icon

Úzkosti a jeseň

teodor260989
17. nov 2021

Ahojte tie čo sa liečite na úzkosti mávate na jeseň zhoršenie stavu?ja som sa už fajn cítila a zrazu bum je to tu nervózita,nepokoj,zvieranie na hrudi a strach a myšlienky.mavate také problémi aj vy?dakujem

Strana
z2
ivcam2
24. dec 2021

Uz to mam asi tri mesiac, dr. mi zvysila Eliceu a nejde to prejst

hebba25
24. dec 2021

@ivcam2 ja som čítala, že neliecena depresia trvá 8 mesiacov. Ja som začala lieky užívať v januári a až v auguste som žila celkom normálne. Tak neviem, či to bolo liekmi alebo sa to teda upravilo po tých ôsmych mesiacoch samo. Musíš len vydržať a raz to, že budeš OK príde

ivcam2
24. dec 2021

@hebba25 ja sa liecim 9 rokov. Mala som tie tlaky na zaciatku, neviem co ma tak rozhodilo, poznam tie stavy, aj tak sa vystresujem az do depky.

31zuzi
Autor odpoveď zmazal
matesko89
27. feb 2023

@teodor260989 ahoj no vidím ze sme podobne na to aj ja mam take problemi koľko krát sa zobudím v noci na wc a už neviem zaspať lebo mam plnú hlavu mislienok že som vážne chorý ale necítim sa vo forme

matesko89
27. feb 2023

@hebba25 no vidím ze sme podobne na tom môžme popísať o tom

jana_eyre_2
27. feb 2023

Mavam, ale nie na jeseň ale práve v období január až marec cca.. kým nepríde jar.. dávam si magnézium a snažím sa prežiť, každý rok... Teraz to je u mňa najhoršie...

redbull111
22. mar 2023

Ahojte, mne začali problémy s chrbticou a tým mi začali aj úzkosti. Mávam ich každý deň. V noci už druhý týždeň nemôžem spávať, keď zaspím tak na 2-3 hodiny a skoro ráno som hore a hneď mám už ten nepríjemný pocit. Každý deň aj cvičím aj dychové cvičenia aj meditácie, ale stále to je. Každé ráno beriem 2 tabletky alventu a predpísala mi oxazepam. Ten si dávam tiež ráno a potom už si ho nedávam snažím sa to predýchať. Ale nedá sa takto fungovať a hlavne keď má človek deti

Strana
z2