Vedľajšie účinky lieku Tritico
Ahojte užívam pomalí 2 mesiace tento liek na úzkosť, aké ste mali vedľajšie účinky z neho? Ja mam únavu a neviem ci nemôžu a toho bolieť viac svaly. Mňa strašne bolia krk a ramená 😏
To je liek na noc. Ja ho beriem už 2-3 roky. Cez deň nikdy. Tiež nepociťujem vedľajšie účinky, pretože kĺby ma bolia z iného. Pozri príbalový leták a pýtaj sa svojho lekára
@jessi06 Mne po Tritticu strasne puchol nos, ja som ho kvoli tomu vysadila.
Inac svaly ra najskor bolia z uzkosti, sama to poznam, vie to boliet naozaj aj velmi. Sija a ramena, to su typicke partie, ktore su pri uzkosti stuhnute.
@marianarem áno je to strašná bolesť 😏a aky máš teraz liek??
@marianarem co si si dávala na bolest? Lebo mne to ani frontin nevoľni to napätie 😏
@jessi06 Mam Mirzaten, ale len polku tabletky kvoli spaniu. Mne velmi AD na uzkost nezaberaju. Na tie bolesti nic, davam si horcik na znizenie napatia. Bolest proste vydrzim.
@marianarem moje sú už na nevydrzanie tak si dávam panadol. Inak to už 'nedávam. Aha tak nezabrali? Tak máš len ulludnovak
Ty potrebuješ hlavne iné lieky na deň a tritico iba na noc. To je liek na spanie.
Áno je to na úzkosť. Ale aj na spanie. Preto neodporúčam cez deň. Iba po dohode s lekárom. Ja by som po tomto lieku zaspávala. A preto ho mám iba na noc.
Je to iba na tebe. Ja som ti len povedala ako ho užívam ja. Ja to mám aj na nespavosť a aby som po nociach neplakala a neustále nepremýšľala.
Ja beriem 150 na noc a výborne sa z neho spi. Ty kolko uzivas?
@evkamotka zatiaľ len 1/3 zo 75 mg, ešte len začínam, dr mi povedal že prvých 10 dní takto, ďalších 10 o 1/3 viac, ďalších 10 už 75 mg...no, bojím sa toho zatiaľ stále, zatiaľ som na tom 6 dní, zdá sa mi že na spánok mi to pomohlo možno 2-3x, poriadne sa mi znížil tlak (už tak mávam vždy nízky, čiže dosť to cítim), depresia sa mi zhoršila, neviem sa sústrediť na nič poriadne, bývam taká trocha zmätená, a to som len na minimálnej dávke, tak sa trochu obávam zvýšenia no...ty si to ako mávala na začiatku?

Ja nemam ziadne vedlajsie ucinky. Uzivas ho na noc? Ci kedy? Konzultuj so svojim psychiatrom.