle s ad mam aj z ameriky a katastrofa este horsie som sa citilw

janelillith
31. mar 2021

@mirka_8 vysad AD... nie vsetko sa moze brat s cbd ...

mirka_8
autor
31. mar 2021

@janelillith ja mam tazku depresiu skusala som vysadit a sa mi zhorsil stav

elisse247
6. máj 2021

@mirka_8 môžete to užívam spolu, treba odstup. Samozrejme treba vedieť aké dávkovanie. Presne na čo, či treba mikro dávky, štandardné alebo makro dávky, záleží aj od váhy. Nie každému môže hneď zapasovať prvé CBD.

lucy1801
6. júl 2021

@dadus_ka to s tým prežívanim radosti mám aj ja teraz, mohla by som vám napísať do správy?

dadus_ka
16. júl 2021

@lucy1801 jasne kludne piste

blableblu
8. mar 2022

@mirka_8 čo sa akože píše v tom článku ?to píše akože nejaká Dr hm asi taká podobná čo tvrdila že vakcína nás zachráni :DDdja som ten článok necitala teda neviem čo v ňom píše ale celosvetovo je cbd považovaný za liek a ja ho užívam práve zo stránky konope co a som maximálne spokojná

blableblu
8. mar 2022

@queen_mary pani lekárka asi nechce stratiť kšefty pretože veľa ľudí mení lieky práve tá cbd celosvetovo sú považované za liek ja užívam práve z tejto stránky 30percenty a som maximálne spokojná čo sa týka hlavne môjho spánku nespala a potila som sa celu noc z depresiii a bolesti chrbta od kedy užívam zastávam jak bábätko a spím celu noc ráno sa budím v dobrej nálade žiadna depka čo som pred tým mala brutálne a cítim sa proste dobre fit takze možno vám nepadla značka ako mne prvá

lucy1801
9. mar 2022

@blableblu Cbd je čisto placebo efekt, jakmile ho prestaneš užívať tak sa ti všetko vráti naspäť, zbytočná strata peňazí

blableblu
9. mar 2022

@lucy1801 ja som mala už aj veľmi dlhu prestávku a nič sa mi nevrátilo a poznám kolo seba xxxxxx ľudí ktorým sú maximálne spokojný určite si nemyslím že je to placebo a hlavne nie za take peniaze potom aj tie konopné maste sú placebo lebo aj tie sú výborne na bolesť ale každý má na zo iný názor samozrejme ja na to nedám dopustiť

blableblu
10. mar 2022

@lucy1801 to sú presne videá tipu za očkovanie a za neočkovaní proti covid v každom uviedli úplne všetky argumenty ty čo dávali videá za samozrejme samé pozitíva ty čo dávali videá proti samozrejme zas negatíva takze to ke všade tak a vo všetko ja som spokojná

Strana
z2