icon

Vaše skúsenosti s Fresh depil

alllexis13
10. júl 2016

Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!

dami27
12. júl 2016

@mimiblondinka no ano zjemni to chlpky ..ja som skusala na paze a nohy takziez zajtra vyskusam som.zvedava na tu trvacnost 😊

alca85
12. júl 2016

@alllexis13 prosím ťa aká kuriérska služba to vozí?

zuzkam15
12. júl 2016

@alca85 mne to doviezli cez geis

zuzkam15
12. júl 2016

@lussy554 za 18€ plus postovne ... 🙂

zuzkam15
12. júl 2016

@tobinko2011 vezmete 2ks ??? Cena 36€ plus postovne

nikinka1111
12. júl 2016

mne príde zajtra, tiež som to bezhlavo objednala, našťastie len jedno balenie, tak uvidím 🙂. no za ten risk mi to stálo, naposledy mi po použití epilátora tak zahnisali chĺpky že ho viac nemôžem používať a to mám nohy ako arantula, tak som nešťastná ☹

alllexis13
autor
12. júl 2016

@alca85 doviezla to geis

dodik221
12. júl 2016

Caute baby aj ja som prave nacala a vhxela vyskúšať no ktpec sa zobudil,no a ako kojim dumam, ze asi sa nato nedam,zarazils ma vôňa,typická ako pri depilacnych kremoch,cakala som viac jemné a bio hlavne ked kojim..chcela som na podpazusie hlavne ale obavam sa ze sa vstrebe do mliecka..tak asi sa nato nedam.nema niekto zaujem..

mary1220
12. júl 2016

tak aj mne to dnes prišlo. chlpky mi síce ostali, ale nie všetky, tie menšie som dala dole a tie hrubšie zmäkli., skúšala som to pod pazuchou pre istou len pod jednou 🙂 keď som si to poriadne umyla ostala mi veľmi jemná koža. aj po hodine mám stále takú istú jemnú kožu ako som mala aj po umytí.. ked si to aplikujete na tú špongiu tak to voní, ale akonáhle si to rozotriete na kožu tak po chvilke začne smrdieť, nie strašne, ale je cítiť, že tam nejaká reakcia nastáva. Neštípe to, nepáli, nesvrbí to.
Zajtra vyskúšam tento náš zázrak na nohách a uvidíme.

lucinka113
13. júl 2016

Zienky ak vahate s kupou, tak radim nekupovat.Su to zbytocne vyhodene peniaze.Vobec to nema taky efekt.Par chlpkov to odstranilo ale to len minimum,takze tak ci tak som to zholila ziletkou .Je to skor na jemne este neoholene chlpky alebo pre tie co maju bledunke chlpky.Ja mam trochu citlivu pokozku tak sa mi na 3miestach vyhodili male fliacky,ale za 2dni mi to zmizlo po natierani hroznovym olejom.Takze za mna je to 0bodov.

katarinaku
13. júl 2016

Ahojte dievcata. Aj ja rozmyslam, ze si to objednam na skusku 😉 Pisete tu, ze niektore chlpky zjemni a niektore vypadaju. Netreba este po cca tyzdni raz aplikovat aby odstranilo aj tie zvysne co ten pripravok predtym zjemnil??? Ved aj epilator nevytrha vsetky naraz. Dievcata dajte prosim vas vediet ako dlho to vydrzi hladke 😃 dakujem

12radulka8
13. júl 2016

Ahojte baby práve mi tiež prišiel fresh depil a už a teším ako ho vyskúšam, dúfam že to nieje nejaký ofajč... napíšem isto ako to funguje 🙂

12radulka8
13. júl 2016

@lablava tiež som zistila že údaje čo sú tam uvedené sú nekontaktovatelne ale tak až sme sa všetky dali nachytať tak už stým nič nenarobíme aspoň budeme nabudúce vedieť 😀 nikto sa nepouči s cudzich chýb....

erika1912
13. júl 2016

Ahojtee

Dnes mi to dorazilo kuriérom aj som to vyskúšala úplna somarina totálne som naštvaná žiadny výsledok išla som aj podľa návodu ešte som si to nechala o čosi dlhšie a nič furt také rovnaké žiadny náznak škoda vyhodených peňazí... Radšej ostanem pri depilácii cukrovej pasty

12radulka8
13. júl 2016

@erika1912 to vážne ???? Bože ja celý deň v robote teším ako prídem domov a vyskúšam to...

