icon

Vedľajšie účinky lieku Nolpaza

10. máj 2025

Dostala som liek nolpaza na bolest brucha. Davam si ich pred obedom. Po prvej tabletke mi nebolo nic. Po druhej som mala rano mierne krce v bruchu a ma prehanalo. Dala som si smectu. Ten den som si nolpazu nedala. Dala som si ju na druhy den a v noci som sa zobudila s krcami v celom bruchu a opat mi toci creva. Moze to byt z nolpazy? Mali ste niekto podobne skusenosti?

Strana
z2
viera7491
12. máj 2025

Ja užívam Nolpazu každý deň ale ja ju mám na kyselinu žaludočnu a je to veľmi dobrý liek ak máte zvýšenú kyselinu áno vám ju ešte zníži a možno z toho máte problémy Veronika

meri_84
12. máj 2025

Skús kvapky iberogast, tie sú v globále na rôzne tráviace ťažkosti. Od Valoviča si mala kvapky na žalúdok, má aj chol kvapky - veľmi dobre po nich trávi ťažšie jedlo, u nás doma toto nesmie chýbať. Skúsila by som možno tráviace enzýmy pred jedlom... Npr.Opti digest (môžu to brať už aj deti), alebo inú značku. Je to zmes viacerých tráviacich enzýmov. A stres...možno dookola omieľané, no ozaj je spúšťačom mnohých tráviacich problémov, oslabuje najmä žlčník.

hyckor
12. máj 2025

Daj sa vyšetriť na žlčníkové kamene. Sono.

martina21
12. máj 2025

nemas histaminovu intoleranciu?

Strana
z2