icon

Veľmi vráskavé čelo

6. mar 2023

Kocky potrebujem poradiť. Mám blízko k30tke a moje čelo vyzerá akoby som mala 50.
Mám tam veľmi suchú pleť a také horizontálne vrásky.... O pleť sa starám ale zjavne nie dosť
Všetko ostatné je okej na tvári ale toto je mega vidno ,hocijako zvrastim čelo úplne mam veľké vrásky,a do konca aj keď ho mám v nenapnutom stave. Keď natiahnem vlasy natiahne sa mi aj celá tá koža a pripomína papier.
Vďaka za rady

angelous1991
6. mar 2023

Tam už jedine botox myslím

autor
6. mar 2023

@angelous1991 to fakt tak skoro?

angelous1991
6. mar 2023

Poznám baby čo chodia na botox už aj od 27 . Aj ja sa chystám ale ešte počkám ale už vidím že tá pokožka nie je čo bývala .

sono2
6. mar 2023

Neni to skoro

kukulienka999
6. mar 2023

Už som hľadala všetko možné. Aj u mna to je podobne. Po pôrode, keď sa dostanem na pvodnú váhu sa objednam na botox a hotovo

mariamisko
6. mar 2023

Vitamin c v olejovom stave na plet ste skusali ??

martinka13
6. mar 2023

Z osobných skúseností jedine botox (alebo facelift)

autor
6. mar 2023

@mariamisko mám doma z Avon tak skúsim

mariamisko
6. mar 2023

Ja som mala velmi narocne tehotenstvo ubralo mi to 5 rokov zivota mam 36 teraz a vela stresu placu tiez sa mi urobili vrasky...vycistim si tvar a nanesiem vit c vklepem necham uschnut a dam krem...a v lete sa neslnite vela? Skuste sport a relax a stravu a vela vody...botox v 30 ja osobne by som do toho neisla v takom veku...skuste popripade dermatologa

autor
6. mar 2023

@mariamisko veď práve.. príde mi to skoro. Ďakujem za tip
Skúsim sa objednať možno k nejakej dobrej kozmeticke nech zhodnotí situáciu. Neslnim sa veľa,mám alergiu na slnko😀..

liusa82
6. mar 2023

to vôbec neni skoro.Ako píšu vyššie chodia aj mladšie.Ono záleží od stavu čela.Na čo chceš čakať? možno okrem botoxu ti budú musieť aj hyaluronkou vyplniť ak to už máš v dosť zlom stave.Netreba čakať a zbytočne to naťahovať lebo samé od seba sa to nezlepší akurát tak zhorší

onedaynick
6. mar 2023

hm, ziadne kremy nepomozu na hlboke vrasky, jedine botox a vyplne, ostatne su len vyhodene peniaze.

akiana
6. mar 2023

Dve veci:
1. Botox kazde 3-4 mesiace (neboj je to uplne neskodne)
2. Nos kazdy den na tvari opalovaci krem, aj ked je zamracene

ankare
6. mar 2023

Daj fotku

luccija
6. mar 2023

Botox už existujúce vrásky nezmiznú

uglybetty1234
6. mar 2023

Botox. Mne robil botox kamos a vravel, ze naj je zacat tak od 27 rokov. Ja som si ho dala pichnut uz 2x a teraz mi drzi pol roka a stale fajn

alabama0011
6. mar 2023

Mozno uz aj neskoro, ked vravis, ze vrasky mas aj v normalnom stave.. uz ich mas asi zlomene, zrejme botox ti uz nepomoze, ale vyplne ano.. Avon ti na take vrasky nepomoze bohuzial ☹ to by sme sa vsetky natierali 😅

anitka25
6. mar 2023

Nedávno som začala používať tretinoin. Vrásky mi samozrejme nezmizli, ale sú menej výrazné. Ale mám už 42 rokov.

hildicapupu
8. mar 2023

podla mna to nie je nejak limitovane vekom, ze kedy sa uz moze ist na botox, kedy je neskoro ist, kedy je idealny cas. vsak predsa kazdy clovek je iny a niekto nema vrasky ani v 50tke a niekto uz v 20. kozmetika podla mna nezaberie v takomto pripade. nebala by som sa vyskusat ten botox 🙂

sono2
8. mar 2023

@luccija ale áno. By som ti poslala fotku z pred 5 rokov a teraz. Čelo bez vrasky
Vyhladí.

luccija
8. mar 2023

@sono2 áno...nedala som tam čiarku🙂vrásky už vyhladí len botox.

graz
11. máj 2023

Mám na predaj tretinoin 0, 05