icon

Vitamín D na celý rok zdarma

monika_d
11. feb 2021

Ahojte. Aj vám prišla do schránky ponuka s vit.D na cely rok zdarma? Za poštovné 1,95€

Skúšali ste to niekto? Nie je to nejaký podvod zas?

Vitamín D na celý rok zdarma
poslednepogo
24. feb 2021

@pavucikvet to je sila... Však Slovensko

poslednepogo
24. feb 2021

@rawmamka sila.. ale aj tí ktorým je jedno aká je to reklama

rawmamka
24. feb 2021

@poslednepogo Na podobnom princípe fungujú zväčša aj influenceri (česť výnimkám), ktorí propagujú hocičo čo im sype prašule ...... každá reklama je pre nich čistá ryža vďaka "ovečkám", ktoré ich sledujú.

victoryma
Autor odpoveď zmazal
michaela1404
25. feb 2021

ahojte. Ja som si to objednala, dnes mi to aj prišlo. V obchodných podmienkach majú toto.

uzanka16
25. feb 2021

Tak je to riadny podvod? Lebo mňa informovala o tomto svokra aako si objednala, lebo jej švagriná si Objednala a je veľmi spokojná. Tak som si teda aj ja pre manžela. Och

zooeynka
25. feb 2021

@uzanka16 tak ked je svagrina spokojna s tovarom a k ziadnym dalsim odberom nie je zaviazana tak je to uplne v poriadku, nie? Co je potom podvod?

luccija
25. feb 2021

@uzanka16 tiež poznám ľudí, ktorí si objednali a nič neplatili iba to poštovné a ani im nič nechodilo ďalej....mne hovorila známa, že vo farma biznise sú stále tie isté značky a neznáme nemajú šancu a niekto si vyberie takúto reklamu vedia, že o rok, dva si budes kupovať ich výrobky.

uzanka16
25. feb 2021

@zooeynka spokojná je, nič ďalej od nej nechceli,, preto som ostala prekvapená z príspevkov kde pissu že podvodníci, potom chcú to a hento a ja som tiež si objednala včera, tak dúfam ze nebudú problémy, že budú chcieť ešte ďalej posielať.

biggi014
25. feb 2021

@monika_d je to v pohode, ja som objednala, za 9 dní prišlo, samozrejme bolo v obálke kopa reklamy a namotavok na rôzne ich vitamíny za "super cenu" a zľavu, ale zaplatila som len ten sek 1.95 a je to, samozrejme volali či som si všimla ich super ponuku na omega3 a či mám záujem, poďakovala som že nie a je vybavené.

rawmamka
25. feb 2021

Stačí si pozrieť cez Google recenzie na túto firmu, skúsenosti zákazníkov..... myslím, že sa to ťahá už pomaly 10 rokov, čo ponúkajú "zadarmo" rôzne vitamíny, výživové doplnky a pod. Každý nech zváži sám, či mu to za to stojí.

viestta
Odpoveď bola odstránená
biggi014
26. feb 2021

@viestta môžeš odvolať súhlas a požiadať o vymazanie údajov z databázy, keď ti to už bude vadiť.

viestta
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
26. feb 2021

@viestta na to vymysleli zablokovanie volajuceho cisla...aj niekolkych.

katka13katka
26. feb 2021

Tiež sme to objednávali a žiadne iné dobierky neprišli..aj keby vždy sa dajú zrušiť

viestta
Odpoveď bola odstránená
lubiss
26. feb 2021

vraj potom ti budu chodit nevyziadane balicky :D mne to poslala znama tak som sa hned pytala a je to samozrejme odrb co sa dalo aj cakat

zooeynka
26. feb 2021

@viestta osobne som si takto zablokovala aj napr.vlastneho dodavatela plynu a elektriny lebo mali tendenciu vyvolavat so skvelymi ponukami. Ked bude treba, bloknem aj tychto.

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzula123456789
1. mar 2021

Ja som si to objednala ,nie je to žiadne klamstvo ,ide o kampaň pre zdravie ľudí ,kôli covidu,určite viete že vitamín D pomáha proti covidu a nie všetci ľudia si ho môžu kúpiť,je to iná firma nič ďalej nechodí ,zaplatíte len poštovné ,

rawmamka
2. mar 2021

@zuzula123456789 Škoda, že niektorí ľudia majú úplne opačnú skúsenosť 😉. Našťastie ide jar a slnko je najlepším zdrojom vit.D3 (stačí polhodinka na slnku bez krému s ochranným faktorom a telo si ho vyrobí samo, samozrejme od jesene do jari je potrebné vit.D3 dopĺňať synteticky, ale to si radšej kúpiť v lekárni kvalitný výrobok podľa vlastného výberu - našťastie nie je to veľká položka, pár eur na mesiac na jedného člena rodiny), navyše slnečné žiarenie je skutočne ZADARMO.

biggi014
2. mar 2021

@rawmamka ale to majú skúsenosť s inými ich výrobkami v minulosti, napr tie Omega3 a pod. Není slnko so slnko, chlap čo pracuje do 16tej aj keď sa potom prejde po slnku tak vtedy sa už vitamín D netvorí, to tak v lete, teraz tak možno na pravé poludnie🙄 aj to skôr až od apríla

rawmamka
2. mar 2021

@biggi014 Slnko je najprirodzenejší zdroj vit.D3 a písala som, že od jesene do jari treba dopĺňať syntetickým vit.D3, ale od jari do jesene stačí naozaj tých 15 max. 30 minút na slnku a netreba sa báť nedostatku. Myslím, že vždy sa dá vybehnúť von počas dňa, kedy slnko svieti. A predpokladám, že nikto nie je zavretý niekde v budove 7 dní v týždni od svitania do západu Slnka 😉. A ak nebodaj áno, tak potom jeho najmenším zdravotným problémom bude nedostatok vit.D3.....

