Vplyv mesiaca na cyklus
Zdravim! Mate aj vy pocit ze pri splne mate silnejsiu a bolestivejsiu menstruaciu? Vzdy ked si ju s norethisteronom raz za cas posuniem, aby som nemala cez spln, tak vzdy mi meska a meska, az sa mi to dotlaci zasa k splnu a leje potom zo mna jak z konvy a boli ma brucho. Uz ma to nebavi. Beriem vela liekov a antikoncepciu nechcem. Mirenu tiez nemozem mat kvoli atypickej maternici.
@yollanda Ty ho berieš "tak raz za 3 roky" ale presne vieš, že spln ti spôsobuje problémy. Prosím ťa, najskôr si po sebe prečítaj čo píšeš a až potom to sem pridaj...... 😅 Čiže tebe sa zdá, že raz za 3 roky za tvoju menštruáciu v tej podobe ako opisuješ môže spln mesiaca?! A aký máš vlastne problém?
tak skus nebrat taketo lieky 🙂 to nie su lentilky ale to uz asi vies a aj baby to tu uz spominali ze sa to nesmie casto. Ale tak ked hovoris ze raz za 3 roky tak je to ok. Alebo si to daj mimo splnu 🙂 lebo nepochopila som aky to ma spolu suvis ale zjavne teda asi nejaky ano ked ti to tak robi a mas to odsledovane.Tak skus mimo splnu teda a uvidis co sa bude diat 🙂 inak to nezistis

Norethisteron ti moze robit tie problemy nie mesiac. To nie su tabletky na "hranie".