icon

Vedľajšie účinky lieku Tritico

jessi06
9. apr 2025

Ahojte užívam pomalí 2 mesiace tento liek na úzkosť, aké ste mali vedľajšie účinky z neho? Ja mam únavu a neviem ci nemôžu a toho bolieť viac svaly. Mňa strašne bolia krk a ramená 😏

guudy
9. apr 2025

Ja nemam ziadne vedlajsie ucinky. Uzivas ho na noc? Ci kedy? Konzultuj so svojim psychiatrom.

momo00
9. apr 2025

To je liek na noc. Ja ho beriem už 2-3 roky. Cez deň nikdy. Tiež nepociťujem vedľajšie účinky, pretože kĺby ma bolia z iného. Pozri príbalový leták a pýtaj sa svojho lekára

jessi06
autor
9. apr 2025

@momo00 ja rozmýšľam ze si začnem dávať cez deň aj

jessi06
autor
9. apr 2025

@guudy na večer

jessi06
autor
9. apr 2025

@guudy a zabral ti??

jessi06
autor
9. apr 2025

@momo00 áno je v letáku bolesť svalov no mňa boleli aj predtým a keď si ho dám večer prejde to na cez deň to boli.

guudy
9. apr 2025

@jessi06 nerozmyslaj, ale volaj psychiatrovi🙄
Ja s nim problem nemam. Ak ta boleli svaly aj predtym, tak preco si myslis, ze ta teraz bolia z liekov?

jessi06
autor
9. apr 2025

@guudy práveže po lieky je to lepšie

jessi06
autor
9. apr 2025

@guudy asi to je tou úzkosťou dlho som ju neliečila

marianarem
9. apr 2025

@jessi06 Mne po Tritticu strasne puchol nos, ja som ho kvoli tomu vysadila.
Inac svaly ra najskor bolia z uzkosti, sama to poznam, vie to boliet naozaj aj velmi. Sija a ramena, to su typicke partie, ktore su pri uzkosti stuhnute.

jessi06
autor
10. apr 2025

@marianarem áno je to strašná bolesť 😏a aky máš teraz liek??

jessi06
autor
10. apr 2025

@marianarem co si si dávala na bolest? Lebo mne to ani frontin nevoľni to napätie 😏

marianarem
10. apr 2025

@jessi06 Mam Mirzaten, ale len polku tabletky kvoli spaniu. Mne velmi AD na uzkost nezaberaju. Na tie bolesti nic, davam si horcik na znizenie napatia. Bolest proste vydrzim.

jessi06
autor
10. apr 2025

@marianarem moje sú už na nevydrzanie tak si dávam panadol. Inak to už 'nedávam. Aha tak nezabrali? Tak máš len ulludnovak

momo00
10. apr 2025

Ty potrebuješ hlavne iné lieky na deň a tritico iba na noc. To je liek na spanie.

jessi06
autor
11. apr 2025

@momo00 lenže u mňa je problém mám aj z krvou ťažkosti a pri väčšine antidepresív sú tam s tým problémy. Tritico je aj na úzkosť vravela psych

jessi06
autor
11. apr 2025

@momo00 v minulosti som z takých liekov mala ťažkosti s menzesom. Takže nemôžem hocijaké antidepresíva

momo00
11. apr 2025

Áno je to na úzkosť. Ale aj na spanie. Preto neodporúčam cez deň. Iba po dohode s lekárom. Ja by som po tomto lieku zaspávala. A preto ho mám iba na noc.

momo00
11. apr 2025

Je to iba na tebe. Ja som ti len povedala ako ho užívam ja. Ja to mám aj na nespavosť a aby som po nociach neplakala a neustále nepremýšľala.

jessi06
autor
12. apr 2025

@momo00 áno rozumiem ta.

jessi06
autor
12. apr 2025

@momo00 áno aj mňa uspaval preto len na noc aj ja si dávam

eeves
15. apr 2025

@jessi06 Ahoj, môžem sa spýtať akú dávku berieš trittica a koľko ti zaberá na spánok? teraz začínam ho brať tiež tak tápam, zatiaľ tretinka zo 75 mg neúčinkuje, ďakujem.

evkamotka
19. apr 2025

Ja beriem 150 na noc a výborne sa z neho spi. Ty kolko uzivas?

eeves
19. apr 2025

@evkamotka zatiaľ len 1/3 zo 75 mg, ešte len začínam, dr mi povedal že prvých 10 dní takto, ďalších 10 o 1/3 viac, ďalších 10 už 75 mg...no, bojím sa toho zatiaľ stále, zatiaľ som na tom 6 dní, zdá sa mi že na spánok mi to pomohlo možno 2-3x, poriadne sa mi znížil tlak (už tak mávam vždy nízky, čiže dosť to cítim), depresia sa mi zhoršila, neviem sa sústrediť na nič poriadne, bývam taká trocha zmätená, a to som len na minimálnej dávke, tak sa trochu obávam zvýšenia no...ty si to ako mávala na začiatku?