Váha + výška v 27-mich rokoch - je to v poriadku ?
Mam 27 rokov
1 dieťa - 5 ročne
156 cm a 43 kg
Je to v pohode ?
Dakedy proste doslova čo vidím to zjem porcie ako pre hrocha ale ja proste neviem neide mi pribrať aj sladké dosť jem 🤷♀️ Nemám žiadne problémy ale okolie už krúti hlavou a svokra si stále robí srandu keď fúka že :
,,chod dovnútra ja ťa potom po dedine hľadať nebudem “ 😂 🤦🏼♀️
Ja mam 171 cm a 50 kg pridem si normalna chuda baba, mam peknu postavu. Nemyslim si, ze tvoja vaha vyska by bol nejaky extrem.. bmi mame asi podobne.
ja som mala dlhe roky 43kg pri 163cm. a nemyslim, ze som bola vychudnuta...
Take miery (takmer) ma moja 15 rocna dcera a vsetci jej hovoria, ze je chudulinka a ma pribrat. Ma o kilo menej...
Ako dnes vam tu vsetkym sibe? Ci nejaka zakomplexovana potrebuje nasrat nas hrosice? Uz neviemkolky prispevok stihlej zeny, ci je to ok.
Nie, si vychrtla, obloz sa vankusmi
@amelie2017 podla mna jebe len tebe
v pohode ...ak berieme do úvahy vek, výšku, počet detí....
Po 1.dietati som mala 47kg pri vyske 167cm, po 2.dietati 50.....vyzerala som dobre v obidvoch pripadoch, velmi zalezi aj od stavby tela, dlzky noh, hrubky kosti...
Tak...ja mám 172 cm a 54 kg. Schudla som 6 kg z ničoho nič a tiež som vôbec nechcela. Ale môj mi tvrdí, že mám normálnu postavu.
@mirola moze byt, ale dnes 3. prispevok o tom istom. Stihla, velmi stihla zena sa stazuje na to iste.
Kup si Apple Watch ked Ta odfukne lahko Ta najdu🤣
No závidím.ja mám výšku rovnakú a 48 kg a pod to nie a nie sa dostať
Mať takú výšku, nechcela by som mať viac kg. Ja mám 177 cm a 59kg a pripadám si veľmi príťažlivá, aj podľa okolia😉Takze vzhľadom na to, že máš o 21cm menej ako ja, je to akurát. Tiež mám 1dieťa, ale 32 rokov..
No ja mam baby 168 cm a 49 kg tiez sa citim ako hlista ,lenze moj metabolizmus ma nato svoj nazor..
Ja mám 170 cm, a striedavo 48-50 kg...a možem sa napratať koľko chcem, stale budem vážiť rovnako. Ale ľuďom to nevysvetlíš🤦♀️🤦♀️
@1sally12 asi tak ...ja som sa dost napočúvala takýchto rečí od šéfky ,ktora je mimochodom tiež chuda len ju žralo že všetci to vidia len na nej a nie namne ,tak potom začala rýpať do mňa keď som schudla z 53kg kôli zdr.dôvodom.Ale vôbec som nereagovala na jej narážku,už mi to prišlo až trápne za ňu ked pred koleg. sa domňa navážala a ju to časom prešlo .Zistila, že ma nevytočí
Ja mám 157cm a pár rokov dozadu som mala 45kg...teraz mám o niečo viac, no keď som sa minule dostala k fotkám z toho obdobia, až mi zle prišlo aká som bola vyziabnuta a vôbec som nevyzerala zdravo... kosť a koža...pri 43kg si to nechcem radšej ani predstaviť 🙄 aj kolegovia mi stále hovorili že som veľmi vychudnutá a mám sa poriadne najesť 😄
Ja mam 165cm a v dospelosti som pred detmi mala najmenej 42kg ale to bolo sposobene sstresom. Potom po prvom dietati som mala 48kg vobev sa mi nedarilo pribrat nad 50 a teraz po druhom dietati mam 54.5kg a som spokojna konecne aj ked teda mozno este 3kg by som brala 👌

Na tu výšku je to váha v pohode, podľa môjho osobného názoru 😀 povedala by som že ideálna 😀 spolužiak napríklad vyzerá ako z koncentračného 😀 nech robí čo robí.. Nepriberie.. No má to po otcovi.. Takže to asi bude dedičné🤷🏽♀️ neviem... Metabolizmus je brutálna vec 😄😄