icon

Užívanie lieku ciprofloxacin 500mg

anonymka11
8. apr 2019

Ahojte prišla som si sem pre radu 4 deň užívam antibiotikum ciprofloxacin na zápal močových ciest neviem prečo ale začala som si o tomto lieku googlit na internete a dočítala som sa naozaj veľmi zle veci je zaradený medzi 34 nebezpečných liekov medzi 20 liekov ktoré spôsobujú stratu pamäte a naozaj veľmi veľa skutočných recenzií ľudí ktorí majú po tomto lieku doživotné problémy naozaj ma to veľmi vystrašilo aj keď zatiaľ nemám žiadne vedľajšie účinky bojím sa či mám takto liek douzivat alebo radšej mám z jeho užívaním prestať alebo aj tak je už neskoro a možno sa už problémom tak či tak nevyhnem čo by ste mi odporučili ďakujem

jajka257
8. apr 2019

@anonymka11 ale pozri, sme aj taki, co to prezili bez ujmy. Mala som ho mnokrat a aj pamat mam, ani klby mi neodisli. Neboj a douzivaj. Ja som mala raz 15 dni. Silny zapal pluc.

andyka321
8. apr 2019

Moj syn to bral niekolkokrat po 10 dni, ziadne problemy. Len sa nezdrzuj na priamom slnku.

noemi155
8. apr 2019

Mne to absolútne nepomohlo, dvakrát som ho mala a dvakrát som musela ísť na pohotovosť co som bola brutálne chorá..

e1i
8. apr 2019

@anonymka11 ak lekar predpisal vie preco,douzivat urcite. Co sa tyka tych clankov,iba bolo odporucene dostatocne zvazit na co ich predpisuju.

megan777
8. apr 2019

Mne bolo veru zle z neho.Dala som si predpisat iny ale to uz davno bolo asi 5rokov dozadu