icon

Prekonajte úzkosti vo vzťahu k partnerovi

7. jan 2024

Citim uzkost, strach a vycitam si urcite veci vo vztahu k partnerovi:(. Zaspavam nadranom, budim sa unavena, citim sa hrozne zle. Je potrebny psycholog? Som akoby precitlivena a po roku a pol sme mali prvy krat len taku ani nie ze vymenu nazorov, proste nemal naladu volat, pisal mi to, co som si nestihla precitat v sprave od neho, zavolala som mu, on ma zrusil, ja som si robila srandicky, tak som mu cinkla znova a on ma zas zrusil, potom mi zo srandy, poznam jeho humor napisal, ze toto je uz obtazovanie a ked som sa vyzvedala co sa deje, iba mi povedal ze vobec nema naladu, neciti sa ok...normalne piseme, komunikujeme dalej, viem ze ma narocne obdobie a neurazila som sa, iba mi to prislo take...vnimam to ako svoju chybu aj ked si nemyslim, ze som ho nejak otravovala...uplne ma to rozhadzalo, chybycka, ktoru som zazila vo vztahu po rokoch...a to dva tyzdne po zasnubach...najhorsie je, ze som si myslela, ze prstienok je tesny, tak som si ho nevzala, nestihal ho vymenit, sviatky a tak, teraz riesi pracovne veci a napokon mi napadlo, ze mozno by sa ten prstienok poddal, kedze navliezt som ho navliekla, len dole siel tahsie, ale navliekla som ho a nechcem cakat dalsi mesiac kym sa to vyriesi, kedze bude teraz pracovne vytazeny a reklamovat ho moze postou, kedze ho tak kupoval a tak to maju na stranke, to su dalsie dni cakania. Chcela by som si prstienok prevziat a skusit ho ponosit, ked mam chladnejsie ruky, malo by sediet lepsie...mozno som si ho mala vziat, ponosit, poskusat a ak tak potom poeiesit ci ho treba vymenit...strasne si vsetko vycitam, neviem co sa so mnou deje

pribinak
7. jan 2024

Toto je na psychoterapiu a naozaj hľadaj psychoterapeuta čím skôr

koniarova
7. jan 2024

Fuuuha. To je riadna zmes myšlienok a pocitov. Skús tú pomoc.

jaskolka
7. jan 2024

Prepáč, ale to je hrozný guláš slov a pocitov. Keď reálne toto a podobne riešiš každý, deň, nečudujem sa, ze si unavená, ved mozog to v kuse pracuje a hlavne na úplných banalitach
Vyhľadaj určite psychológa, lebo ta to zničí, takto pitvat a rozoberať úplne každý detail.

madeincssr
7. jan 2024

Prosim ta, dopredu sa netrap, ci/co si urobila zle. Prstienok si chod dat zvacsit do zlatnictva (vedia ho trosku roztiahnut na takych trnoch na to urcenych) a partnerovi dopraj spamatat sa, vyhrabat da z pracovnej zataze/stresu. Potom sa porozpravate a budete k sebe opat mili.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
7. jan 2024

Dakujem, ze ste ma povzbudili, ak to bude pretrvavat skusim rozhovor s terapeutom, mozno su to strachy z davnych skusenosti, mozno z buducnosti, zaroven som pred kramamy. Je to hekticke obdobie.