icon

Vedomé dýchanie pri joge a panických atakoch

1321987
29. jún 2025

Je tu niekto kto sledoval sleduje dýchanie vedome napríklad pri joge
Pri panickych atakoch ?

maminkadeticiek
29. jún 2025

Preboha zase ty?Ak si skutocna daj sa hospitalizovat,potrebujes akutne psychiatra.

1321987
autor
29. jún 2025
@maminkadeticiek

Preboha zase ty?Ak si skutocna daj sa hospitalizovat,potrebujes akutne psychiatra.

@maminkadeticiek neviem sa odputat od môjho dýchania celý deň len dych dych

januska12323
29. jún 2025

A toto zakladanie rovnakých tém ti pomáha?

vorkola
29. jún 2025

Joga z duchovneho hladiska je velmi nebespecna praktika, lebo si na seba privolavas zle negativne sily., To sa zbada az po case...ze sa ti bude zle vo vsetkom vodit,..Potom ti pomoze uz len katolicky alebo grekokatolicky exorcista, a nemoze to robit kazdy,len povereny svojim nadtiadenym,, teda ma tu moc

koniarova
29. jún 2025

@autorka , chodíš na terapie? Liečiš sa?

unicornlady
29. jún 2025

Táto terapeutka má skvelé videá. Titulky si môžeš prepnúť do slovenčiny.
Tu je napr. o panickom ataku.

https://www.youtube.com/watch?v=tseK5lGAE78
1321987
autor
29. jún 2025
@koniarova

@autorka , chodíš na terapie? Liečiš sa?

@koniarova no chodila som k psychologicke ta mi pomohla a zas sa mi ťažko dýchalo a som zas tam kde som bola

viestta
29. jún 2025
@vorkola

Joga z duchovneho hladiska je velmi nebespecna praktika, lebo si na seba privolavas zle negativne sily., To sa zbada az po case...ze sa ti bude zle vo vsetkom vodit,..Potom ti pomoze uz len katolicky alebo grekokatolicky exorcista, a nemoze to robit kazdy,len povereny svojim nadtiadenym,, teda ma tu moc

@vorkola panenko skakava, tu ide o pacienta s psychickymi problemami a ty tu vykladas take bludy... A ked uz tie bludy pises, tak si opravuj po sebe, lebo mas tam (ako vzdy) preklepov tolko, ze je takmer iste, ze teba uz tie zle sily uz davno ovladaju

1321987
autor
29. jún 2025
@viestta

@vorkola panenko skakava, tu ide o pacienta s psychickymi problemami a ty tu vykladas take bludy... A ked uz tie bludy pises, tak si opravuj po sebe, lebo mas tam (ako vzdy) preklepov tolko, ze je takmer iste, ze teba uz tie zle sily uz davno ovladaju

@viestta toto je stranka o rade a pomoci nie o urazkach

maminkadeticiek
29. jún 2025

Ty neries dychanie,ries svoju hlavu.Daj sa hospitalizovat.

simsalabim
29. jún 2025
@vorkola

@vorkola tebe tusim to teplo nerobi dobre 🙈

janai1
29. jún 2025
@vorkola

@vorkola psychiatrická liečba by sa tuším zišla aj tebe

viestta
29. jún 2025
@1321987

@1321987 a ako ti ona pomohla? Ja som sa k tebe nevyjadrovala ale k tomu co pise Vorkola.
Ale k tebe a tvojmu problemu: Uz niekolkokrat ti napisala, ze mas ist k psychiatrovi, mozno potrebujes aj hospitalizaciu, ked psycholg nepomohol. Vo vlastnom zaujme by si mala ist za odbornikom, pretoze len si skodis.

