icon

Vlasové protézy pre ženy

janhe
11. máj 2022

Ahojte teraz som čítala o vlasových protezach pre mužov, ktoré sa nalepia na plesinu a vydržia cca 3-4roky. Ja mám miernu alopeciu priamo na vrchu hlavy kde sú vlasy jemnejšie a pri blbom, teda pre mňa blbom svetle je vidieť ako sú vlasy brutálne riedke. Tak som rozmýšľala že by som si dala spraviť aj ja také niečo. Ale viem že to u nás len barberi robia. O ženách som nepočula.
Máte niektorá nejakú info? Resp. Skúsenosť?

marcellka32
11. máj 2022

Známa používa nanogen keratinove vlákna a veľmi si chváli

janhe
autor
11. máj 2022

😮Ďakujem ako prvý vyskúšam toto som zvedavá ❤️

zuzanna33
11. máj 2022

@janhe pri alopecii nemôžeš dávať vlasove náhrady!?To kdo ti povedal aj ja som mala alopeciu a určite by som to takto neriešila!!! chodíš koznej?

janhe
autor
11. máj 2022

@zuzanna33 prečo nie? Chodím ale nepýtala som sa keďže som ten článok čítala asi pol h dozadu

zuzanna33
11. máj 2022

@janhe pretože ty potrebuješ vlasy aby narástli ja som využila čínsku medicínu kvapky a pomohli vlasové folikum sa obnovila pri Alopecií musíš mať problémy z vnútornými orgánmi ,štítnou žľazou a ty musíš vlasovú pokožku masírovať výživovat z vnútra i z vonku ale sú to tvoje vlasy. Ja som si tým prešla nikto mi nedával nádej že sa vlasy obnova mala som na prednej strane hlavy 3 výrazne plesiny (dva roky som si robila drdol) a na temene tiež bolo to hrozne ale zatiaľ je to za mnou

marcellka32
11. máj 2022

@zuzanna33 prosím o info tých kvapiek ďakujem

michaela567
11. máj 2022

@janhe pozri si hair galerry kosice 🙂 alebo toppik 🙂