V čom vám pomohol CBD olej?
Ahojte, máte skúsenosti s užívaním CBD oleja? V čom konkrétne vám pomohol, aká bola dĺžka liečby? Vrátili sa ťažkosti? Prípadne odkiaľ ste objednávali? U nás to nie je schválený výživový doplnok.
@janelillith vraj znizuje ucinok liekov antiepileptik....je to pravda ?
@lopa1976 nie.... moja ex svokra je silna epilepticka....zachvaty kazdy druhy den a vdaka cbd pravidelnemu uzivaniu sa stav zlepsil o 50% minimalne
@janelillith prosim vas a ake su ceny cbd mozte mi aj spravu napisat
@mirka_8 pisala som spravu
@janelillith môžte aj mne napísať ceny cbd,vdaka
@janelillith ahoj,ake su tam ceny ? Dik
@janelillith ahojky, pisem SS 🙂
@janelillith mohla by som poprosit blizsie info ohladom tohto prodktu do ip? Davkovanie, druhy kvapiek a pod? Dakujem
@janelillith poprosím aj ja cenu. Ďakujem
no mne pomohlo CBDIUM len dlho trvalo vzdy dodanie z rakuska. Nasiel som vsak firmu na slovensku a mal som to doma o 2 hodiny. www.cbdbratislava.eu
pekny den zienky. cez vikend som si vela citala o tomto oleji a taktiez rozmyslam, ze ho vyskusam uzivat, kedze mam viacere zdravotne problemy, na ktore by mi dufam mohol pomoct! rada by som si tiez nechala poradit, ktory je dobry a kolko to tak stoji, dakujem🙏
@bert22 https://www.modrykonik.sk/group/12182/ kľudne sa pridajte tu do skupiny alebo mi môžete aj napísať.
skadial objednavate?
@sweetyna
@palinohavino pekny den prajem, tento CBG olejcek som si objednavala priamo cez ich stranku zeenworld.com. Postovne nad 30€ maju zadarmo a vyhovuje mi, ze ujo kurier mi to donesie az domov a nemusim nikam chodit😇😉