Úzkosť po pôrode
Baby, zažívali ste niektorá úzkosti po pôrode? Neviem si to vysvetliť, veľmi som sa tešila no stále rozmýšľam nad tým že mi bude zle a nebudem schopná sa starať a že moje úzkosti budú ešte silnejšie. Tiež aj nad tým že malého nakojim a aj po nakojeni je velakrat nepokojný a veľmi urevaný. Maly ma estelen týždeň, viem že to chce čas no zároveň potrebujem upokojiť že nie som sama a že je to normálne a prejde to.
@anonym_autor keď to prejde do týždňa dvoch je to ok. Keď nie, ide to už do depresie ako u mňa a je to každodenný boj, ale už sa to zlepšuje (2 mesiace od pôrodu)
Ahoj, nie si v tom sama, ja som svoju dcerku tyzden po porode doslova nenavidela... stale len revala a revala... dula mi povedala vydrzat 20 dni a bude lepsie. A naozaj, ako nahle sa super spustilo kojenie, malicka bola jeden uzlik lasky.
je to normalne, je to sposobene tym, ze ti po porode rapidne klesne progesteron a tusim estrogen a s nedostatkom spanku a bolestami to ide ruka v ruke. ja som skoro stale plakala, ci uz od radosti, alebo potom, ze ako sa mi zmenil zivot,plakala som aj kvoli reklame v telke. trvalo to tak dva tyzdne.
vydumamky.sk skusnsi precitat
@anonym_autor Je to normalne. Ak vies nejako fungovat, postarat sa, citis nieco pozitivne k dietatu a nemas cierne myslienky, je to ok.

@anonym_autor je to úplne normálne, sú to hormóny. Len dávaj pozor, nech to neprerastie do depresie