Vedľajšie účinky - booster (Pfizer)
Ahojte, prosím všetky vášnivé komentáre bokom..
moj Ocino 55 rokov bol pred 3ma týždňami na booster dávke. Do vtedy všetko ok, pár dni po vakcíne sa mu zvýšil tlak (bežne 150-180/100, lekári ho nevedia dať nižšie. Má silné závrate, nevoľnosti a búšenie srdca. Športovec ktorý chodí na prehliadky pravidelne .. lekári si nevedia rady čím to je..
Máte prosím podobnú skúsenosť, pripadne rada by som vedela v čom ste našli pomoc ..
@bobulka109 berie magnezium :/
@terry658 toto je príšerne .. dedo podobne po 3tej dávke veľmi prudko začal strácať pamäť ale ani nám nenapadlo že je to z vakcíny - teda nechceme všetko prikladať tomu.. ale tak asi to tak bude
@terry658 s tymto ma skúsenosť moja mamka.. pracuje na rehabilitácii a zvýšil sa im počet pacientov ktorých dokonca neurológovia posielajú na rehabky po očko, lebo nevedia čo s nimi :/
@terry658 @vikinka128 to je strašné. Mňa by zaujímalo, kedy začnú o tom už verejne lekári hovoriť.
Sa cudujem ze do témy este nenabehla vakcinačná konikovska úderka (niektore sfanatizovane členky z iných tém) a nevyhrážajú sa nam políciou za šírenie hoaxov a neurážajú za to, ze takých ludi pozname, lebo im nic nebolo, tak to predsa nemoze byt pravda.
@falbala132 už to je u nemenovanej v jej príspevku a označené ako bez komentára a irelevantné. Neboj, sledujú nás. 🤣
@falbala132 je len otazkou casu, kedy pri tejto diskusii zacne svietit upozornenie, ze je nedoveryhodna a potom ju zmazu.
@c_est_la_vie Hlásila si tieto vedľajšie účinky u lekára alebo na ŠUKL?
@falbala132 to ako že niekto teraz zmaže diskusiu lebo tu ľudia napíšu aké majú zdravotné problémy po očkovaní? Inak to som videla na jednej Facebookovej skupine, že nik nemôže napísať svoju negatívnu skúsenosť s očkovaním, normálne urobia z neho blázna alebo antivaxera. Strašné kam sme sa to dostali.
Nám po očkovaní na 7 deň zomrela babinka, do vtedy čiperná, bez akéhokoľvek zdravotného preblému. Na tretí deň dezorientácia, malátnosť, výpadky pamäti. V priebehu týždňa 3x záchranka. Vyjadrenie lekára po smrti? Je mu to ľúto je to z očkovania ale do správy musí dať zlyhanie srdca👌🏻
@hebba25 Prečítaj si 2. Pathologie Konferenz Decemer 04, 2021 Berlin
@tayla Ešte je tu možnosť nespolupracovať - napríklad štrajk učiteľov. Keby 1/3 učiteľov odmietla dať sa očkovať, nemusel by byť ani štrajk.
@matabb73 Náhodou si to pomenovala presne.
@alenatomova no možno to nebude tretina, ale ak v BA nás odíde hoci len cez 1 000, tak to bude obrovský problém.
Ale to je sranda že doteraz ľudia v zimnom období obzvlášť starší umierali, trpli im končatiny, mali závraty, mali rôzne zdravotné problémy a odrazu bum príde vakcína a odrazu za to všetko môže ona... spätne si prečítajte príspevky (mne sa popravde nechce) a uvidíte že to už pomaly zaváňa Ufom ... na to už ani konšpiračné teórie nestačia....come on... všetko zase nemôžete dať na vrub vakcíne ktorá dokázateľne na xy-ty deň po podaní nie je v tele, zostava iba jej naplánovaná imunitna odpoveď... trošku akože aj treba objektivity....peace...😉
@sonicka19983 na margo toho, ze po par dňoch uz nie je v tele si odporúčam prečítať nieco o spike proteinoch, ktore sa tykajú iba mRna vakcín.
Na margo tych starších ludi uz aj za mna reagovala @tayla
Ako ale objektívne, všetky ste matky babky sestry atď... trošku majme súcit veď týmto veciam môžu ľudia a uveriť, a následne sa nedať očkovať a umrieť... neuvádzate tieto prípady ako overené skutočnosti, keďže zjavne asi nie sú.. úmrtia na covid tiež môžu byť skreslené aj to treba akceptovať....ale zbytočné týmto strašíte ľudí...dajte sa nedajte očkovať, vaša vec ale nešírte dezinformácie..
