icon

Vedľajšie účinky po ukončení užívania Sertralinu

adelka112
14. mar 2025

Dobre ráno prajem,skončila som pred 5 dňami brat liek sertrslin liečila som sa rok na panické ataky. Chcem sa spýtať jak ste skončili s AD mali ste vedľajšie účinky podobne ako na začiatku?
Bola som u lekára a vravel mi že to vyzerá ako vedľajší účinok že musím vydražiť ešte týždeň že to prejde.
Prišli mi zase dosť živé sny,točenie hlavy, cudný pocit
Som šťastná že som to dokázala len sa bojím že či sa to nevráti naspäť ak neberiem lieky❤️

saruska1111
14. mar 2025

Ahoj aj mna to čaká ale mne sa zdá rok malo.. tiež beriem sertralin 50. V apríli to bude rok

andrea2323
14. mar 2025

Ahoj, ja som sa pomaly snažila vysadiť, beriem presne rok.. a presne toto som mala, točenie hlavy, divný pocit v hlave, taka mozgová hmla. Keďže mám malé bábo a potrebujem fungovať, zasa som na dávke 50mg.. a hneď ako som ju opät začala užívať, tak je mi lepšie príznaky zmizli.. podľa mňa treba len vydržať, je to naozaj obdobie a potom sa ti to ustáli, určite je to z toho vysadenia 🙂 držím palce, dáš to! ja to chcem o nejaký čas vyskúšať znova

saruska1111
14. mar 2025

Baby mavate ešte výkyvy ? Napr pred ms alebo keď prší atd? Ja som taká stuhnuta ťažšie sa mi dýcha u nás leje tak že či to je tým alebo čo 🫣

adelka112
autor
14. mar 2025

@andrea2323 ďakujem veľmi pekne❤️❤️
Už keď som ich vysadila tak sa knim nechcem vrátiť🙏
Všetko je iba v hlave jedna z ľudí s ktorymi som mala rozhovory tak mi povedala takto snaž sa ešte ísť tam kde vôbec nedokážeš byt aj tam vydržis hlava aj telo ti dá viac samoistoty a bude už úplne ok
Depresiu som mala 19 z 25
Strest 17 z 21
Dala som to konečne
Depresia 1 z 25
Strest 2 z 21
Takže prišla som k tomu že sa to naozaj dá a všetko robí naša myseľ
Veľmi mi pomohol jeden človek s ktorým som mala sedenia a ten mi veľmi veľa pomohol povedal mi: pozri ja som človek od lekára tiež niekedy dostanem ešte panicky atak predýchať to a je ok musíš si usporiadať myšlienky ak ti niečo pride na myseľ povedz si nie určite mi nič nieje a všetko je ok a tak to to stále robím s dostala som sa ktomu že prestala som brat lieky dr. mi chcel nasadiť teraz aspoň nieako ukludnovak pokiaľ neprejdú tieto vedľajšie účinky odmietla som to povedala som že som stym ok že už nechcem žiadne lieky

adelka112
autor
14. mar 2025

@andrea2323 aj ja ti prajem veľa síl aby si to dala ak chces nápis mi správu

adelka112
autor
14. mar 2025

@saruska1111 áno mám niekedy a hlavne tá bolesť hlavy,rúk,chrbta

adelka112
autor
14. mar 2025

@saruska1111 ja som bravala 25mg

saruska1111
14. mar 2025

@adelka112 tak aspoň viem že to prejde ďakujem

saruska1111
14. mar 2025

@adelka112 no ten chrbát a hlava to je strašne ja som taká malátna celé dni

adelka112
autor
14. mar 2025

@saruska1111 áno určite áno chvála bohu je to lepšie❤️❤️ niesom 100% ako som bola pred rokom ale je to už 80% ok

saruska1111
15. mar 2025

@adelka112 ja niesom tiež 100% ale som rada že aspoň fungujem a nemám ataky a nejaké silne úzkosti ☺️

adelka112
autor
17. mar 2025

@saruska1111 presne tak aj ja si to tak hovorím❤️ aj keď niekedy príde tak viem už že nič mi nieje že to hneď prejde