icon

Vitamíny zadarmo

eva1113
15. okt 2021

baby objednala som si vitaminy akoze zadarmo,myslite si ze to bude seriozne?

Strana
z2
rawmamka
15. okt 2021

@katkaps V takýchto prípadoch vždy komunikuj výhradne písomne a jednoznačne - vecne, presne (všetky náležitosti, ktoré má obsahovať odstúpenie od zmluvy).

eva1113
autor
15. okt 2021

to som poslala aj ja,no odpoved som nejako nepochopila

mirka1988
15. okt 2021

Nie je to podvod . Ja aj viacerí členovia rodiny ich mame už niekoľko mesiacov. Volali len 1x, či nechceme iné ….

eva1113
autor
15. okt 2021

som rada,mozno sme sa zbytocne zlakly,

rawmamka
15. okt 2021

@mirka1988 Tak to môžete byť radi, drvivá väčšina ľudí má žiaľ iné skúsenosti, stačí si pogoogliť o tej firme viac, popozerať diskusie. A zobrať tie vitamíny do lekárne, nech sa pozrie farmaceut na zloženie, lebo toto má od kvalitného prípravku veľmi ďaleko. Ak už človek chce investovať do svojho zdravia, tak určite niečo, čo za to stojí a pomôže, hoc aj nie "zadarmo" 😉.

mirka1988
15. okt 2021

@rawmamka hovorím len svoju skúsenosť . A o skúsenosti všetkých , čo si objednali . A bolo ich dosť . Inak sa mi zdá , že to bolo posielané “zadarmo” , teda za poštovné za podp. ministerstva , či ?

rawmamka
15. okt 2021

@mirka1988 Ja som si to našťastie nikdy neobjednala, ale riešila som to tu pred časom kvôli známemu, ktorý sa z toho nevedel vymotať, stačí si dohľadať trebárs aj tu na MK diskusie o vitamínoch zadarmo..... Ministerstvo ( a aké ?, pošli bližšie info/link, nie je problém overiť) s tým nemá absolútne nič spoločné, skôr je to marketingová taktika na zvýšenie predaja, dôveryhodnosti produktu. Vždy sa nájdu ľudia, ktorí sa dajú nalákať na slovko "zadarmo"...... A veľmi podstatný fakt je zloženie toho vitamínu D3....zbytočná debata ďalej ohľadom tohto, pretože sa o tom písalo už veľa a každý kto má záujem vedieť viac si to ľahko dohľadá 🙂.

zuzi_747
16. okt 2021

@eva1113 zas kvôli tomuto nemusíte tak stresovať.na nich len tvrdá ruka, viem že tam bolo tuším niečo také v tej zmluve že do 14 dní môžete odstúpiť od zmluvy , ak to nedodržíte , stávate sa ich členom. Takže aj keby niečo poslali , napíšte žiadosť o zrušenie objednávky a tiež o vymazanie vašich osobných údajov zo systému, pošlite to mailom a tiež aj poštou aj s tým balíkom ak vám teda nejaký príde. Posielajte to doporučene aby ste mali od toho dôkaz. A po tomto by Vám mali dať pokoj. Ja som si ten balík len tak našla v schránke bez akejkoľvek objednávky. Ale zaujímavé je , že sa volám takisto ako mamina a niektoré údaje boli maminine a niektoré moje. Meno priezvisko sme mali rovnaké, adresu tiež, mail bol maminin a číslo bolo zas moje. Takže to odniekiaľ museli vytiahnuť.

Strana
z2