Úzkosti a jeseň
Ahojte tie čo sa liečite na úzkosti mávate na jeseň zhoršenie stavu?ja som sa už fajn cítila a zrazu bum je to tu nervózita,nepokoj,zvieranie na hrudi a strach a myšlienky.mavate také problémi aj vy?dakujem
@teodor260989 ahoj no vidím ze sme podobne na to aj ja mam take problemi koľko krát sa zobudím v noci na wc a už neviem zaspať lebo mam plnú hlavu mislienok že som vážne chorý ale necítim sa vo forme
Mavam, ale nie na jeseň ale práve v období január až marec cca.. kým nepríde jar.. dávam si magnézium a snažím sa prežiť, každý rok... Teraz to je u mňa najhoršie...
Ahojte, mne začali problémy s chrbticou a tým mi začali aj úzkosti. Mávam ich každý deň. V noci už druhý týždeň nemôžem spávať, keď zaspím tak na 2-3 hodiny a skoro ráno som hore a hneď mám už ten nepríjemný pocit. Každý deň aj cvičím aj dychové cvičenia aj meditácie, ale stále to je. Každé ráno beriem 2 tabletky alventu a predpísala mi oxazepam. Ten si dávam tiež ráno a potom už si ho nedávam snažím sa to predýchať. Ale nedá sa takto fungovať a hlavne keď má človek deti

Uz to mam asi tri mesiac, dr. mi zvysila Eliceu a nejde to prejst