icon

Úzkosť a strach pred vycestovaním

7. jan 2022

O par dni mam ist do prace do zahranicia lenze naposledy mi tam prislo strasne zle asi panicky atak alebo ja neviem myslel som si ze odpadnem a cely som sa triasol..liecim sa na vysoky tlak ale vtedy som nemal moznost si ho odmerat..aj teraz ked beriem lieky a meriam si doma tak mi znizia tlak len malo..doktor mi zmenil uz 4 lieky avsak stale su tie iste len zvysoval davky ale nepomaha to..napriklad teraz mam vacsi tlak ako rano pred tabletkami...a moj problem spociva v tom ze sa strasne bojim mam uzkosti az strach ze ked pojdem do prace zas sa mi to stane a budem daleko od domova..prislo to z nicoho nic uz teraz doma 2 dni sa trasiem a bojim sa vycestovat..co mi odporucate?lebo ja uz neviem co zo sebou magnezium beriem denne 5 tabliet magnerot aj b komplex..

Strana
z2
autor
8. jan 2022

@yollanda a ake lieky beries ktore ti pomohli?

yollanda
8. jan 2022

Alventa, kvetiax, Elontril, insidon - áno tento kokteil mám každý deň ráno a večer

autor
8. jan 2022

@yollanda a fungujes bez problemov?

yollanda
8. jan 2022

Samozrejme! Už 20 rokov

autor
8. jan 2022

@yollanda tak som rad lebo je to strasne, verim ze aj mne sa to podari

savanna
8. jan 2022

@yollanda to ma zaujalo, naozaj mas krasny zivot? Ja tiez beriem roky AD, mam uzkostno-depresivnu poruchu s nespavostou, pravdepodobne aj ADHD. Ale teda o krasnom zivote ani chyru, aj bezne fungovanie je pre mna velmi narocne, ako to robis? 🙂

yollanda
9. jan 2022

@savanna beriem tonu liekov. Ale mala som teda všelijaké stavy. Len umrieť a umrieť. Až po 3 rokoch sa mi podarilo ako tak stabilizovať

yollanda
9. jan 2022

Určite sa ti to podarí, len treba ist k dr. A hlavne poctivo brat lieky.

Strana
z2