icon

Kedy zmizne uzlina a aká je príčina?

sandra025
7. aug 2024

Uzlina 30mm,odbery vsetky ok,krcne dobre,sono uzlina nic ine vsetko ok,antibiitika zinnat 500mg dobrate teraz dalsie,doxyhexal,uzlina stale rovnako skor mam tlaky v hlave pod uzlinou ma to zacina skrabat,a take drobunke vyrazky ako potnicky to vyzera kedy to zmyzne a hlavne kde je pricina???
Davno som sa obvodnej stazovala,,ze sa necitim psychicky,ani fyzicky dobre unavena,uplne som klesla s vahou,,,,viete co povedala,ze mam rodinne problemi a ,ze mam vymenit robotu nejdem uz komentovat.

danyelia
7. aug 2024

Ahoj, vyrážky, svrbenie, únava a chudnutie môžu byť v spojitosti s uzlinami príznakom aj vážnejšej choroby, ale to by určite odhalili odbery krvi aj sono či krčné. Ak by sa niečo lekárke nezdalo, hádam by Ťa poslala na ďalšie potrebné vyšetrenia, hlavne na hematológiu ale v tom smere to bude asi fakt ok. Ak to neprejde, trvaj na ďalších vyšetreniach...

sandra025
autor
7. aug 2024

@danyelia predtym som mala o nieco zvysene boreliozu a vravela,ze to je nic na krcnom mi vravy,ze uz som mala mst davno antibiotika,praveze moja obvodna posiela kade sa da,hadam po tychto antibiotikach to prejde

bond0007
19. aug 2024

@danyelia máte aj zvýšenú teplotu?

danyelia
19. aug 2024

@bond0007 Mala som, ale iba mierne, cca 37,3...