Vaše skúsenosti s Fresh depil
Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!
bože môj ženy vy ste s prepáčením dementné ? .. jasné že spáperneli, to znamená su tenšie a časom prestanú rasť uplne .. ach bože ...
@danka25 ak by si to predávala, za kolko ? 😎
je to celé podfuk! nekupujte to, sú to vyhodené peniaze, klamlivá reklama.
Ak by ste baby niektorá chcela skúsiť mam dve cele balenia...vychádzajú po 18€ ks + nejaké to poštovné...tiež som objednala 2+1 tak je cena jedného 18€... Nie 32€...píšte mi do správy v prípade záujmu
totalna kravina, nenechajte sa oblaznit 😠
@nicoledeedusch nepredavam iba som ukazala ako to vyzera
Ja mám dobrú skúsenosť, vyskúšala som na nohy a funguje na 100% všetky chĺpky sú preč. Nechala som ale pôsobiť o čosi dlhšie ako písali. Len som zvedavá po akom čase začnú chlpy vyrastať. Podľa mňa je to presne to isté ako veet depil. krém takže nabudúce si kúpim radšej ten keďže je o dosť lacnejší.
Mozem si ten balik neprevziat od Geis?
Ak máte záujem predám, mám ešte 2 ks... Cena 20 €/ks
No mne to super funguje, nechala som podpazuško asi 10 minut a všetko preč, uplne hladka pokožka....idem na druhe
Kto chce?predavam 1 balenie
@luna76 Dobry, ano aj cez nich sa da balicek neprevziat. Raz som.si nieco objednala tiez sa nedalo stornovat aj ked som to robila.este v ten isty den. A sofer ked som sa s nim bavyla ze to poslem spat tak mi povedal ze to.jednoducho nemam prevziat. A ze max mi mozu dat zaplatit postovne. Tak skuste a uvidite co na to sofer 🙂
Mám na predaj 2 ks 🙂 cena 54€ už s poštou. Ja som to skúsila na priateľovi, zišlo mu to celkom, ale chĺpky stále vidno, takže nebudeme to používať a dve balenia ešte ostali. Mám na predaj kto chce vyskúšať
Za mna nespokojnost na plnej ciare, par dolu zislo, ale musela som davat hrubu vrstvu, nechavala som posobit 10 min, dokoncit som musela ziletkou...vyhodene peniaze
Mne to nepomohlo, mám ešte 2ks, predám jeden za 15€
Ja som to vyskúšala...posobit som to nechala dlhšie a chpky pomaly šli dolu...aplikovat to treba asi viac krát aby už nerastli aj ďalšie vyrastajúce chĺpky...lebo nie všetky rastú narovnako
Ahojte 😊 Žiaľ aj ja som naletela na tu reklamu a objednala som si to . Tiež mam tmavé hrubé chĺpky ...skúsila som to ale žiadne chĺpky mi to neodstránilo 😏😯 robila som to podľa návodu naniesla na chĺpky hrubú vrstvu a po 5min zotrels drsnou stranou hubky . Ale nič 😏 Vy ste robili ináč ???
Ja predám dve za 30€ 😊 +pošta ak je zaujem píšte
takže pokus č. 2. zopakovaný po týždni. to isté ako minule. väčina, asi tak 80% chĺpkov z nôh zliezla. najviac mi zostalo okolo členku na jednej nohe, zrejme som tam dala nedostatočnú vrstvu. čo sa týka rastu chĺpkov, určite boli zoslabnuté, tenšie a nerástli tak rýchlo. po týždni som ich ich mala také, že na použitie elektrického epilátora by som počkala ešte aspon 3 dni. takže také zmiešané pocity...
ahojte, no ja som si to druhykrát nechala pôsobiť dlhšie pod pazuchamu a zišla mi polovica a určite to skúsim ešte aj častejšie a budem pozorovať ako to bude rásť.... keďže som si objednala 3 balenia chcela by som aspoň 1 predať cca 18€ aj s poštou...ak by mal niekto záujem ozvite sa 🙂

@nikinka1111 super - jedna z tých spokojnejších 🙂 daj prosím ťa potom info, ako dlho vydrzal efekt 🙂