icon

Vaginoplastika

kimina7
23. sep 2014

Ahoj baby, máte niekto skusenost s vaginoplastikou? Ako bolo po tom? Zaujima ma kde to robia super a aj cenu, kolko to stoji u nas. Vacsinou najdem len v Cechach. Dakujem velmi pekne za odpovede.

acer11
23. sep 2014

máš vrásky? 😀

2712sasenka
24. sep 2014

@kimina7 Ahoj,vola sa to labioplastika a robia to v Brartislave na viacerych miestach,zadaj si do googlu-labioplastika a tam sa ti to ukaze,neviem odkial si,tak podla tvojho miesta,ale je toho vela,skus mrk 🙂

kimina7
autor
24. sep 2014

@2712sasenka Ahoj, nemyslim labioplastiku, ale zuzenie posvoveho dna. Nemam esteticky problem ale fyzicky

kimina7
autor
24. sep 2014

@acer11 Normalne som sa na nieco spytala, ak nemas normalnu odpoved, tak tu zbytocne klikam...

vege1
24. sep 2014

Ja som na Kramaroch lezala s pani, ktorej to robili. Takze to podla vsetkeho robia aj tam..

kimina7
autor
24. sep 2014

@vege1 Dakujem, citala som, ze jednoduchsie moze aj gynekolog....no asi by som radsej k plastickemu. Ale urcite sa dam predtym pozriet aj u gyn. Zatial ma zaujimaju skusenosti, až potom sa dam na vybavovanie, ked o tom budem vediet viac, ake boli skusenosti

2712sasenka
24. sep 2014

@kimina7 Oki 🙂

vege1
24. sep 2014

@kimina7 no ta pani mala ten zakrok robeny uz tretikrat, lebo u nej podla jej rozpravania islo o komplet plastiku po porodoch kvoli fyzickym potiazam (tie vaziva sa jej pri porodoch nejako poskodili/uvolnili) a po tych prvych "opravach" sa jej to vratilo. Hovorila, ze existuje viac sposobov toho zakroku. Drzim palce

kimina7
autor
24. sep 2014

No, to nerada pocujem, ze sa to vracia 😉

bobova
12. mar 2017

@kimina7 ahoj, bola si uz na vaginoplastike, vies poradit kde a u koho sa dat operovat? Vdaka.

matejkoo
25. aug 2021

obnovujem diskusiu, prosim s kym v BA ste boli spokojne?