Voľnopredajný liek na parazity

ajka358
23. sep 2020

Pred pár dňami som si myslela, že mám zlatú žilu. Cítila som stále nejaké tlačenie na konečník a nepríjemný pocit. V noci sa to stupňovalo, nemohla som zaspať, neustále som sa musela prevraciať.. Šla som na wc a v zrkadielku som si všimla parazita tenký ako vlas, biely a hýbalo sa to.
Prosím vás poraďte mi niečo voľnopredajné. Asi pred 2 rokmi som užívala Parazitex ako prevenciu. Prípadne vaše skúsenosti s týmito parazitmi (môže to byť mrla?)
Ďakujem

1xenia1
23. sep 2020

Na toto vám nič voľno predajné nepomôže. Treba si zavolať, lekárovi doniesť vzorku stolice a on vám prespíše antiparazitiká.

lulu0123
23. sep 2020

Parazitex je dobry.Dcere nepomohol ani vermox od doktorky a Parazitex potom ano.Ale treba brat cely mesiac.

andrea78
23. sep 2020

Zavolaj lekarovi, napise e-recept, ak tam nemas moznost ist. Treba opakovat podla pribal. letaka v stanovenom intervale, inak to nezaberie. Skusenost mame s Vermoxom a este takym hustym cervenym sirupom, ten bol este lepsi, nenapada ma ale nazov a myslim, ze uz sa nevyraba. Oboje zabralo, ale treba to opakovat kvoli cyklu liahnutia sa dalsich parazitov. Uplne volnopredajnymi pripravkami by som sa nenapchavala, radsej by som brala hned nieco poriadne a ucinne, nie je to prijemny stav.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obcansr
23. sep 2020

Zavolajte lekárke, ona vám na to predpise niečo. A dobre je dať si aj preventívne občas strúčik cesnaku. Ten parazity neznasaju. To je starý babsky liek. To si pamätám z detstva 😀

makda
27. sep 2020

@ajka358 skúste výťažok z cesnaku + výťažok z orecha čierneho amerického. Sú to prírodné produkty a zvyknú celkom dobre zabrať