icon

Vred na nose

julkaaa1
Dnes o 03:18

Ahojte z ničoho nič sa mi na nose spravil taký červeny fľak keď som pozerala čo by to mohlo bit našlo mi že vred ( na dotyk to je bolestivé ..nakoľko idú sviatky nechcem to podceniť poraďte kde s tým ísť nakoľko neviem či stači iba obvodná ďakujem

Vred na nose
anonym_da0510
Dnes o 05:31

@julkaaa1 gafrova mast

julkaaa1
autor
Dnes o 05:47

@anonym_da0510 dala som si včera ixtochyl

eeffka
Dnes o 06:30
@julkaaa1

@julkaaa1 akoze s obycajnou vyrazkou chces ist k doktorovi? Si to vydenzifikuj a cakaj, bud sa to stiahne alebo vyhnisa. Osobne to vidim tqk ze o tqke 3-4dni sa to zatiahne a zlupe sa ti koza na zapalenej casti. Hlavne do toho nevrtaj

anonym_8eaf35
Dnes o 07:17

S pupákom k lekárovi ? No však choď, sa pobaví takto pred koncom roka.

anonym_ec2ef1
Dnes o 07:46

Nemas tam v strede taky, akoby prepad? A supinku v tom prepade?

anonym_94b7dc
Dnes o 08:38

Toto ale vyzera ako velmi velky a bolavy jebak. Mne sa raz taky spravil na brade. Kazdy den sa mi to zhorsovalo, cervenal a bolel stale viac a viac, pol brady mi opuchlo. Tiez som si hovorila, ze hanba ist s jebakom k doktorovi, ale fakt to bolelo jak svina. Bola som u obvodnej, ta ma hned poslala na chirurgiu. Na chrirurgii mi to potreli visnevskeho balzamom a prelepili, ze mam si kupit te balzam v lekarni, mazat a prelepovat. Ze to vytiahne hnis na povrch. A ked sa to teda do 3 dni nestane, tak mam prist a rozrezu to. Tak som teda mazala, prelepovala a na 3. den sa to zacalo zlepsovat.
Tak skus si kupit ten balzam (mne to namiesali v lekarni na pockanie) a uvidis. Ked sa ti to nebude zlepsovat, tak potom chod k lekarovi.

anonym_da0510
Dnes o 09:13
@julkaaa1

@julkaaa1 sak to je to iste

aurelia2000
Dnes o 10:43

Takýto nápor nemôže zvládnuť ani sväté zdravotníctvo, s pupakom doktorke, ešte aj chirurga s tým otravovať, mojtyboze🙄 fakt by mali niektoré úkony spoplatniť, natretie pupaku 30€ potom by ste s tým prestali

mandzula
Dnes o 10:46
@aurelia2000

Takýto nápor nemôže zvládnuť ani sväté zdravotníctvo, s pupakom doktorke, ešte aj chirurga s tým otravovať, mojtyboze🙄 fakt by mali niektoré úkony spoplatniť, natretie pupaku 30€ potom by ste s tým prestali

@aurelia2000 Dcéra mala takýto "pupák" na uchu a skončila u chirurga, takže až také jednoznačné to nie je, bolo to potrebné otvoriť a vyčistiť, inak by sa to vracalo a zápal by sa mohol rozšíriť.

anonym_1495d9
Dnes o 10:47

O POLNOCI TREBA IST NA POHOTOVOST. ALEBO SI ZAVOLAT SANITKU. LUDOM UZ FAKT YEBE. Kolko mas rokov, ze na nete riesis takuto prkotinu?

slavomira236
Dnes o 11:11
@mandzula

@aurelia2000 Dcéra mala takýto "pupák" na uchu a skončila u chirurga, takže až také jednoznačné to nie je, bolo to potrebné otvoriť a vyčistiť, inak by sa to vracalo a zápal by sa mohol rozšíriť.

@mandzula tiez mi rezali pro lalociku usnom na chirurgii..

mandzula
Dnes o 11:14
@slavomira236

@mandzula tiez mi rezali pro lalociku usnom na chirurgii..

@slavomira236 Presne toto aj u dcery. A veru nas chirurg nevysmial, ako zeny tu, ale riesil - asi nie len tak z nudy.

anonym_aa5dac
Dnes o 11:23

normalne si to natieraj s tym ichtoxylom alebo s niecim na vyrazky, su aj take naplaste na podkozne vyrazky
a neblazni toto neni stav na lekara

anonym_08d952
Dnes o 12:01

Takých pupákov budeš mať v živote nespočet. 3-4 dni a je po ňom. Buď vyhnisá, alebo ani nie a vstrebe sa. Keď pôjdeš von, zatri korektorom. Rozhodne s tým nezaťažuj lekárov. Nie je to život ohrozujúce