icon

V čom mám doniesť moč lekárke?

podkolienka951
15. sep 2014

Ahojte mam zajtra doniesť moč k lekárke a neviem v čom to doniesť ma to byť ranní moč.

Strana
z2
daryba
15. sep 2014

v lekarni bezne dostanes kupit odberove skumavky,

rovnako aj v pripade deti odberove sacky atd.

daju sa kupit podla potreby (velkost) a aj dozasoby,

koli sterilite vzorky mocu ti mozu totiz moc doneseny v comkolvek inom odmietnut

bonaqa2013
15. sep 2014

@fragolina023 čo? vzorku stolice do obedára? ale kdeže DO BANDASKY

katren
15. sep 2014

@aaalena86 ja ich nepotrebujem...v PN maju v kazdej lekarni skumavky, pisem len z vlastnej skusenosti....mam 3 deti 😉

tova
16. sep 2014

@podkolienka951 v mocovom mechuri predsa 🙂

yanni
16. sep 2014

baby to sa este robi? Ze nosit moc k dr? Tak ja som v Nemecku 15 roov, a nikdy sme este nemuseli nosit moc k dr. Ked potrebovali, nacurali sme tam. Ich vobec nezaujima ci ranny, poobedny alebo vecer po flase cerveneho vina. Jedine co bolo, ze nalacno na krv. A ak to len raz. Inak ziadne vymysl.

sante81
16. sep 2014

@podkolienka951 v lekárni predavaju skumavky, skus kupit na buduce a nechaj si doma

prasiatko30
16. sep 2014

Inaksie toto nepochopim preco v lekarnach nepredavaju taku zakladnu potrebu ako sterilne nadobky na odber mocu - nie skumavky - normalne vysterilizlvane nadobky s hrubsim otvorom aby sa do toho clovek nirmalne trafil bez toho ze by sa cely s prepacenim ocural - nemyslim si ze by to bolo take drahe ani komplikovane u nas take nadobky dostat bezne a stoja par centov

stardust
16. sep 2014

@yanni ale robi, pred dvoma mesiacmi som si tak niesla ranny moc do ordinacie 😉 😉

sosanna88
16. sep 2014

samozrejme, ze do skumavky urcenej na moc...z lekarne, zo zdravotnych
a ked uz nic ine tak tie sklenene nadobky od liekov su fajn.
ludia, som zdravotnik ale by ste neverili v com ludia nosia moc...spomeniem v rychlosti najväcsiu kuriozitu kedy som sa rehotala ako kon, slusnost-neslusnost = krabicka od tic tacu...ale ani sacok nebol rarita...:D

28031970
16. sep 2014

A ty si odkiaľ prišla?

yanni
16. sep 2014

@stardust to fakt? Tak odomna to este nik takto nechcel. Vzdy som curala u dr.

lia6
16. sep 2014

Ha, ha-teda niektoré odpovede...no, sarkazmus to istí-šme se pobavili 😉
V lekárni dostať kúpiť skúmavky na moč a na stolicu-každá je iná 🙂 Tá na stolicu je širšia a na vrchnáku má takú malú "lyžičku" na odobratie vzorky.
Ale,ak by nemali, tak fľaška od liekov to istí 🙂

Strana
z2