icon

V čom vám pomohol CBD olej?

4. feb 2021

Ahojte, máte skúsenosti s užívaním CBD oleja? V čom konkrétne vám pomohol, aká bola dĺžka liečby? Vrátili sa ťažkosti? Prípadne odkiaľ ste objednávali? U nás to nie je schválený výživový doplnok.

janelillith
Odpoveď bola odstránená
lopa1976
28. feb 2021

@janelillith vraj znizuje ucinok liekov antiepileptik....je to pravda ?

janelillith
28. feb 2021

@lopa1976 nie.... moja ex svokra je silna epilepticka....zachvaty kazdy druhy den a vdaka cbd pravidelnemu uzivaniu sa stav zlepsil o 50% minimalne

mirka_8
28. feb 2021

@janelillith prosim vas a ake su ceny cbd mozte mi aj spravu napisat

janelillith
28. feb 2021

@mirka_8 pisala som spravu

phiby83
28. feb 2021

@lopa1976 ja dávam synovi pri epilepsii a objednávam z Nemecka , nordic cbd

janelillith
Odpoveď bola odstránená
davidenko555
1. mar 2021

@janelillith môžte aj mne napísať ceny cbd,vdaka

hankaba29
Odpoveď bola odstránená
lopa1976
8. mar 2021

@janelillith ahoj,ake su tam ceny ? Dik

janelillith
Autor odpoveď zmazal
sugi81
18. mar 2021

@janelillith ahojky, pisem SS 🙂

janelillith
Odpoveď bola odstránená
lienocka4411
25. mar 2021

@janelillith mohla by som poprosit blizsie info ohladom tohto prodktu do ip? Davkovanie, druhy kvapiek a pod? Dakujem

ivanag321
29. mar 2021

@janelillith poprosím aj ja cenu. Ďakujem

carlossainz
31. mar 2021

no mne pomohlo CBDIUM len dlho trvalo vzdy dodanie z rakuska. Nasiel som vsak firmu na slovensku a mal som to doma o 2 hodiny. www.cbdbratislava.eu

carlossainz
Autor odpoveď zmazal
sara07
Odpoveď bola odstránená
bert22
3. máj 2021

pekny den zienky. cez vikend som si vela citala o tomto oleji a taktiez rozmyslam, ze ho vyskusam uzivat, kedze mam viacere zdravotne problemy, na ktore by mi dufam mohol pomoct! rada by som si tiez nechala poradit, ktory je dobry a kolko to tak stoji, dakujem🙏

elisse247
3. máj 2021

@bert22 https://www.modrykonik.sk/group/12182/ kľudne sa pridajte tu do skupiny alebo mi môžete aj napísať.

bert22
4. máj 2021

@elisse247 dakujem velmi pekne, uz som sa pridala. som rada, ze ste mi tuto skupinu sem pridali, lebo som ani nevedela, ze je taka zalozena. dakujem este raz🙂

elisse247
4. máj 2021

@bert22 nemáte začo

sweetyna
6. máj 2021

@bert22 dobre spravis, ked si ho kupis. Aj ja ho momentalne mam a pocitujem zlepsenie. Mam ten od firmy Zeen by Roal, skus si pozriet. Mne ho poradila kamaratka, tak som isla do neho a zistila som uz aj sama, ze mi dobru znacku poradila. Ak mas nejake otazky, kludne sa pytaj 😉

bert22
11. máj 2021

@sweetyna ak by som mohla, tak by som sa ta opytala, ktory konkretne od nich mas, lebo som pozerala, ze niektore obsahuju 500mg, ine zase 2000mg, co to konkretne znamena, vies mi to nejako vysvetlit?

sweetyna
13. máj 2021

@bert22 jasne a som sa hecla hned z rana a som ti ho aj odfotila, aby si videla, ako vyzera😇😀 Co sa tyka tych miligramov, tak to su vlastne miligramy, ktore dany CBG olej obsahuje tej ucinnej latky, inak ti to bohuzial vysvetlit neviem.

palinohavino
13. máj 2021

skadial objednavate?
@sweetyna

sweetyna
14. máj 2021

@palinohavino pekny den prajem, tento CBG olejcek som si objednavala priamo cez ich stranku zeenworld.com. Postovne nad 30€ maju zadarmo a vyhovuje mi, ze ujo kurier mi to donesie az domov a nemusim nikam chodit😇😉

bert22
1. jún 2021

@sweetyna ejha, tak to si mi paradne fotky spravila, dakujem ti. ake ma pekne balenie! pochopila som to ako tak a vyplyva mi z toho, ze cim vacsia hodnota tych mg, tak tym lepsie a ucinnejsie, ano?

sweetyna
7. jún 2021

@bert22 za malicko, snazila som sa aj ked som to fotila tak na rychlo, lebo som nemala vela casu na to😀 Presne tak ako si napisala. Od tej hodnoty potom zavisi, ake mnozstvo sa denne ma uzivat, no to mas na kazdom baleni napisane.