icon

Viete, prosím, niekto nejaké info, kedy už začnú operovať? Ďakujem

butterfly333
31. jan 2021
mogaa
31. jan 2021

@butterfly333 no keď začnú ubúdať v nemocniciach covidoví pacienti.....nie sú lôžka, nie sú lekári......

butterfly333
autor
31. jan 2021

@mogaa áno toho som si vedomá no neviem do kedy to moje koleno vydrží a ja tie bolesti.

viestta
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
adazary
31. jan 2021

Súkromné kliniky operujú aj teraz

butterfly333
autor
31. jan 2021

@bambulienka25 dávam si kolagen každý deň no mám úplne zničenú chrupavku a poškodený meniskus v celom kolene. No asi skúsim zavolať do nemocnice ako to vyzerá no mám pocit že tak skoro operovať nezačnú.

mmonika
31. jan 2021

@butterfly333 presne na toto cakam aj ja , moj clenok uz dlhsie nevydrzi .. ☹ prvu operaciu v januari mi zrusili, tak cakam ako na spasenie na tuto druhu, ci bude.. termin uz mam len netusim ci bude platit ... ☹

butterfly333
autor
31. jan 2021

@mmonika ja čakám od septembra na operáciu mám aj MRI len neviem do kedy platí snáď nebudem musieť ísť znova na MRI lebo tiež sa dlho čaká na termín.

mmonika
1. feb 2021

@butterfly333 tak mne prave volali že moja operacia tento mesiac plati .. tak som rada idem hned aj predoperacne vybavovat-- tak snad to bude aj u teba tak

butterfly333
autor
1. feb 2021

@mmonika to vážne? V ktorom meste? No ja čakám od septembra na operáciu. Máš vážny stav čo vlastne máš s tým členkom? Ja uz 4 mesiace bolesti kolien sadám si s bolestami vstávam s bolestami no musím vyzdržat.

mmonika
1. feb 2021

@butterfly333 no tato operacia clenku bude uz 3-tia v poradi... pri poslednej mi davali skrutky do clenka, a vyzera to tak že sa skrutky v mojom tele neujali a musia ist von bo mi zacali prsty trpnut, a cely členok na novo opuchat.. ..som Nitriansky okres, ale operovat ma budu v Banovciach nad Bebravou. sama som bola dnes prekvapena ked volali ...

butterfly333
autor
1. feb 2021

@mmonika aha to si mala asi úraz? Ja idem do Piešťan na operáciu ale musím čakať kedy zavolajú.

mmonika
1. feb 2021

@butterfly333 hej v 9/2019 som si zlomila nohu v členku, operovali ma 1x 14.1.2020, druhy krat 19.3.2020 a teraz musia znova.Tak pevne dufam že naposledy to už bude teraz

butterfly333
autor
1. feb 2021

@mmonika tak držím palce nech všetko dobre dopadne