Vidím si nos viac ako predtým
Ahojte možno vám to niektorým príde smiešne, ale je to pre mňa veľmi nepríjemné každý si vidí niako s časti nos očami
Lenže teraz si ho na práve oko vidím asi najviac ako kedykoľvek pred tým, je to fakt nepríjemne máte niekto podobnú skúsenosť ? Po prípade ako ste to vyriešili ?
@martinka_z_turca nerieš nos bud rada že si zdravá
Enough internet for today
Chod spat.uz je neskoro...
Inak..
Ten nick....
@martinka_z_turca A čo chceš riešiť ?
No do prdele, teraz si na to vždy spomeniem a pozriem sa na svoj nos, zajtra asi napíšem podobnú tému...
Ja si zas vidím mihalnice. Stále mi špinia sklo na okuliaroch. A ešte keď ich mám namaľované, tak to ledva vidím pred seba.
@martinka_z_turca čo znamená toto "každý si vidí niako s časti nos očami"?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mňa to úprimne pobavilo a od srdca Som sa zasmiala 🤣 autorka neboj , vidíš si ho len pre to , že sa na to zameriavaš ;). Ako teraz my ostatní čo sme si to prečítali celý deň na to budem myslieť a tiež si ho budem vidieť 🤣🤣🤣🤣
Narastol ti, lebo klames. Preto si ho vidis viac.
Akoze wtf 😳
Choď k očnému. Problém bude tam.
Starnes. Nos a usi rastu ked clovek starne. 😀 😀 Poviem ti tajomstvo: Aj ja si vidim nos a teraz este viac ked si toto napisal/a.. Behni k doktorovi, ze co ti na to povie.
Musis vytvorit sedem vitealov a potom sa ti nos preformuje do dvoch dierok, tato "procedura" bola predstavena vo filme Harry Potter a vyzeralo to vierohodne
@martinka_z_turca a si si ista, ze vidis ajlavym okom ? ja ked som toto zistila, bol to pruser (o oko som prisla), chod ocnemu
@martinka_z_turca Nerieš nos,keď Ti uteká očko😎
@princezna_bosorka co ti bolo? ☹

vidíš si ho viac ako predtým lebo sa na to zameriavaš