icon

Vaše skúsenosti s Fresh depil

alllexis13
10. júl 2016

Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!

Strana
z9
janulik030209
17. júl 2017

@mayush Dobry den mam krem2ks na predaj

monikakicova
17. júl 2017

Ahojte. Kupila som si to skor naletela som na to, dcera aj ja sme si to hned vyskusali a ziadny efekt, neviem ci sme daco spravili zle, alebo to treba skusat ale kedze nic neni v navode tak ani neviem s akym odstupom casu a ak niekomu to pomohlo tak mam 2 nerozbalene krabicky po 18 eur.

michaelach
17. júl 2017

Aj ja mam na predaj dva kusy. Cena za jeden by bola 13€, pri odbere oboch by bola cena 24€😊

lidus78
10. aug 2017

Kto má záujem predám 2x balenie krému Fresh Depil za 30 eur. Aj po jednom v prípade záujmu.

evelyn_332
16. aug 2017

Chcem sa len spýtať aký spôsobom vám.to prišlo poštou alebo kuriérom ??

skorickavdeliriu
16. aug 2017

Postou. Ale byt vami vobec to nekupujem je to podvrh. Mozno este o nieco horsie ako obycajne depilacne kremy v drogerii co su o polovicu lacnejsie

klinaja1
26. aug 2017

@martuska272 dobry den funguje ten krem?

martuska272
26. aug 2017

@klinaja1 ahoj...mne to fungovalo...no zázraky to nie su...nohy su hladučké tak tri dni....treba to naniesť trosku hrubšie ako len natrieť, nechať pôsobiť cca 10 min a tou jemnou hubkou, krúživými pohybmi šúchať...hubku zakaždým vo vedierku pooplachovať ...na nohy si aj prisvietiť aby bolo vidno, že chĺpky su na hubke a noha je hladka

martuska272
26. aug 2017

@klinaja1 ale ab som nezabudla povedať...segre to nefungovalo...ma hrubšie a tmavšie chĺpky a vôbec jej to nešlo a smrdí to otrasne

martuska272
26. aug 2017

Odporúčam skôr nekupovať 😉

lucia324
29. aug 2017

ze ja som si blba nenasla tuto diskusiu predtým ako som to kupovala za 50eur :D no nic fungovat to nefunguje,bohuzial sa neda dat hodnotenie na tej ich stranke mala som z toho akurat cervene flaky a podrazdenu pokozku takze to reklamujem,skuste to aj vy :-/

alinuska312
28. sep 2017

ak máte niekto pozitívne skúsenosti s týmto produktom, rada ho posuniem,mám 2 neotvorené balenia.
Mne na prvý krát pekne odchlpilo ale po druhom použití nič, ešte som mala aj alergickú reakciu.

radiologia1
12. okt 2017

Dobry den,ja som mala s kremom len pozitivne skusenosti,no dostala som darcek a nasla novu techniku holenia.Predam jedno balenie a z druheho skoro celu flasu za 25€.
Dohoda mozna

kremnanic
15. okt 2017

2x som skúšala ten krém,výsledok?? Ani jeden jediný chlp nezmizol... Je to veľký klam... Nekupujte to vôbec. Na to aby niekto dal 32 eur a zistil, že výrobok je podfuk,na to to total predražené..a nemáte to kam ani poslať späť a neuznávajú ani reklamáciu...hanba

kremnanic
15. okt 2017

Nepredavajte šmejdy stačilo,že sme my na to doplatili, nefunkčný krém nebude ani u iného funkcny

tixynka
28. mar 2018

Ahojte vsetci 🙂 Ak by mal niekto zaujem mam k dispozicii 2 baliky. Predám za vyhodnu cenu. 🙂

kremnanic
28. mar 2018
kremnanic
28. mar 2018

Nie

kremnanic
28. mar 2018
kremnanic
28. mar 2018

Nefunguje

kremnanic
30. mar 2018