Užívam Alventu a nemá pocit, že mi CBD účinkuje
Mozem uzivat alventu 75 s cbd nemam pocit ze by mi cbd ucinkovalo
ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.
ja objednávam z cbdbratislava.eu aspon tu v BA su velmi rychly. a co sa tyka produktov tak osobne mne funguje CBDIUM
Alventa ucinkuje po 8 tyzdnoch uzivala som najprv 75 8 tyzdnov a teraz 150 uzivam aj cbd a nic a ty si kolko uzival mas tazke depresie ak mas lahku tak sa to da
@mirka_8 ty uzivas tusim len 5% vsak ak si dobre pamatam, a neviem ci mas full spectrum... mozno preto ti neucinkuje
@janelillith mne asi to cbd robi zle s ad mam aj z ameriky a katastrofa este horsie som sa citilw
@mirka_8 vysad AD... nie vsetko sa moze brat s cbd ...
@janelillith ja mam tazku depresiu skusala som vysadit a sa mi zhorsil stav
@mirka_8 čo sa akože píše v tom článku ?to píše akože nejaká Dr hm asi taká podobná čo tvrdila že vakcína nás zachráni :DDdja som ten článok necitala teda neviem čo v ňom píše ale celosvetovo je cbd považovaný za liek a ja ho užívam práve zo stránky konope co a som maximálne spokojná
@queen_mary pani lekárka asi nechce stratiť kšefty pretože veľa ľudí mení lieky práve tá cbd celosvetovo sú považované za liek ja užívam práve z tejto stránky 30percenty a som maximálne spokojná čo sa týka hlavne môjho spánku nespala a potila som sa celu noc z depresiii a bolesti chrbta od kedy užívam zastávam jak bábätko a spím celu noc ráno sa budím v dobrej nálade žiadna depka čo som pred tým mala brutálne a cítim sa proste dobre fit takze možno vám nepadla značka ako mne prvá
@lucy1801 ja som mala už aj veľmi dlhu prestávku a nič sa mi nevrátilo a poznám kolo seba xxxxxx ľudí ktorým sú maximálne spokojný určite si nemyslím že je to placebo a hlavne nie za take peniaze potom aj tie konopné maste sú placebo lebo aj tie sú výborne na bolesť ale každý má na zo iný názor samozrejme ja na to nedám dopustiť

@zuzi56 ake mate percentne