Vaginálny gél DeflaGyn
Chcem sa spýtať nemá nejaká kočka skúsenosť s vaginalnym gélom DeflaGyn®? Nakoľko mi gynekologička povedala že je to novinka že to mam vyskúšať, neviem bojím sa či sa cytologicky ster len nezhorší nakoľko už som skúšala aj ine tabletky proste nezabrali a že mam skúsiť toto.... neviem nechcem byť pokusný králik a nie je to vôbec lacné nakoľko treba až 3 balenia a 1 stojí okolo 50€ ☹ ak mi môžete a viete poradiť budem vďačná
Pisala som sem pred vyse rokom, kedy mi nasiel gyno ranku na krcku. Produkt som si nekupila a neuzivala. Po asi pol roku som opat bola na kontrole a gyno jasal ze vsetko je zahojene a ze ten produkt zjavne pomohol. Nepriznala som ze som nic nepouzivala. Ale ja moc ucinku neverim
Ahojte, pouzivala som tento gel, no otehotnela som, tak ho predam ak by mal niekto zaujem, z balenia som pouzila 7striekaciek. Je ich tam este 23. Gelu je aj na viac pouziti ako 5ml, kedze som davala 2-3ml.
Ahojte, dievcata 🙂 Rada by som sa s Vami podelila o svoje skusenosti. Ked som zacala chodit na ster z krcka maternice (neplateny, menej presny, ten na ktory chodi kazda zena povinne pri preventivnej prehliadke raz rocne), vzdy som mala vysledok PAP II, cize ok, vsetko v norme. Jedneho dna mi vsak vysledky ukazali PAP II-III, vtedy mi doktorka urobila opakovany ster z krcka maternice (plateny LBC, presnejsi) a ukazalo sa PAP II. Odvtedy chodim na ster z krcka uz iba na LBC - plateny, aby som mala presnejsie vysledky a chodim pravidelne kazdy polrok. Raz mi vsak vybehlo PAP IIIa, vedela som, ze je zle, kedze plateny ster ukaze vzdy presny vysledok.. potom znova som mala vzdy PAP II-III, a jedneho skaredeho dna, som mala i pozitivne HPV, robili mi kolposkopiu aj biopsiu. Potom znova stale PAP II-III. V januari som bola na pravidelnej preventivnej prehliadke u svojej gynekologicky, samozrejme mi brala aj ster z krcka maternice ako vzdy, cize ten plateny.. vravela, ze by sa musel stat zazrak, aby mi prisla sms, ze je vsetko ok (ked nie je, vtedy Vam volaju).. a cuduj sa svetu, vo februari mi prisla ta najlepsia sprava na svete, prisla mi sms, ze je vsetko ok, ster z krcka PAP II, krv ok, HPV zmizlo.. mne Deflagyn pomohol a keby mam ist do toho znova, idem! Chcem Vas tym len povzbudit a zazelat Vam vela stastia, aby pomohol aj Vam, Dalsi ster z krcka maternice som absolvovala v juli, mam opat PAP II a ziadne HPV, napriek tomu, ze Deflagyn uz neuzivam.. klo klop, velmi sa tesim a Vam vsetkym drzim tiez paste :-*
Ahojte, mne zjavne tiez pomohol, a kedze mam este jedno cele, nove, nenacate balenie ktore nepotrebujem uz, tak predam, za 40E. Ktora ma zaujem ozvite sa mi.
Ahojte mne vobec nepomohol . Je to len biznis a zbytocne peniaze . Radsej skus nejake caje na podporu imunity..napriklad Lapaco caj . Skuste 🙂
Skusim sa spytat, aj ked starsia tema. Pomohol vam? Mne ho vcera dr odporucil a po pol roku na kontrolu. Nejde mi o peniaze, ale o efekt, ci pomohol?

To ti verim moja gynekologicka ma vzdy vystresovala,ale kolposkopista ma po vysetreni stale uspokojil,no uvidim toho roku