V noci som mala zaľahuté v ušiach
Ahojte idem za vami s takou vecou ... Už asi 4 krat v noci sa mi stalo že som sa zobudila pred druhou a mala som totálne ,,zalahnute " na pľúcach ...no proste nevedela som sa dokaslat .... Najzaujímavejšie na tom je to že sa to deje vždy pred 2 v noci a každú druhú noc nechápem prečo a ako je to možné že nie každu noc ....vzduch v byte máme optimálny máme merač vlhkosti ....no skúšala som aj difuzer a nič nepomáha ...proste každú druhú noc pred 2 v noci sa zobudím a neviem sa zhlboka nadýchnuť a kašlem ... Cez deň je všetko ok ....stretli ste sa s niečím takým ?
Ja mam niečo podobne. Mne sa dcerka budi v noci ešte na mlieko tak vstanem a spravim . Keď si ľahnem asi cca po 10 minutach taky kašel neskutocny ,dam si hašlerku a spim dalej. Minule sa dcérka nezobudila na mlieko a začala neskutočne kašlať dala som jej sirup a vodu a zaspala a potom mňa začalo dusiť :( . Pritom ja som chora nebola. A vzduch tieŽ mame ok - radiator vypnuty lebo mame v obyvacke zapnuty a to nam pekne vyhreje aj spalnu
Mna ako prve co napadlo bolo to, ze mate bud moc teplo alebo proste suchy vzduch. A cez den s tym kaslom nemas ziadny problem?
Ja som tiez mala spankove apnoe ako ty,a skoro som zomrela.Videla som moju zosnulu matku v tedy v sne a otvarala som dvere do podsvetia.Ale nieco ma na poslednu chvilu vtiahlo spat.Velmi neprijemny zazitok.Telo som mala ako z kamena ked som sa zobudila a pocit ze nedycham uz niekolko minut.
Pravidelne budenie medzi 2-3 tou rano by mohla byt astma. Patri to medzi hlavne znaky.
@odesi však to že keď sa ráno zobudím po takejto noci tak ešte ráno trošku pociťujem zhoršené dýchanie pár krát odošlem a už okolo obeda je všetko v poriadku 🙏
Mne sa tak zacala prejavovat astma. Vzdy v noci som sa zobudila, vacsinou okolo pol tretej, a potom som hodinu-dve kaslala a kaslala. Cez den nic. Nic nepomahalo, ani kodein. Po asi 3 tyzdnoch roznych liekov proti kaslu som uz isla k lekarke. Obvodna ma hned poslala na alergologiu a tam som mala zrazu znizenu plucnu kapacitu na 68%.... nasadene lieky a po dni ich uzivania som pochopila, ako hrozne zle sa mi dychalo. No ono ta astma prisla asi tak postupne, ze som si to nevsimla (aka ta zaba, co ju varia v hrnci). Az ked som zrazu dokazala dychat lepsie, vsimla som si to - ten rozdiel bol citelny.

Napada mi obstrukcne spankove apnoe. Ked vtedy upadnes do hlbsieho spanku, doslova prestanes dychat na par sekund a telo zareaguje kaslom ktory ta preberie.