icon

Vaše skúsenosti s akupunktúrou

mikleova
21. apr 2020

Ahojte chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s akupunktúrnou a či by ste mi vedeli odporučiť lekára ktorý to v Nitre robí . Ďakujem 😊

bibg
21. apr 2020

@mikleova Ja nemam skusenost v Nitre ale v TN. A akupunktura spolu s čínskou medicinou (bylinkami) bola jedina vec, ktorá mi pomohla pri ženských problemoch. Stoji to trošku viac peňazí ale ak si nevieš rady už s tvojim problemom jednoznačne odporúčam. 🙂

mikleova
autor
21. apr 2020

@bibg aj ja mám ženské problémy a už som skúsila všetko možné ale nič nezabralo tak sa chcem na takéto niečo teraz zamerať ....môžem poprosiť meno lekára ?😊

savoya
21. apr 2020

Ja som mala problemy s krkom a mala som uplne zablokovanu krcnu chrbticu.Krasne mi ju pomocou akupunktury jedna slecna odblokovala.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
matvejka125
21. apr 2020

Ani mne nepomohla neviem

pseudomonas87
22. apr 2020

@mikleova s akupunkturou mam len najlepšie skúsenosti, veľmi mi pomohla, aj s tlakom krvným, ženské veci atď, bohužiaľ neporadím, nežijem na svk, ale chod do toho ak máš možnosť

mrvulka
22. apr 2020

Dcéra po prvom epi záchvate absolvovala behom roka a pol 3x 10 sedení akupunktúry.bez liečby bola rok a pol bez záchvatu.ked prešiel posledný pol rok,a bol čas znova ísť na akupunktúru dostala záchvat pri silnom prechladeni.od vtedy (2 roky)je na liečbe antiepileptikami a mala 9 x záchvat.

baajusska
25. aug 2021

@mikleova dobry deň. Zaujímam sa o akupunktúru v Nitre. Dopracovali ste sa k nej nakoniec?

danka123
20. nov 2023

@savoya mohla by ste prosim dat kontakt? Ďakujem