icon

Úzkosť po pôrode

17. júl 2025

Baby, zažívali ste niektorá úzkosti po pôrode? Neviem si to vysvetliť, veľmi som sa tešila no stále rozmýšľam nad tým že mi bude zle a nebudem schopná sa starať a že moje úzkosti budú ešte silnejšie. Tiež aj nad tým že malého nakojim a aj po nakojeni je velakrat nepokojný a veľmi urevaný. Maly ma estelen týždeň, viem že to chce čas no zároveň potrebujem upokojiť že nie som sama a že je to normálne a prejde to.

marhulka13
17. júl 2025

@anonym_autor je to úplne normálne, sú to hormóny. Len dávaj pozor, nech to neprerastie do depresie

anonym_ccaa12
17. júl 2025

@anonym_autor keď to prejde do týždňa dvoch je to ok. Keď nie, ide to už do depresie ako u mňa a je to každodenný boj, ale už sa to zlepšuje (2 mesiace od pôrodu)

tanicka907
17. júl 2025

Ahoj, nie si v tom sama, ja som svoju dcerku tyzden po porode doslova nenavidela... stale len revala a revala... dula mi povedala vydrzat 20 dni a bude lepsie. A naozaj, ako nahle sa super spustilo kojenie, malicka bola jeden uzlik lasky.

babushkaem
17. júl 2025

je to normalne, je to sposobene tym, ze ti po porode rapidne klesne progesteron a tusim estrogen a s nedostatkom spanku a bolestami to ide ruka v ruke. ja som skoro stale plakala, ci uz od radosti, alebo potom, ze ako sa mi zmenil zivot,plakala som aj kvoli reklame v telke. trvalo to tak dva tyzdne.

juliet86
17. júl 2025

vydumamky.sk skusnsi precitat

marianarem
17. júl 2025

@anonym_autor Je to normalne. Ak vies nejako fungovat, postarat sa, citis nieco pozitivne k dietatu a nemas cierne myslienky, je to ok.