Vedomé dýchanie pri joge a panických atakoch
Je tu niekto kto sledoval sleduje dýchanie vedome napríklad pri joge
Pri panickych atakoch ?
Preboha zase ty?Ak si skutocna daj sa hospitalizovat,potrebujes akutne psychiatra.
@maminkadeticiek neviem sa odputat od môjho dýchania celý deň len dych dych
A toto zakladanie rovnakých tém ti pomáha?
Joga z duchovneho hladiska je velmi nebespecna praktika, lebo si na seba privolavas zle negativne sily., To sa zbada az po case...ze sa ti bude zle vo vsetkom vodit,..Potom ti pomoze uz len katolicky alebo grekokatolicky exorcista, a nemoze to robit kazdy,len povereny svojim nadtiadenym,, teda ma tu moc
Táto terapeutka má skvelé videá. Titulky si môžeš prepnúť do slovenčiny.
Tu je napr. o panickom ataku.
Joga z duchovneho hladiska je velmi nebespecna praktika, lebo si na seba privolavas zle negativne sily., To sa zbada az po case...ze sa ti bude zle vo vsetkom vodit,..Potom ti pomoze uz len katolicky alebo grekokatolicky exorcista, a nemoze to robit kazdy,len povereny svojim nadtiadenym,, teda ma tu moc
@vorkola panenko skakava, tu ide o pacienta s psychickymi problemami a ty tu vykladas take bludy... A ked uz tie bludy pises, tak si opravuj po sebe, lebo mas tam (ako vzdy) preklepov tolko, ze je takmer iste, ze teba uz tie zle sily uz davno ovladaju
@vorkola panenko skakava, tu ide o pacienta s psychickymi problemami a ty tu vykladas take bludy... A ked uz tie bludy pises, tak si opravuj po sebe, lebo mas tam (ako vzdy) preklepov tolko, ze je takmer iste, ze teba uz tie zle sily uz davno ovladaju
@viestta toto je stranka o rade a pomoci nie o urazkach
Ty neries dychanie,ries svoju hlavu.Daj sa hospitalizovat.
@vorkola tebe tusim to teplo nerobi dobre 🙈
@vorkola psychiatrická liečba by sa tuším zišla aj tebe
@1321987 a ako ti ona pomohla? Ja som sa k tebe nevyjadrovala ale k tomu co pise Vorkola.
Ale k tebe a tvojmu problemu: Uz niekolkokrat ti napisala, ze mas ist k psychiatrovi, mozno potrebujes aj hospitalizaciu, ked psycholg nepomohol. Vo vlastnom zaujme by si mala ist za odbornikom, pretoze len si skodis.
@1321987 aj ja som mala taky problem. Velmi rychlo som ho zacala vyuzivat na svoj prospech. Zacala som cvicit SM system, kedze mam problemy s hrudnou a krcnou chrbticou a tam je potrebne si sledovat dychanie pri cviceni. Ja som si aj uvedomila, ze ked mam hlavu zamestnanu tak som to vobec neriesila. V robote som ani nemalq cas sledovat dychanie, to iba doma v klude a v noci pred spankom. Vyhrabala som sa z toho. Ale trvalo to
Ja len sa chcem opytat Lucia, preco zakladas novu a novu temu a nepokracujes v povodnej? Co na to Michal? Ako ti v tom pomaha?
Pani Lucia vy ste stratený prípad fakt. Váš muž by vás mal nechať hospitalizovať...
@maminkadeticiek neviem sa odputat od môjho dýchania celý deň len dych dych
@1321987 musíš sa zamestnať niečím….skus napríklad upratovať pustí si hudbu a spievaj si pri tom,tancuj a tak
Tu psychológ nepomôže. Súhlasím s ostatnými. Potrebuješ lekársku pomoc.
Ja len sa chcem opytat Lucia, preco zakladas novu a novu temu a nepokracujes v povodnej? Co na to Michal? Ako ti v tom pomaha?
@billy_jean Michal akym
@billy_jean Michal akym
@1321987 tvoj manžel, akou ti je oporou. Čo na to celé on hovorí. To dievčatá nevidia za celý čas, že máš problém?
@1321987 tvoj manžel, akou ti je oporou. Čo na to celé on hovorí. To dievčatá nevidia za celý čas, že máš problém?
@billy_jean nie nevidia veď na mne nič nevidno fungujem normálne
@1321987 aj ja som mala taky problem. Velmi rychlo som ho zacala vyuzivat na svoj prospech. Zacala som cvicit SM system, kedze mam problemy s hrudnou a krcnou chrbticou a tam je potrebne si sledovat dychanie pri cviceni. Ja som si aj uvedomila, ze ked mam hlavu zamestnanu tak som to vobec neriesila. V robote som ani nemalq cas sledovat dychanie, to iba doma v klude a v noci pred spankom. Vyhrabala som sa z toho. Ale trvalo to
@tatiana149 že je to tak ja keď niečo robím tak si to nevšímam
Táto terapeutka má skvelé videá. Titulky si môžeš prepnúť do slovenčiny.
Tu je napr. o panickom ataku.
@unicornlady ja viem čo je paničky atak už ich mám 17 rokov ako sa môj oco obesil
@billy_jean on mi povie tak nedýchaj
@billy_jean on mi povie tak nedýchaj
@1321987 Skús na minutú prestať dýchať. Jednoducho si zapchaj nos a aj ústa a nedýchaj. A potom sleduj, čo sa stane.

Preboha zase ty?Ak si skutocna daj sa hospitalizovat,potrebujes akutne psychiatra.