erika1912
13. júl 2016

@12radulka8 Aj ja som sa tešila až tak , že som sa dotešila a ešte mi to prišlo v krabici , ktorá bola totálne zdeformovaná nečakala som to vôbec ....... ale tak možno niektorej to zaučinkuje mne nie 🙂

12radulka8
13. júl 2016

@erika1912 ja to dnes vyskúšam a určite sem napíšem že ako to zabralo mne.. ale tak skús to viac krát použiť a tiež si za to platila 32 € a máš to z usa všetky to máme ti iste asi

erika1912
13. júl 2016

@12radulka8 Ešte vyskušam raz ano dala som za to 32 e a z USA napíš som zvedavá veľmiii 🙂

wewe171
13. júl 2016

Som na tom podobne.... Tiež ru neboli žiadne recenzie, tak som si povedala, skúsim..... Ale no neviem keď to na seba dám, čo to spraví.... Dám vedieť

12radulka8
13. júl 2016

@erika1912 no práve som po vyskúšaní fresh depil ... skúšala som ho na nohách od kolien dole... keď som si to dala na nohy tak ako lepidlo aj po umytí sa mi lepia strešne nohy... nápisu že naniesť hrubú vrstvu a má ti obsah 150ml haha to na nohy máme tak na 3 použitie... po účinkovaní 8minut som začala šúchať tou hubkou a skutočne mi to zišlo dole ... na nohe namam ani jeden chĺpok... ale keď si prejdem rukou po nohe tak tam cítiť také ako keď vyrastajú... myslím že trvalé to nebude možno budú rásť menej ale isto to nieje na prvý krát... možno to treba spraviť 10krat aby tam žiadne neostali.. ale to by sme museli takých kúpiť zo 5.. ale keďže jeden stojí 32 diky pekne 😀 uvidím o pár dní a Napíšem či ich je menej a či sú jemnejšie ako ste tu iné písali 🙂

claire3232
13. júl 2016

Dnes som to prvý krát skúšala a tiež nemôžem povedať že ma to zbavilo všetkých chĺpkov..ale všimla som si že sa o niečo zredukovali a boli jemnejšie..myslím si že to bude mať účinok skôr po pár použitiach, lebo to tie chĺpky naozaj oslabuje..🙂 možno po čase naozaj nebudú rásť..dnes som síce ešte musela trochu doholiť žiletkou..ale ak to naozaj po pár použitiach môže zredukovať rast chĺpkov..budem to ďalej skúšať..aj keď zatiaľ len pred holením..pokožku mi to nijako nepodráždilo takže som celkom spokojná..podľa mňa to nejaký účinok má, len treba byť trochu trpezlivý..;)

alca85
13. júl 2016

ale veď oni tam píšu, že chlpkov sa zbavíte až po niekoľkých použitiach...mne to dnes tiež prišlo, tak uvidím....

zuzi478
13. júl 2016

@dodik221 ahoj, ak to teda nechceš, ja by som to od teba kúpila 🙂

terezka1502
13. júl 2016

Ahojte dievčatá, chcela som sa opýtať či je to vhodné aj pre tehotné... také niečo by mohlo byť napísané v príbalovom letáku. Stále váham, aby som neublížila bábätku a aj peňaženke.

lablava
13. júl 2016

@terezka1502 Ahoj, ak to ma take ucinky, ja by som to ako tehotna ani dojciaca nepouzivala :(

mt1986
14. júl 2016

@00benova00 ahoj chcela by som sa opýtat či si už skusala ten fresh depil krem a ako si spokojná, dakujem

ivanka2013
14. júl 2016

ahojte....Chcela by som vám ponúknuť freshdepil ....Mam na predaj ešte 2 ks ....Za jeden kus 32eur...

00benova00
14. júl 2016

@mt1986. Ano skusala a je to dobra kravina... Skusala som na rukach a pod pazuchami a poviem ti ze pod pazuchami mi to pekne stiahlo chlpy tvrde ale rastu tak isto a na rukach uz mam tiez draplave. Cize ci si oholis alebo natries smejdom za 32eur si asi premyslis. A este na tich rukach mi yo ani vsetky chlpky jemne nestiahlo a yie vo ostali boli zkrepovatene a tak oslabene ze sa z nivh zmolky robili

00benova00
14. júl 2016

@mt1986 a musela som dohalat ziletkou.

wewe171
14. júl 2016

Za tie prachy som si mohla skočiť ku kozmetičke na depiláciu....oh....radšej ani chlapovi nepoviem.... Nabudúce si ruky dolamem, ak naletim na nejakú reklamu....