Voľnopredajné antidepresíva

5. máj 2022

Ahojte, mate overenu skusenost s volnopredajnymi antidepresivami? Nieco som nasla, ale pomohlo by mi, ak ma niekto nieco overene, ze to ma aj efekt. Doplnenie magnezia nepostacuje. Dakujem za nejaky tip.

zmrzlinka2021
5. máj 2022

Prosim ta, normalne chod ku psychiatricke a daj si predpisat antidepresiva. To su ucinne lieky, ak mas realny problem, nie "obdobie".
Nepotrebujes odporucanie od vseobecnej.

melanta
5. máj 2022

Voľnopredajné antidepresívum je šport a príroda. Ak máš ozaj zdravotný problém, rieš ho s lekárom. Ak skôr začneš, bude to rýchlejšie a jednoduchšie.

falbala132
5. máj 2022

@melanta suhlas. a joga 🙂

rene007
5. máj 2022

Najlepši je určite tryptofán B od Kompava, potom ešte je dobrá ashwagandha alebo konopny čaj sypaný..ale ak máš ťažké depresie tak chod čo najrýchlejšie k pychoterapeutovi alebo psychiatrovi , tam nepomôže nič len odborná pomoc

melanta
5. máj 2022

@falbala132 ja som jogu celé roky nechápala, že to niekoho baví. A pred časom som chcela k fitku dať aj niečo kľudné, tak reku vyskúšam jogu. A teda nedám na ňu už teraz dopustiť.

autor
5. máj 2022

@rene007 dakujem za odpoved k veci. nie, nemam ziadnu tazku formu ani dlhodobu.. len je toho na mna teraz akosi vela a obcas ma to prepadne az do takej uzkosti a krutakov... skusim, dakujem.

falbala132
5. máj 2022

@melanta ja takisto. nedavno som mala take nieco ako tu autorka opisuje, fakt som si myslela, ze mi zacina nejaka lahka depresia, tlaky v hlave, nervozita, uzkost. a prisaham po jednej hodine jogy som bola ako dusevne znovuzrodena, do tyzdna mi zmizli aj vsetky fyzicke tazkosti, uz na nu tiez nedam dopustit.

cicuca
5. máj 2022

Persen Forte. Sú na prírodnej báze a mne veľmi pomohli v ťažšom životnom období a do toho prechádzku do prírody. Každý deň aspoň hodinu

melanta
5. máj 2022

Podľa mňa aj moja odpoveď bola absolútne k veci. Pri športe sa vyplavujú z tela endorfíny, čo je hormón šťastia. Pravidelná športová aktivita, ak je správne zvolená, ti dokáže neskutočne pomôcť, za relatívne krátky čas a je určite zdravšia ako tabletky.

autor
5. máj 2022

@cicuca dakujem. snazim sa dat tych 6tis krokov denne v ramci moznosti. cez tyzden na viac ozaj nezostava.

autor
5. máj 2022

@melanta ja som si toho vsetkeho vedoma. clovek sa vsak obcas dostane v zivote do obdobia v zivote kedy nema priestor pre seba tolko, kolko by chcel a to nie vlastnym pricinenim.

1angelika
5. máj 2022

Sedatif PC, nie je to antidepresivum, tie sú len na predpis, ale mohlo by ti pomôcť. Nie je to návykové.

cicuca
5. máj 2022

Nerátaj si to. Jednoducho sa výber na prechádzku a sustred sa na prírodu a okolie a nie na krokomer ;)

luccija
5. máj 2022

Žiadne nie je voľnopredajné na šťastie...
Na úzkosti je dobrý guajacuran je bez predpisu aj na uvoľnenie svalstva.Alebo od obvodnej lieky na ukludnenie Xanax, Lexaurin..

luccija
5. máj 2022

@melanta akú cvičis jogu?

autor
6. máj 2022

@cicuca ja si to nerátam 😀 mám 24h denne hodinky a keď pozriem históriu tak mi to tak v priemere vychádza každý mesiac ..