@sonicka19983 ak človek začne mať problemy v deň podania vakcíny alebo do mesiaca po nej, tak je vysoká pravdepodobnosť kauzality. Odborníci na vakcíny tvrdia, že niektoré následky sa môžu ukázať aj po rokoch od podania. Vzhľadom nato, že trasovanie obsahu vakcíny v tele sa nevykonáva tak tvrdenie, že všetko sa vylúči je absurdné. Napríklad väčšina vakcín obsahuje hliník, ktorý sa v ľudskom tele nenachádza a preto ho telo ani nedokáže vylúčiť.
A este aby som pridala dnešný pribeh z MHD ako uplne objektívny pozorovateľ. V buse chalan, cca 25 rokov - bez rúška, tak som si sadla co najďalej. Pri vystupovaní sa postavil a začalo nim točiť a na na plne hrdlo hovorí kamarátovi (ten rusko mal). “Pi*i, zas ma pichá srdce, ja som taky k*k*t, co ked zo mam fakt z toho?”. No asi o nešťastnej láske nehovoril.
Ahojte ja po prvej Astre mesiac PN, vo februári bude rok a ešte stále nieje všetko tak, ako bolo pred vakcínou 😣, hlásila som na SUKL, ale v správach nikde nemám uvedené, že moje problémy spôsobila vakcína, nikto to nepotvrdil ale ani nevyvrátil
@sonicka19983 a babku ako jedinú zaockovanu mame, aby si vedela, tam to fakt vidime tak, ze prínosy ASI prevyšujú riziká. Sama chcela a minimalne z dlhodobého hľadiska jej to uz ublížiť nemoze.
@sonicka19983 ja, keď tu čítam tie komentáre, tak neviem či sa mám smiať alebo plakať. V Európe sme za blbcov, ktorí veria konšpiráciám a hoaxom. Smutné, že k nim patria aj učiteľky.
@martinastaj ake ste mala priznaky, problémy s cim ja na srdci mi zistili chybu,predtym vsetko ok az po vakcine,mam 44rokov
@alenatomova toto by si mal každý povinne pozrieť a vytvoriť si názor https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=322...
@sonicka19983 nikto nikoho nestraší, ja som napríklad napísala moju osobnú skusenosť po očkovaní a aby si vedela potvrdene od 3 lekárov že je to NÚ pfizeru. Tak isto to je napísané v letáku predpokladám ,že si zdravotník a máš ho prečitaný. Bohužiaľ mala som smolu a patrím medzi tých 1z10, 1z100, 1z 1000.... alebo chceš mi tvrdiť že klamem a zavádzanie? Táto spoločnosť je už fakt rozdelená , unavená a kto vie čo ešte... Ale vieš čo ma najviac štve....ze nikto nepripúšťa tie vakcíny majú vedľajšie účinky a keď si niekto dovolí napísať že má po očko také a také problémy, tak sa vsetci doňho pustia....Vieš, to k dôveryhodnost vakcínam vôbec nepridáva, a hlavne to utočenie na ľudí s NÚ a potom sa nečudujeme že je tu také percento zaočkovaných. Celá kampaň je tu vedená sprosto. A keď spomínaš 16 000 mŕtvych, áno je to strašné a pre ľudí čo stratili svojich blízkych je to neskutočná strata a bolesť. Ale aj Krcmery hovoril že pri vakcinacii zomrú ľudia ale je to nezanedbateľné percento, ale aj to boli niekoho blízky. A tu je ten najväčší kameň úrazu popieranie NÚ vakcín. A potom je priestor na šírenie hoaxov. Ale to je chyba iba tých očkovací fanatikov a ťažkých antivaxerov. Lebo obyčajný človek rozmýšľa úplne inak. A kto sa nechce dať očkovať Pfizerom Modernou, Jonshonom tak možno ho Novamax alebo Valneva presvedčia.

@daakotaa moja sesternica pracuje na fyzioterapii a odkedy sa masívne očkuje majú o 50% viac pacientov. Všetci supo očkovaní a väčšina má nejakú formu obrny. Takže asi určite nebudú pre všetkých.