Úzkosti a obavy po užívaní Alventy
Dobrý deň 7 deň beriem alventu 37,5 dnes idem navyšovať posledné dni mám neskutočnú úzkosť ,strach až mám myšlienky že čo keď si niečo spravím pritom by som to nespravila len sa bojím strašne kedy to prejde ???? Uu som zúfalá pomáham si xanaxom alw je mi strašne tak či tak je tu niekto kto mal strašne stavy a potom ustúpili?????
@gulkova potrebuješ odborníka hneď lebo nie si v poriadku ...a keď si chceš niečo spraviť tak sprav
Toto je len komické volanie o pomoc ..si dospelá tak sa tak správajú
@gulkova potrebuješ odborníka hneď lebo nie si v poriadku ...a keď si chceš niečo spraviť tak sprav
@anonym_694b51 to nemyslíš vážne, čo jej píšeš.. ty zrejme nie si dospelá, keď píšeš také komentáre...
@gulkova ako píše lucyluska, na lieky si treba zvyknut. Dcéra začínala brat alventu tak, že prvý týždeň som jej delila tu kapsulu na 1/2. Počítala som tie zrnká... Po týždni sme prešli na celu kapsulu. Jaj alventa zabrala, ale časom sa musela pridať dávka, a je už druhý rok stabilizovaná.. Panické ataky a úzkosti jej prešli, ale alventu berie stále. Kontaktuj svoju lekárku a povedz jej ako sa cítiš.
@anonym_694b51 ja si nechcem nič spraviť len mám z toho obavu keď mi je ťažko že čo keď sa dostanem do takého stavu žeby som si chcela niečo spraviť
@anonym_694b51 to nemyslíš vážne, čo jej píšeš.. ty zrejme nie si dospelá, keď píšeš také komentáre...
@gulkova ako píše lucyluska, na lieky si treba zvyknut. Dcéra začínala brat alventu tak, že prvý týždeň som jej delila tu kapsulu na 1/2. Počítala som tie zrnká... Po týždni sme prešli na celu kapsulu. Jaj alventa zabrala, ale časom sa musela pridať dávka, a je už druhý rok stabilizovaná.. Panické ataky a úzkosti jej prešli, ale alventu berie stále. Kontaktuj svoju lekárku a povedz jej ako sa cítiš.
@anonym_0431ed kontaktovala som ho a povedal mi že mám vydržať že to sú len myšlienky nemám ich brat vážne. Tiež dnes začínam s vyššou dávkou a bojím sa že mi bude ešte horšie
@gulkova
Alventu 150mg beriem asi 4r.
Na lieky sa zvyká, aj do 6tyzdnov.
Xanax máš keď máš ťažšie stavy aby ti pomohol.
Úľava príde. Treba vydržať.
A máš aj napísané príznaky pri bratí liekov.
@lucyluska čítala som si vedľajšie účinky len som už nešťastná z toho že nič nevladzem robiť len sa premaham vnútorný stres mám extrémny aj doktor mi povedal treba vydržať len už som mala chuť prestať brat tie tabletky ale snažím sa vydržať dnes to bude 7 deň čo budem navyšovať tak dúfam že sa niečo zmení len sa bojím že keď budem navyšovať bude to horšie
@anonym_0431ed je to len volanie o pomoc chce upútať pozornosť nič nezvyčajné u psychicky nestabilných ľudí
@anonym_694b51 ja si nechcem nič spraviť len mám z toho obavu keď mi je ťažko že čo keď sa dostanem do takého stavu žeby som si chcela niečo spraviť
@gulkova ale netáraj ide ti o pozornosť
Prečo nie si na psychiatrii teda ?
@anonym_694b51 ty si sem prišla provokovat?
@laila22 to nie je provokácia ale fakt
@gulkova Alventa je dobré SNRI antidepresívum, neboj sa, zaberie.. ..len prvé príznaky zlepšenia prídu cca po 2 týždňoch, plný účinok napr
u mňa bol po 2 mesiacoch.. ..ak by Ti bolo zle tak užívaj ten Xanax.. ..k tým myšlienkam, je potrebné vedieť pre nás čo znamená "niečo by som si urobila".. ..máš samovražedné myšlienky?
@gulkova Alventa je dobré SNRI antidepresívum, neboj sa, zaberie.. ..len prvé príznaky zlepšenia prídu cca po 2 týždňoch, plný účinok napr
u mňa bol po 2 mesiacoch.. ..ak by Ti bolo zle tak užívaj ten Xanax.. ..k tým myšlienkam, je potrebné vedieť pre nás čo znamená "niečo by som si urobila".. ..máš samovražedné myšlienky?
@knmmch ja sa cítim strašne 3 deň dnes len plačem a plačem. Nikdy by som si nič nespravila len sa bojím že mi z toho celého prepne
@anonym_0431ed kontaktovala som ho a povedal mi že mám vydržať že to sú len myšlienky nemám ich brat vážne. Tiež dnes začínam s vyššou dávkou a bojím sa že mi bude ešte horšie
@gulkova Uz fakt ma prepada uplna zurivost, ked pocuvam alebo citam tie dristy psychiatrov, ako furt len treba vydrzat, ak ked im vravis, ze ti je na umretie z nejakeho lieku. Ani len netusia co prezivas (aj ked im to hovoris), hlavne mas vydrzat. Ja som mala po Alvente absolutne katastrofalne stavy a to som uz skusila viacero AD, ale Alventa bola absolutne cista hroza. Doslova som sa bala, ze to neprezijem, tak sialene priserne mi bolo psychicky aj fyzicky a ta debilna doktorka tiez ignor a len vydrzat. Co som mala vydrzat?? Cakanie na samovrazdu?? Bolo uplne zjavne, ze moje telo toto proste netoleruje. Kazdy organizmus je iny, to co jeden znasa a pomaha mu, iny absolutne netoleruje. Zmenila som 4 psychiatrov, kym som nasla takeho, ktory ma naozaj pocuva a berie vazne co mu hovorim.

@gulkova
Alventu 150mg beriem asi 4r.
Na lieky sa zvyká, aj do 6tyzdnov.
Xanax máš keď máš ťažšie stavy aby ti pomohol.
Úľava príde. Treba vydržať.
A máš aj napísané príznaky pri bratí liekov.