jadama_1405
2. mar 2021

Ja som si objednala vitamín D zadarmo, resp. za 1,95 Eur( poštovné). Vitamíny mi prišli do poštovej schránky asi do piatich dní. V balíku bol okrem 360. tabliet šek na sumu 1,95 Eur. Treba ho do 14 dní zaplatiť, inak Vám vybehnú penále. Na zadnej časti balenia je nálepka s mojim menom a prideleným čiarovým kódom. To preto, aby si ten istý človek nemohol objednať vitamíny dvakrát. A tiež boli v obálke reklamné letáky na ďalšie produkty. A to je asi najväčší strašiak týchto spoločnosti, ktoré ponúkajú na začiatku produkty zadarmo. Nejde o žiadne podvody, ale v prvom rade ide o biznis a tieto spoločnosti sú perfektne školené na manipulovanie so zákazníkmi ako v hovorenom tak aj v písanom slove. Mám na mysli bombardovanie telefonickými ponukami alebo kadejakými letákmi, ktoré sú nejasne a zavádzajúco písané. Väčšinou cieľom tejto manipulácie so zákazníkmi nie je okradnutie zákazníka o peniaze a nedoručenie tovaru, ale skôr prinútenie zákazníka objednať ďalšie produkty, resp. aj s opakovanými dodávkami o ktorých často krát ani zákazník nevie, lebo zlé pochopil zavádzajúcu reklamu v letákoch alebo telefónom hovore. Ja som si už objednala veľké množstvo tovarov zadarmo cez takéto spoločnosti. A keď mi náhodou príde domou nejaký ďalší balík, o ktorom ani neviem, že mal prísť a pýtajú peniaze za ďalšiu doručenú objednávku, tak to riešim tak, že balíček pošlem naspäť, zavolám do danej spoločnosti a poprosím ich o NEzasielanie ďalších produktov. Myslím si, že tento štýl predaj ľudia už poznajú. Ja tieto ponuky "zadarmo" často využívam, ale to preto, že som trpezlivá a nemám problém po doručení produktu zadarmo každú jednu spoločnosť kontaktovať, aby ma viac neotravovali.. 😝

rawmamka
3. mar 2021

@jadama_1405 Tak ty si jeden z tých osvietených zákazníkov takýchto "spoločností " 😀 . Len málokto je taký dôsledný a obozretný, že využije len tú prvú várku zadarmo a potom vie ako to ukončiť. Veľa ľudí nezvládne ani len to telefonické obťažovanie, v ktorom počas rozhovorov ani nevedia ako dajú súhlas na zasielanie ďalších produktov, tieto rozhovory sa nahrávajú a zmluvy sú platné, aj keď boli uzavreté tzv. na diaľku. Len to si nie všetci uvedomia aká je to sofistikovaná marketingová hra.... Ja si radšej kupujem vitamíny v lekárni a sama si určím od akého výrobcu, v akom zložení, s koľkým mg či IU v jednej dávke... Inak, mnohí ľudia nevedia ani to základné - že vit.D3 je rozpustný v tukoch, takže pokiaľ nie je priamo v oleji v tobolke alebo sa nezapije/nezaje niečím s vysokým obsahom tuku, tak ho telo nevyužije vôbec. Za ďalšie - musí sa užívať s horčíkom a vit. K2, inak je tiež veľmi málo využitý v organizme. Vit.D3 si telo ukladá do zásoby, takže ak ľudia od jari do jesene s rozumom ( určite nie medzi 11-tou až 15-tou hodinou) budú vystavovať svoje telo slnku, tak ešte min. jeden dva mesiace budú mať zásobu, od novenbra treba určite dopĺňať synteticky (z lekárne) alebo potom hľadať zdroje v strave (napr. treščia pečeň, mastné ryby, žĺtka....), ale to je o kus náročnejšie, lebo treba pozerať najmä na kvalitu odkiaľ ryby či vajíčka pochádzajú.

uskrnica
3. mar 2021

Videla som kopec reklam na toto d cko aj v telke aj na internete , no som prave ten typ cloveka, ktory to ma tak, ze nikdy ti nik neda nic len tak zadarmo a rozhodne sa nemienim nechat vtiahnut do ich hier a potom na to len doplatit

rawmamka
3. mar 2021

@uskrnica Presne tak 👍, veľa ľudí skočí na čarovné slovko "zadarmo" - ak je aj niekto, kto "prekukol" túto ich obchodnú stratégiu, tak "zadarmo" znamená 1,95 eur za poštovné (za tabletky, o ktorých zrejme neviem kto je výrobca a aké je zloženie, účinnosť.... ) + otravovanie sa s nimi, aby bolo ukončené obťažovanie telefonátmi, elektronicky či poštou kvôli nevyžiadaným balíčkom (t.z. posielať ich späť, čo tiež nie je "zadarmo"). Za mňa tiež čistá strata - už len z hľadiska času a energie, ktoré sa vždy dajú využiť lepšie ako na toto 🙂.

biggi014
3. mar 2021

@rawmamka keď neviem tak si prečítam, vyrábajú ich v Nórsku, je to fakt za 1.95 nič viac mi neprišlo.

rawmamka
3. mar 2021

@biggi014 Ja som si to našťastie neobjednávala, preto som písala, že ZREJME ... výrobcu aj zloženie teda uvádzajú, ale ja by som to teda neužívala ani "zadarmo", to je presne to, čomu sa vyhýbam 😉. Každopádne dík za info 🙂.