icon

Vred na nose

julkaaa1
Dnes o 03:18

Ahojte z ničoho nič sa mi na nose spravil taký červeny fľak keď som pozerala čo by to mohlo bit našlo mi že vred ( na dotyk to je bolestivé ..nakoľko idú sviatky nechcem to podceniť poraďte kde s tým ísť nakoľko neviem či stači iba obvodná ďakujem

Vred na nose
anonym_da0510
Dnes o 05:31

@julkaaa1 gafrova mast

julkaaa1
autor
Dnes o 05:47

@anonym_da0510 dala som si včera ixtochyl

eeffka
Dnes o 06:30
@julkaaa1

@julkaaa1 akoze s obycajnou vyrazkou chces ist k doktorovi? Si to vydenzifikuj a cakaj, bud sa to stiahne alebo vyhnisa. Osobne to vidim tqk ze o tqke 3-4dni sa to zatiahne a zlupe sa ti koza na zapalenej casti. Hlavne do toho nevrtaj

anonym_8eaf35
Dnes o 07:17

S pupákom k lekárovi ? No však choď, sa pobaví takto pred koncom roka.

anonym_ec2ef1
Dnes o 07:46

Nemas tam v strede taky, akoby prepad? A supinku v tom prepade?

anonym_94b7dc
Dnes o 08:38

Toto ale vyzera ako velmi velky a bolavy jebak. Mne sa raz taky spravil na brade. Kazdy den sa mi to zhorsovalo, cervenal a bolel stale viac a viac, pol brady mi opuchlo. Tiez som si hovorila, ze hanba ist s jebakom k doktorovi, ale fakt to bolelo jak svina. Bola som u obvodnej, ta ma hned poslala na chirurgiu. Na chrirurgii mi to potreli visnevskeho balzamom a prelepili, ze mam si kupit te balzam v lekarni, mazat a prelepovat. Ze to vytiahne hnis na povrch. A ked sa to teda do 3 dni nestane, tak mam prist a rozrezu to. Tak som teda mazala, prelepovala a na 3. den sa to zacalo zlepsovat.
Tak skus si kupit ten balzam (mne to namiesali v lekarni na pockanie) a uvidis. Ked sa ti to nebude zlepsovat, tak potom chod k lekarovi.

anonym_da0510
Dnes o 09:13
@julkaaa1

@julkaaa1 sak to je to iste

aurelia2000
Dnes o 10:43

Takýto nápor nemôže zvládnuť ani sväté zdravotníctvo, s pupakom doktorke, ešte aj chirurga s tým otravovať, mojtyboze🙄 fakt by mali niektoré úkony spoplatniť, natretie pupaku 30€ potom by ste s tým prestali

mandzula
Dnes o 10:46
@aurelia2000

Takýto nápor nemôže zvládnuť ani sväté zdravotníctvo, s pupakom doktorke, ešte aj chirurga s tým otravovať, mojtyboze🙄 fakt by mali niektoré úkony spoplatniť, natretie pupaku 30€ potom by ste s tým prestali

@aurelia2000 Dcéra mala takýto "pupák" na uchu a skončila u chirurga, takže až také jednoznačné to nie je, bolo to potrebné otvoriť a vyčistiť, inak by sa to vracalo a zápal by sa mohol rozšíriť.

anonym_1495d9
Dnes o 10:47

O POLNOCI TREBA IST NA POHOTOVOST. ALEBO SI ZAVOLAT SANITKU. LUDOM UZ FAKT YEBE. Kolko mas rokov, ze na nete riesis takuto prkotinu?

slavomira236
Dnes o 11:11
@mandzula

@aurelia2000 Dcéra mala takýto "pupák" na uchu a skončila u chirurga, takže až také jednoznačné to nie je, bolo to potrebné otvoriť a vyčistiť, inak by sa to vracalo a zápal by sa mohol rozšíriť.

@mandzula tiez mi rezali pro lalociku usnom na chirurgii..

mandzula
Dnes o 11:14
@slavomira236

@mandzula tiez mi rezali pro lalociku usnom na chirurgii..

@slavomira236 Presne toto aj u dcery. A veru nas chirurg nevysmial, ako zeny tu, ale riesil - asi nie len tak z nudy.

anonym_aa5dac
Dnes o 11:23

normalne si to natieraj s tym ichtoxylom alebo s niecim na vyrazky, su aj take naplaste na podkozne vyrazky
a neblazni toto neni stav na lekara

anonym_08d952
Dnes o 12:01

Takých pupákov budeš mať v živote nespočet. 3-4 dni a je po ňom. Buď vyhnisá, alebo ani nie a vstrebe sa. Keď pôjdeš von, zatri korektorom. Rozhodne s tým nezaťažuj lekárov. Nie je to život ohrozujúce

krasnavila
Dnes o 15:05

Chod do lekarne a poradia ti nejaku mast. Len si to nevytlacaj. Musi to same prasknut alebo sa to vstrebe, ani supinku ked sa vytvori si nasilu nestahuj lebo pod nou budes mat novu kozu, ktorú poskodis.

anonym_59b2a7
Dnes o 15:10

Akoze smejete sa niektore na tom, ale mne blizky mal takyto nos roky, nesiel s tym nikde a nakoniec dostal taku infekciu, ze zomrel. Takze opatrne s vyjadreniami.
Autorka natierat natierat natierat, kludne skus aj ten balzam co ti tu jedna radila. Ak sa to nebude zlepsovat tak k svojej obvodnej.