Viete, prosím, niekto nejaké info, kedy už začnú operovať? Ďakujem
@mogaa áno toho som si vedomá no neviem do kedy to moje koleno vydrží a ja tie bolesti.
Súkromné kliniky operujú aj teraz
@bambulienka25 dávam si kolagen každý deň no mám úplne zničenú chrupavku a poškodený meniskus v celom kolene. No asi skúsim zavolať do nemocnice ako to vyzerá no mám pocit že tak skoro operovať nezačnú.
@butterfly333 presne na toto cakam aj ja , moj clenok uz dlhsie nevydrzi .. ☹ prvu operaciu v januari mi zrusili, tak cakam ako na spasenie na tuto druhu, ci bude.. termin uz mam len netusim ci bude platit ... ☹
@mmonika ja čakám od septembra na operáciu mám aj MRI len neviem do kedy platí snáď nebudem musieť ísť znova na MRI lebo tiež sa dlho čaká na termín.
@butterfly333 tak mne prave volali že moja operacia tento mesiac plati .. tak som rada idem hned aj predoperacne vybavovat-- tak snad to bude aj u teba tak
@mmonika to vážne? V ktorom meste? No ja čakám od septembra na operáciu. Máš vážny stav čo vlastne máš s tým členkom? Ja uz 4 mesiace bolesti kolien sadám si s bolestami vstávam s bolestami no musím vyzdržat.
@butterfly333 no tato operacia clenku bude uz 3-tia v poradi... pri poslednej mi davali skrutky do clenka, a vyzera to tak že sa skrutky v mojom tele neujali a musia ist von bo mi zacali prsty trpnut, a cely členok na novo opuchat.. ..som Nitriansky okres, ale operovat ma budu v Banovciach nad Bebravou. sama som bola dnes prekvapena ked volali ...
@mmonika aha to si mala asi úraz? Ja idem do Piešťan na operáciu ale musím čakať kedy zavolajú.
@butterfly333 hej v 9/2019 som si zlomila nohu v členku, operovali ma 1x 14.1.2020, druhy krat 19.3.2020 a teraz musia znova.Tak pevne dufam že naposledy to už bude teraz
@mmonika tak držím palce nech všetko dobre dopadne

@butterfly333 no keď začnú ubúdať v nemocniciach covidoví pacienti.....nie sú lôžka, nie sú lekári......