icon

Vaše skúsenosti s Fresh depil

alllexis13
10. júl 2016

Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!

dabon
19. júl 2016

@nikinka1111 super - jedna z tých spokojnejších 🙂 daj prosím ťa potom info, ako dlho vydrzal efekt 🙂

ourbaby
19. júl 2016

@lucka622 urcite neprevezmi.

danka25
19. júl 2016

Ahojte baby..dnes mi prisiel Fresh depil ..odskusane.Niesom spokojna..chlpky bolo citit a c oblasti bikin ziadna reakcia,ale zato byt mi smrdka z toho riadne a aj tazko sa daval krem z tela dolu.Dokocila som holenie ziletkami.

nicoledeedusch
19. júl 2016

bože môj ženy vy ste s prepáčením dementné ? .. jasné že spáperneli, to znamená su tenšie a časom prestanú rasť uplne .. ach bože ...

nicoledeedusch
19. júl 2016

@danka25 ak by si to predávala, za kolko ? 😎

ingapal
19. júl 2016

je to celé podfuk! nekupujte to, sú to vyhodené peniaze, klamlivá reklama.

kiwi1983
19. júl 2016

Ak by ste baby niektorá chcela skúsiť mam dve cele balenia...vychádzajú po 18€ ks + nejaké to poštovné...tiež som objednala 2+1 tak je cena jedného 18€... Nie 32€...píšte mi do správy v prípade záujmu

vaneska555
20. júl 2016

totalna kravina, nenechajte sa oblaznit 😠

danka25
20. júl 2016

@nicoledeedusch nepredavam iba som ukazala ako to vyzera

danilka
20. júl 2016

Ja mám dobrú skúsenosť, vyskúšala som na nohy a funguje na 100% všetky chĺpky sú preč. Nechala som ale pôsobiť o čosi dlhšie ako písali. Len som zvedavá po akom čase začnú chlpy vyrastať. Podľa mňa je to presne to isté ako veet depil. krém takže nabudúce si kúpim radšej ten keďže je o dosť lacnejší.

luna76
20. júl 2016

Mozem si ten balik neprevziat od Geis?

luna76
20. júl 2016

@lucka622 prevzali ste ten balik alebo nie? Mne ma prist zajtra a podla recenzii by som ho radsej neprebrala....

ninaaa620
21. júl 2016

Ak máte záujem predám, mám ešte 2 ks... Cena 20 €/ks

marinaela
21. júl 2016

No mne to super funguje, nechala som podpazuško asi 10 minut a všetko preč, uplne hladka pokožka....idem na druhe

lencek92
21. júl 2016

Mali by ste niekto záujem? Predala by som to za 29€, nepoužity vôbec,

ewel7187
21. júl 2016

Kto chce?predavam 1 balenie

monsici16
22. júl 2016

@luna76 Dobry, ano aj cez nich sa da balicek neprevziat. Raz som.si nieco objednala tiez sa nedalo stornovat aj ked som to robila.este v ten isty den. A sofer ked som sa s nim bavyla ze to poslem spat tak mi povedal ze to.jednoducho nemam prevziat. A ze max mi mozu dat zaplatit postovne. Tak skuste a uvidite co na to sofer 🙂

nikol1999
22. júl 2016

Mám na predaj 2 ks 🙂 cena 54€ už s poštou. Ja som to skúsila na priateľovi, zišlo mu to celkom, ale chĺpky stále vidno, takže nebudeme to používať a dve balenia ešte ostali. Mám na predaj kto chce vyskúšať

ria_onyx
22. júl 2016

Za mna nespokojnost na plnej ciare, par dolu zislo, ale musela som davat hrubu vrstvu, nechavala som posobit 10 min, dokoncit som musela ziletkou...vyhodene peniaze

ingapal
22. júl 2016

Mne to nepomohlo, mám ešte 2ks, predám jeden za 15€

kiwi1983
22. júl 2016

Ja som to vyskúšala...posobit som to nechala dlhšie a chpky pomaly šli dolu...aplikovat to treba asi viac krát aby už nerastli aj ďalšie vyrastajúce chĺpky...lebo nie všetky rastú narovnako

luna76
23. júl 2016

@monsici16 dakujem

sara1205
23. júl 2016

Ahojte 😊 Žiaľ aj ja som naletela na tu reklamu a objednala som si to . Tiež mam tmavé hrubé chĺpky ...skúsila som to ale žiadne chĺpky mi to neodstránilo 😏😯 robila som to podľa návodu naniesla na chĺpky hrubú vrstvu a po 5min zotrels drsnou stranou hubky . Ale nič 😏 Vy ste robili ináč ???

soofiska
24. júl 2016

@ingapal ahoj,ešte ho máš prosím ta?mala by som záujem
ďakujem

nattys
25. júl 2016

@soofiska aj ja mam ak by bol zaujem za 15 e

nikol1999
25. júl 2016

Ja predám dve za 30€ 😊 +pošta ak je zaujem píšte

ingapal
25. júl 2016

@soofiska ahoj, áno mám ešte 2 ks.

nikinka1111
25. júl 2016

takže pokus č. 2. zopakovaný po týždni. to isté ako minule. väčina, asi tak 80% chĺpkov z nôh zliezla. najviac mi zostalo okolo členku na jednej nohe, zrejme som tam dala nedostatočnú vrstvu. čo sa týka rastu chĺpkov, určite boli zoslabnuté, tenšie a nerástli tak rýchlo. po týždni som ich ich mala také, že na použitie elektrického epilátora by som počkala ešte aspon 3 dni. takže také zmiešané pocity...

kaatusskaa
25. júl 2016

ahojte, no ja som si to druhykrát nechala pôsobiť dlhšie pod pazuchamu a zišla mi polovica a určite to skúsim ešte aj častejšie a budem pozorovať ako to bude rásť.... keďže som si objednala 3 balenia chcela by som aspoň 1 predať cca 18€ aj s poštou...ak by mal niekto záujem ozvite sa 🙂

danka25
26. júl 2016

@luna76 ano