icon

Veľmi som pribrala

1. jan 2022

Ahojte. Pribrala som, a dosť. V tvári som stále rovnaká najviac boky brucho zadok stehná. Nemôžem si dovoliť (na RD) platiť žiadne plány ani stravovacie somariny, mne by stačilo len poradiť, akým jedlám sa vyhýbať (vyprážané nejedavam koli žahe, vždy si mäso peciem v rúre).. Čo čím nezdrave môžem nahradiť tym zdravím, ako sa potešiť niečím sladkým poprípade slanym.. Ako piť vodu,... Čím podporín chudnutie, a hlavne aké cviky na začiatok, odporučiť, čo viem ze netreba sa držať len tých problémových partii, ale celého tela, správna rozcvička, cvičenie (hiit workout správne cviky na brucho boky, stehná, chrbát, cviky na spevnenie prsníkov,) (strava, pitný režim a pohyb cvičenia, veľmi dôležité pri chudnúti len treba to spojiť dokopy, ako často cvičiť popriapdne dní bez cvičenia nahradiť jogou alebo meditáciu..

Bol by niekto ochotný poradiť pomôcť? Sama si rady nedám teda, kalorické tabuľky v tom vôbec neviem pracovať nech robím co robím...
Veľmi prosím o pomoc a radu..

Strana
z2
jaroe
1. jan 2022

Skús nahradiť sacharidové prílohy zeleninou, aspoň 50:50, obmedziť pečivo, začať sa hýbať, aspoň rýchla chôdza....

deti95060810
1. jan 2022

úplne vynechať sladkosti, sladké vody.... každý deň si choď zabehať - zo začiatku to pôjde horšie, ale postupne sa budeš zdokonaľovať... dobrá je aj dieta 8/16 - 8 hodín stravu prijímaš a 16 hod. neješ vôbec nič...

janai1
1. jan 2022

@lorin29 no tak ani ta celozrnná kaiserka nie je vhodna keďže je dofarbovana karamelom 😉 nie je tmavé ako tmavé

lorin29
1. jan 2022

@janai1 ja nehovorím že je extra zdravá.. Ale určite lepšie si dať 1 kaiserku ako 2 rožky 😉záleží aj z akej váhy ide 😉a keď si ju dá 2-3x do týždňa určite z nej nepriberie... A napísala som hlavne dakym tmavým pečivom keď už 😉

janai1
1. jan 2022

@lorin29 ak si dá 2-3x do týždňa aj biele pečivo tak nepriberie 😉

metuzalem
1. jan 2022

Je to naozaj velmi jednoduche, staci mat nizsi prijem kalorii ako vydaj. 🤗 Poviem ti ako som zhodila 12 poporodnych kil za 6m. Ja som leniva na cvicenie ako take, ale pohyb napr. prechadzka mi nevadi. Sledovanie kalorii?? Komu sa chce. Ani reznov a sladkosti sa nevzdam. Proste som len znizila prijem a porcie. Jem asi 5x.denne. Ziadne take ze dam si nieco, ked mam "chut". Nemysli vkuse na jedlo ale zamestnaj sa inak. Jedz ked mas hlad. A male porcie. Sladke obmedz na minimum. Zo zaciatku to bude tazsie ale zaludok si zvykne na male porcie. A ked po mesiaci uvidíš vysledok, a budes mat tento stravovaci navyk ze proste nezrat, tak to uz pojde hladko.

kacenocka2
2. jan 2022

Moj manzel prestal jest biele pecivo, a velmi pomohlo. Schudol

gabika128
3. jan 2022

Veľmi záleží ako vyzerá tvoja strava. Mala by si jest pravidelne, raňajky obed a večeru. Ak zaradíš k jedlám zeleninu ( nahradíš časť prílohy)tak váha pôjde dole určite. Skús si aj zapisovať týždeň dva čo jedavas celý deň. Nepoznám človeka s nadváhou,ktorý sa stravuje s menšími porciami a zeleninovou prílohou 🤷‍♀️ tie kalorické tabuľky sú fajn, aby si si uvedomila koľko čo má kalórií, ako vyzerá 100-150g mäsa, ako vyzerá 10-20g masla. Tak isto sa môžeš zapojiť do cvičenia cez stránku fitshaker, zaplatíš členstvo na mesiac a vyberieš si cvičebny program.
Moje chyby v strave sú napríklad veľa sladkosti, syrov, pochutiny, víno a vynechávanie zeleniny. Darmo upečiem zdravší koláč keď so schopná ho zjesť na posedenie a pribrať aj z neho.

Strana
z2