V strese neviem dýchať, celá tŕpnem, znehybniem, je mi na odpadnutie
Už od malička trpím tím že keď niekam cestujem alebo keď sa rozculujem ťažkosti z dýchaním trpnutie celého tela na toľko že sa neviem pohnúť až sa bojím že odpadnem
Za každým príde sanitka a nechajú má doma vraj všetko v poriadku ale trápi ma to už od malička niekedy sa mi sčierni pred očami a strácam rovnováhu tak isto sa neviem niekedy nadýchnuť pomáha mi len to že si dám ruki na kolená a dýcham len nosom pomali mám 24
@zmrzlinka2021 vôbec nie
@hellokitty57 tak smer lekár. Na toto len odbornik
@hellokitty57 panicke ataky? uzkostne stavy? Presne, smer lekar
@hellokitty57 tabletky od psycho
@hellokitty57
To vyzerá najskôr na nejaký psychický problém,nejaký atak alebo niečo podobné. Treba navštíviť lekára a povedať mu to,aký máš problém. Nie je to žiadna hanba-hanba je keď sa to nerieši a človek sa trápi. Psychické ochorenie je také isté ako každé iné ochorenie,keď mám choré srdiečko tiež navštívim lekára a keď treba budem užívať lieky aj do konca života. By si sa čudovala koľko vzdelaných,nadaných a vplyvných ľudí navštevuje psychológa alebo psychiatra. Len sa treba premôcť a riešiť to lebo to keď ti záchranka pichne napr apaurin alebo niečo podobne,resp dá Frontin,to je riešenie na chvíľu.
@nepic už aj tam som bola poradiť sa poslali ma domov vraj tam nepatrím
@hellokitty57
No tak skúsiť iného psychológa/psychiatra. Našťastie nie sme všetci rovnaký a nie vždy sadne ten prvý,to je to isté ako napr s partnermi resp so psom a podobne. Tiež to nie je nič nezvyčajné.
@hellokitty57 psychiater to je úzkostná porucha, panika...
nepatris? tak evidentne je nieco zle, ked toto zazivas, skus oslovit nejakeho ineho lekara, lebo toto nie je normalne a podla mna to neskutocne dokaze skomplikovat zivot
@nada847 skúsila som najlepšieho experta v Košiciach 2x, po sebe povedal že ak to mám od malička a aj keď cestujem cca2 hodiny a je mi na odpadnutie že keď že sa mi točí hlava a trpne mi telo že to môže byť tetanium
Máme to v rodine aj

@hellokitty57 a si liečená psychiatrom?