tatiana149
29. jún 2025
@1321987

@1321987 aj ja som mala taky problem. Velmi rychlo som ho zacala vyuzivat na svoj prospech. Zacala som cvicit SM system, kedze mam problemy s hrudnou a krcnou chrbticou a tam je potrebne si sledovat dychanie pri cviceni. Ja som si aj uvedomila, ze ked mam hlavu zamestnanu tak som to vobec neriesila. V robote som ani nemalq cas sledovat dychanie, to iba doma v klude a v noci pred spankom. Vyhrabala som sa z toho. Ale trvalo to

billy_jean
29. jún 2025

Ja len sa chcem opytat Lucia, preco zakladas novu a novu temu a nepokracujes v povodnej? Co na to Michal? Ako ti v tom pomaha?

senticka
29. jún 2025

Pani Lucia vy ste stratený prípad fakt. Váš muž by vás mal nechať hospitalizovať...

lucyhatala
29. jún 2025
@1321987

@maminkadeticiek neviem sa odputat od môjho dýchania celý deň len dych dych

@1321987 musíš sa zamestnať niečím….skus napríklad upratovať pustí si hudbu a spievaj si pri tom,tancuj a tak

guudy
29. jún 2025
@1321987

@1321987 tvoj stav je velmi vazny, pomoze len hospitalizacia na psychiatrii.

koniarova
29. jún 2025

Tu psychológ nepomôže. Súhlasím s ostatnými. Potrebuješ lekársku pomoc.

1321987
autor
29. jún 2025
@billy_jean

Ja len sa chcem opytat Lucia, preco zakladas novu a novu temu a nepokracujes v povodnej? Co na to Michal? Ako ti v tom pomaha?

@billy_jean Michal akym

billy_jean
29. jún 2025
@1321987

@billy_jean Michal akym

@1321987 tvoj manžel, akou ti je oporou. Čo na to celé on hovorí. To dievčatá nevidia za celý čas, že máš problém?

1321987
autor
29. jún 2025
@billy_jean

@1321987 tvoj manžel, akou ti je oporou. Čo na to celé on hovorí. To dievčatá nevidia za celý čas, že máš problém?

@billy_jean nie nevidia veď na mne nič nevidno fungujem normálne

1321987
autor
29. jún 2025
@guudy

@1321987 tvoj stav je velmi vazny, pomoze len hospitalizacia na psychiatrii.

@guudy mne psychiater povedal že nie je to stav na hospitalizáciu veď ja som normálna veď si všetko uvedomujem fungujem normalne

1321987
autor
29. jún 2025
@tatiana149

@1321987 aj ja som mala taky problem. Velmi rychlo som ho zacala vyuzivat na svoj prospech. Zacala som cvicit SM system, kedze mam problemy s hrudnou a krcnou chrbticou a tam je potrebne si sledovat dychanie pri cviceni. Ja som si aj uvedomila, ze ked mam hlavu zamestnanu tak som to vobec neriesila. V robote som ani nemalq cas sledovat dychanie, to iba doma v klude a v noci pred spankom. Vyhrabala som sa z toho. Ale trvalo to

@tatiana149 že je to tak ja keď niečo robím tak si to nevšímam

1321987
autor
29. jún 2025
@unicornlady

Táto terapeutka má skvelé videá. Titulky si môžeš prepnúť do slovenčiny.
Tu je napr. o panickom ataku.

@unicornlady ja viem čo je paničky atak už ich mám 17 rokov ako sa môj oco obesil

1321987
autor
29. jún 2025
@senticka

Pani Lucia vy ste stratený prípad fakt. Váš muž by vás mal nechať hospitalizovať...

@senticka mna primár nechcel dať do nemocnice lebo si všetko uvedomujem čo robím
My sme si všetko vysvetlili a on povedal že toto není prípad na hospitalizáciu

1321987
autor
29. jún 2025
@billy_jean

@billy_jean on mi povie tak nedýchaj

billy_jean
29. jún 2025
@1321987

@billy_jean on mi povie tak nedýchaj

@1321987 Skús na minutú prestať dýchať. Jednoducho si zapchaj nos a aj ústa a nedýchaj. A potom sleduj, čo sa stane.