Vaginálna mykóza
Môj gynekológ je 3 týždne na dovolenke a nikde nemá uvedené ktorý doktor ho zastupuje a mna trápi táto hnusna vec co robit?
@vanda152 navstivit lekaren, kupit si "vyplachy" Rosalgin easy
kup si canesten alebo volnopredajné lieky na mykózu. Predávajú to volne. neboj
@jalito
@domka104
@nedockava4
@marse
Asi navštívim pohotovosť lebo nie som si istá ci je to mykoza a zbytočne kupovať lieky 😉
@vanda152 na MYCOMAX nepotrebuješ predpis, myslím, že stačí ti tá jedna, ktorá je voľno predajná a tiež ju odporúčam a kúp jednu aj partnerovi...a k tomu si kúp LACTOFEEL gél, ten je veľmi dobrý, mám to odskúšané a je to priamo od mojej gynekologičky, tá mi ho odporučila a pomohlo, aj keď je trochu drahší.
@mawka veru ako prevencia je to super, tak raz za týždeň, alebo po menštruácii, dať si preventívne jednu tubu...tiež po kúpaní v bazéne som si to vždy dala a zatiaľ ako to používam žiadny problém sa nevrátil, akurát teraz som s tým po dlhej dobe bojovala, nakoľko som brala antibiotiká penicilínové, ale vtedy nič nepomôže 😖
@myriada vidis, to ma nenapadlo 😀 ale ano, na noc, potom sa to vstrebe a v noci aj dobre ucinkuju lieky. vyskusam to, urcite. mna rozhodi vsetko zospodu. ATB, chlorova voda, studena voda, nedajboze mi stecie v sprche sprchac medzi nohy a uz je zle alebo ked sa moj chlap zle oplachne. som mu nakazala si umyvat vercajch gelom na intimnu hygienu, vtedy je klud. ale ked sa zle oplachne po klasickom sprchaci, ihned reakcia. neviem, co som taka precitlivela. a u mna take ze sex vo vani plnej bubliniek nehrozi. na druhy den by som "umierala" od palenia a svrbenia... 🙄
Mne zasa rosalgin nikdy nepomohol a to som sa s touto pliagou trapila mozno celých 10 rokov samozrejme nie stale raz za cas ale co mi zacalo fungovat, vela vela pit, cistej vody, malo sladkeho a ked uz to je na nevydrzanie tak pouzivam tee three cajovnik, ale je to silne ak by mal niekto zaujem o radu napiste mail dando241@azet.sk.
uzivaj wobenzym, je to liek bez predpisu a ziaden vyzivak
ak to mas z toho co ja som mavala, ze prve slnko, vylezies na plavie a do vody a potom sa dva mesiace liecis...
ja sa musim aj prezliekat, lebo mi to zvyklo chytit aj mocove cesty
teraz som ho zacala brat - uz radsej preventivne a som ok 😎
urcite canesten. ak sa chces komplet preliecit tak canesten gyn 6, ak chces rychlo pomoc, tak canesten 1. drzim palce. mne to pomaha.

@vanda152 je to nejaky sukromny dr? lebo ak je to napr. dr kramaroch alebo v inych podobnych nemocniciach a zariadeniach , skus zaklopat o dvere dalej a informovat sa... a ked nieje takato moznost, chod do lekarne a daj rec s lekarnikom, nech ti da nieco volno predajne, kym sa vrati dr. Napr canesten combi... drzim palce a skore vyliecenie 😉