Vestibulárna porucha
Zažil to niekto ? Idem po ulici a cítim sa ako keby ma unášalo citim sa ako na hojdacke...ako keby mi nohy plávali na betóne...mate niekto skúsenosť?
Áno je to veľmi nepríjemné, ja mám BBPV na pravú stranu, cvičila som Empleyho manéver a je to oveľa lepšie.
@janka1224 Ahoj No ja mam stav po BPPV bola som v Komárne v centre pre poruchy rovnováhy...Pani dochtorka mi upravila kryštály....ale pred manevrom som nemala take silné hupanie v nohách máš aj ty hupanie v nohách ked ides napríklad na ulici ?
V Komárne u pani doktorky som bola aj ja, cvičila som 3 x denne ten manéver ako mi povedala a ono to celé trvalo pol roka do úplného vytratenia, aj keď niekedy mám pocit že sa mi vlní cesta alebo pri rýchlom pohybe hlavou, niekedy nemôžem ležať na chrbte čo mám pocit točenia. Ale to najhoršie mi ustúpilo. Mne povedala že sa to môže hocikedy vrátiť a trvá dlho kým to odznie.
mám to už cca 20 rokov a presne, sú obdobia kľudu keď to spí a potom obdobia, keď sa hojdám.... teraz už od jari nedobre

Áno je to veľmi nepríjemné, ja mám BBPV na pravú stranu, cvičila som Empleyho manéver a je to oveľa lepšie.