icon

Vaše skúsenosti s Fresh depil

alllexis13
10. júl 2016

Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!

danielak21
1. jún 2017

Viem že je to diskusia z pred roka ale dnes mi to mamina dala nech vyskúšam tak sa chcem spýtať či to naozaj funguje a či chĺpky znova narástli ?

petra003
1. jún 2017

@danielak21 date mi prosim vediet ci to po niekolkych aplikaciach pomohlo,vacsina pise po prvom...po prvom je jasne ze nie 🙂 dakujem

15111986
1. jún 2017

Podla mna to vzdali hned po prvej aplikacii a uz to neopakovali a radsej predali krem ci co to je,nech sa im aspon par e vrati

danielak21
2. jún 2017

@petra003 rada by som ale dnes som to vyskúšala a vôbec nie som spokojná ...takže to tiež vzdávam a nebudem to opakovať...vôbec to chĺpky odstránilo akurát ich skrepovatelo...za mňa nula bodov a zbytočne vyhodené peniaze

radiologia1
2. jún 2017

Ahojte,musim sa podelit o svoju skusenost.Dnes mi krem prisiel a natrela som si to na ruky.
90%mojich chlpkov je prec.Velmi sa tomu tesim,zajtra si dam aj na nohy.Urcite si kupim dalsie balenia.
Ak mate nejake otazky,sem s nimi.

radiologia1
2. jún 2017

Myslim si,ze kazdemu to inak zabralo,ked su aj negativne reakcie.Po 2minutach som to kruzivymi pohybmi odstranila.

danielak21
3. jún 2017

@radiologia1 ak by ste chceli ďalšie tak by som vám predala to moje lebo ja to používať nebudem

janakasp
3. jún 2017

@alllexis13 ako prosim fungoval ywn freshdepil?diik

alllexis13
autor
3. jún 2017

@janakasp chlpky rastu dalej...

zzzuzzz26
5. jún 2017

dnes mi to prislo. natrela som a ani jeden chlp mi to nedalo dole. 0 bodov pre mna

adrianne111
6. jún 2017

Funguje to tak na 5% :( absolútne neodporúčam, nenechajte sa nachytať ako ja....navyše, ten krém hrozne páchne :/

radiologia1
6. jún 2017

Kazda mate inu skusenost,iny nazor.Ja som s kremom spokojna.Tak si to holte,depilujte,epilujte alebo chodte na laser na 1.sedenie 100€...
Drzte sa

majkajanotka
8. jún 2017

Chcela by som ponúknuť freshdepil.

andreaspilova
11. jún 2017

@majkajanotka dobry den,a cena?

sisa173
12. jún 2017

Baby sice pisem s casovym odstupom ale neobjednavajte ja som objednaval pred rokom a je to ako klasicka opilka akorat ze za 32e akorat nervy mam na nich uz nikdy v zivote.

radiologia1
13. jún 2017

Zdravim,ma niekto na predaj 2ks?

danielak21
13. jún 2017

@radiologia1 ja by som mala jedno balenie len snažím sa to ešte cez maily reklamovať, majú sa mi ozvať ale ak by mi to neschválili tak by som vám ho predala keby máte záujem

skorickavdeliriu
16. jún 2017

Ahojte. Ja som to dnes skusala. Mala som menej casu takze len na nohach od kolien dolu. Ale super. Mam hladku pokozku a chlpky su prec. Otazka znie na ako dlho. To vam ked tak poviem po par dnoch.
Nevedela som do coho idem ale objednala som si hned ten akciovy balicek 5ks za 85 € ..32€ za jedno balenie je moooc.
A treba urcite viac toho pretoze pisu tam takou lamanou anglictinou ze treba hrubsiu vrsrvu naniest. Konzistencia je (prepacte za vyraz) ako semeno. Ani to z tej tuby neliezlo von tak som to odsrobovala a supovala to na tu hubku. Takze polka balenia na jedno pouzitie od kolien dolu padla. Ale zafungovalo to. Nejak sa stitim toho pouzit to na ostatne casti tela. Ale koli tomu som si kupila laser takze neviem ako to posobi na oblast bikin alebo pazuchy. Ale tie nohy zatial super!! Ak by niekoho zaujimalo napiste ako som dopadla par dbi od prveho pouzitia. Urcite dam vediet 😉

sticker
danupas
26. jún 2017

@alllexis13 ahoj ako si spokojna s kremom?

alllexis13
autor
26. jún 2017

@danupas chlpky rastu dalej.☹

danupas
26. jún 2017

@alllexis13 a bolo to take ze jednoduchsie ako holenie ziletkou ? 🙂

alllexis13
autor
26. jún 2017

@danupas oholena som urcite rychlejsie a dokladnejsie .Fresh depil neodstranil vsetky chlpky po naneseni.Je to uplna blbost.

nina_3
26. jún 2017

@zuzkam15 dobrý večer
Máte tento krém ešte??

radiologia1
30. jún 2017

Ahojte,mám 3ks na predaj,alebo koľko kto potrebuje.Cena za kus 18€.
Píšte kto má záujem: zuzkamatkodubajovi@gmail.com

mayush
30. jún 2017

@radiologia1 dobry vecer, ešte mate volny krem? Je novy alebo používaný? Dokedy ma datum expiracie? Ďakujem.

radiologia1
1. júl 2017

mayush
Dobre rano,kremy su nerozbalene,nove,so spongiou a skrabkou vo vnutri.datum exp:06,2020

radiologia1
1. júl 2017

@mayush
Dobre rano,kremy su nerozbalene,nove,so spongiou a skrabkou vo vnutri.datum exp:06,2020

danielak21
8. júl 2017

Dobrý deň, ak by mal niekto záujem predám svoj krém bol len raz použitý. Inak úplne nový so všetkým čo je v jeho balení

andrejka12
14. júl 2017

@radiologia1 ahoj, môžem sa spýtať prečo predávate tie krémy, ste písali že vám zaberá, či už vám vôbec nerastú chĺpky ? Ďakujem za odpoveď 🙂