icon

Vred alebo absces

kacenocka2
17. nov 2022

Čo môže znamenať tento kožný problem?.

Vred alebo absces
Strana
z2
trgypadl
17. nov 2022

@matullienka prosim Ta, kolko krat volas pediatrovi a Ta odbije po telefone uz nerobme z nich tie prepracovane chudatka, a to som zdravotnik. V nemocniciach to niekedy funguje v style raz mas hojno a raz hovno, su v praci!!!!

trgypadl
17. nov 2022

@matullienka a k nervoznym, podrazdenym lekárom, je to o ludoch?!!su ludia co sa vedia chovat a co sa nevedia chovat, bodka!!!!

taga
17. nov 2022

Autorka, ved aspon napis, ake velke je to dieta!
Dost to ovplyvni aj uroven hygieny, ci je napr este batola, v plienke a do tohto si kaka, alebo skolkarka alebo co ja viem co... to si si doteraz takuto ranu nevsimla? Akoze pokial je to batola a ma na tomto mat do rana plienku, asi by som sla na pohotovost..
Ak vacsie dieta, asi by som to nejako vydezinfikovala, osetrila aspon sudokremom a rano o 6 bola nastupena u dr

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
tessa2299
17. nov 2022

Pravdepodobne autorkina dcera ma 10rokov. Takze batola to neni.
@taga

kacenocka2
autor
17. nov 2022

Pre tie čo to nepochopili:🤔Otázka znela "čo to môže byť za problém",nie kam s tým mám ísť,alebo odpovedať,kto to je,alebo koľko ma dotyčný rokov,alebo aku dodržiava hygienu,alebo ako to mám liečiť..

kacenocka2
autor
17. nov 2022

@tessa2299 dúfam že máte dušu na pokoji, že ste sa k tomu dopatrala,čo ste potrebovala vedieť 🙂

tessa2299
17. nov 2022

@kacenocka2 uz to tu pisem x-krat. Modry konik je otvorena diskusia. Ked pridate nejaku otazku, ludia mozu napisat co chcu. Nakolko sme vam tu chceli poradit, tak viac ludi sa spytalo aj na vek.
A nabuduce, ak budete chciet ostat v anonymite (aby naaaahodou niekto nevyhladal o vas informacie z lupy), tak si dajte anonymny prispevok. 🙂

tessa2299
17. nov 2022

@kacenocka2 a napisem to sproste, ale bohuzial:
Uvedomte si vy, ze keby sa vam takto "rozpara rit", mali by ste tam otvorenu ranu (zo zanedbania- lebo ta otvorena rana sa nemohla zo dna na den spravit, muselo predchadzat bolenie, zacervenanie, svrbenie), bolelo by vas to a stipalo, tak by ste to riesili posratym sudokremom? Uvedomte si, ze je to dieta. To dieta nevie ist same ku lekarovi. V prvom rade, ste vy ako rodic, zlyhali! A vy tu idete riesit, ci sa niekto opyta na vek dietata, alebo na to, ci dodrziava hygienu. 🙄

trgypadl
17. nov 2022

@tessa2299 🤮dokonalost sama, neomylna

taga
17. nov 2022

@kacenocka2 cize ty si co cakala od nas, ze ti napiseme cislo diagnozy a viac sa nemame starat tak??
Ok, my sa teda budeme starat menej A TY SA SKUS STARAT VIAC!! PORAD SI SAMA

Strana
z2