V domácnosti máme blšky
Dobry den mile maminy naozaj neviem do ktorej podkategorie patri tato tema ale som si na 100%ista ze mam v domacnosti blchy skace to a ked to zabijem ma to v sebe krv niejje to plostica pretoze tu vraj ked zabije clovek tak smrdi.. poradte mi ako sa tej havede zbavit aj ci je to nebezpecne pre mna alebo buduce babetko?
Malo tam byt vyprat🙂
jujj to su riadne potvori
je to dost neprijemne ako nebezpečne blchy stipu hlavne babatka a mužov. najučinejšie je blchu chytiť a zabiť.
kolegyna mi povedala ze ona ked zsitila ze z prace si doneisla domov blchu tak ju chytila v noci v posteli pouzili falšu a baterku
http://magazin.atlas.sk/ulety/vedci-proti-blcha...
a inka blcha prezije vo flaške bez prisunu potravy niekolko mesaicou zda sa mi ze az 6
Vystriekať biolitom. Alebo to zveriť do rúk odborníkov.
Podla vlastnych skusenosti chytit, prilepit o lepiacu pasku (aby neodskocila) a rozpucit... Nam sa to podarilo v noci v posteli, ked sme svietili baterkou na postel, to ju oslepilo, neutiekla 🙂 Biolit a ine spreje na hmyz nam nepomohli... Ste si ista, ze ich mate vela? Mozno ze mate len tu jednu, ony sa zvyknu mnozit az po case, teda naklast vajicka... A nebezpecne by nemali byt, ja som bola vtedy tehotna, mala som stipance, maly sa narodil zdravy.
A este ak mozem, volala som vtedy s deratizerom, on sam nam vtedy poradil, ze najlepsie je ju chytit
Chytit. Nic ine nepomoze. Nemate psa? Zeby boli na nom. My sme mali naststie iba jednu.
Damy dakujem za kazdu radu co ste sem zatial napisali. Pytalu ste sa ci mam psa nie nemam nemam ani koberec a priatel ano ten je dostipany . Nastastie najdem len dve tri cez noc ale neviem ako vrlmi vie postipnut jedna blcha ☹

@nikuskainak co sa da vsetko vypratva jedine co ostanu vychytat.hlavne vysavat a ak mate podlahovku vytierat,lebo vajicka oni liahnu do kobercov a tkanin a tam oni vydrzia aj nejaky cas. Drzim palce