icon

Vidím si nos viac ako predtým

martinka_z_turca
18. mar 2025

Ahojte možno vám to niektorým príde smiešne, ale je to pre mňa veľmi nepríjemné každý si vidí niako s časti nos očami
Lenže teraz si ho na práve oko vidím asi najviac ako kedykoľvek pred tým, je to fakt nepríjemne máte niekto podobnú skúsenosť ? Po prípade ako ste to vyriešili ?

biba_18
18. mar 2025

vidíš si ho viac ako predtým lebo sa na to zameriavaš

lienka299
18. mar 2025

@martinka_z_turca nerieš nos bud rada že si zdravá

vanilkovazmrzka
18. mar 2025

Enough internet for today

osky
18. mar 2025

Chod spat.uz je neskoro...
Inak..
Ten nick....

mandarinka555
18. mar 2025

@martinka_z_turca A čo chceš riešiť ?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
hefo
18. mar 2025

No do prdele, teraz si na to vždy spomeniem a pozriem sa na svoj nos, zajtra asi napíšem podobnú tému...

yelena159
19. mar 2025

Ja si zas vidím mihalnice. Stále mi špinia sklo na okuliaroch. A ešte keď ich mám namaľované, tak to ledva vidím pred seba.

letfenixa
19. mar 2025

@martinka_z_turca čo znamená toto "každý si vidí niako s časti nos očami"?

zafir01
19. mar 2025

@hefo 😂 presne ..o pár minút mi začína tréning .sedím ,čítam a hovorím si " do prdele ..ja si ho vidím tiež " .teraz mám celý deň pokazený ... Lebo nos 😂

cholitko
Autor odpoveď zmazal
nika11103
19. mar 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mňa to úprimne pobavilo a od srdca Som sa zasmiala 🤣 autorka neboj , vidíš si ho len pre to , že sa na to zameriavaš ;). Ako teraz my ostatní čo sme si to prečítali celý deň na to budem myslieť a tiež si ho budem vidieť 🤣🤣🤣🤣

diewcatqoo
19. mar 2025

Narastol ti, lebo klames. Preto si ho vidis viac.
Akoze wtf 😳

koniarova
19. mar 2025

Choď k očnému. Problém bude tam.

ivanakal
19. mar 2025

Starnes. Nos a usi rastu ked clovek starne. 😀 😀 Poviem ti tajomstvo: Aj ja si vidim nos a teraz este viac ked si toto napisal/a.. Behni k doktorovi, ze co ti na to povie.

zuzana76
19. mar 2025

@ivanakal no asi jej da vymenny listok smer psychiatria

hildeberta
19. mar 2025

Musis vytvorit sedem vitealov a potom sa ti nos preformuje do dvoch dierok, tato "procedura" bola predstavena vo filme Harry Potter a vyzeralo to vierohodne

princezna_bosorka
19. mar 2025

@martinka_z_turca a si si ista, ze vidis ajlavym okom ? ja ked som toto zistila, bol to pruser (o oko som prisla), chod ocnemu

martin96321
21. mar 2025

@martinka_z_turca Nerieš nos,keď Ti uteká očko😎

zuzana76
21. mar 2025

@princezna_bosorka co ti bolo? ☹