V nose mám od decembra herpes

mijama29
9. mar 2023

Ahojte poraďte prosím, ak máte skúsenosť.
Po pôrode prvej dcérky som mala presne to iste počas kojenia sa ki spravil asi po pól roku herpes a mala som ho zo dva mesiace potom som prisla o mlieko prestala kojit a herpes zmizol. Po druhom synovi sa mi spravil po 8 mesiacoch kojenia herpes a zas sa ho neviem zbaviť už od decembra 🙈 a kojim stále.

janetinka27
9. mar 2023

@mijama29 ahoj a bola si u dr s tym? to je dost dlha doba sa s tym trapit.

panonia
9. mar 2023

Ja som mavala herpes v nose, nakoniec mi zistili že mam v nose zlatého stafylokoka, ale to môže mať hocikto. Asi mi aj dali antibiotika už neviem, ale dala som si imunoglukan, snazila sa nestresovat a viac oddychovat. Viem, to sa moc pri dvoch detoch nedá. Daj si B komplex, vit. D a do nosa Framykoin masť . Ešte pijem kurkumu so zazvorom a zatiaľ mam pokoj. Ten herpes je už v nás a pri unave, záťaži, strese alebo oslabení imunity vypukne. Proste musíš byť viac v pohode. Ale na ORL by som určite išla, či je všetko v poriadku?

mijama29
autor
9. mar 2023

@panonia veď to sa mi moc ned prvá dcéra vážne chorá aj keď po liecbe no sú to nervy a k tomu maly mi nespáva budi sa aj 10x takze je to tak celkovo.. mala som to aj po prvom pôrode presli to po liekoch na alergiu, ktoré ale teraz nemozem keďže kojim.. už som volala orl poskúšam uvidim snad to prejde. Dakujem

simca06022011
9. mar 2023

skusila by som okrem tych vyterov u dr, napr. zvlhcujuci olej do nosa, mozno ti pomoze... mne teda dost,ale teda ja som mala tiez zlateho stafylokoka a pamycon bol moj najvacsia kamos chvilu. Ked ma cely nos bolel, ja som normlane propolisovu tinkturu na palicku a supla na ten herpes :DDD aj ked teda brutus to bol.. no ale mne to ulavilo. postupne mi to prslo, nemala som ho roky, vzdy ked mame napr suchvy vzduch, alebo nieco, citim ze nos mam kadejaky tie oleje im pomozu. Ja mam coldastop, ale su aj rozne ine, aj detske od saloos som videla, keby bio..

zuzi56
9. mar 2023

@mijama29 ja mám vedy keď mám oslabenú imunitu, vždy len v nose, pomôže mi len masť framikoin

konikvrany
10. mar 2023

Ja mavam herpes na kraji nosa. Aby zmizol musim brat L-lyzín (1000mg) vzdy nalacno 3x denn a Zinkorot. Herpes krasne mizne. Ale nesmien jest histaminove jedla, cokolady a tak. Ked to nejem herpes mavam menej.

lienka2407
10. mar 2023

@mijama29 ahoj ja sa s tym trapim uz od minuleho leta mavam ho takmer kazdy mesiac zmizne a hned je tam opat beriem bkomplex dlhodobo chora nebyvam a nikdy a to fakt nikdy som predtym nemala herpes tak som rada ze fakt to nemam na perách v nose to aspon nikto nevidi

konikvrany
10. mar 2023

@lienka2407 odsledujte si ci vam to nevyvolavaju jedla.

lienka2407
10. mar 2023

@konikvrany no môže byť ja už som z toho smutná nedá sa ani dať krém keďze vacsinou to je az uplne v nose hlbšie a bolí hrozne lebo ked kýchnem praskne

konikvrany
10. mar 2023

@lienka2407 uplne chapem. Viete co je dobre? Uzivat pravidelne zinok. Je silne protivirusovy. A najlepsie mu nedat podnet aby ten herpes sa reaktivoval.