icon

Všimli ste si vyššie ceny u zubára?

cajomila
4. okt 2023

Zdravím vás ženy, chcem sa spýtať či zaznamenali, že by sa zvýšil rapídne cenník u zubára od vlani.
Konkrétne vlani dcére blombovali zub platili sme max.30€, dnes za ten istý úkon 72€ 🤔.
To fakt išli ceny až tak hore?
Ja už neviem či som ja divná a všetko mi je drahé...alebo tie ceny sú naozaj šialené.

Strana
z3
deti95060810
5. okt 2023

@kittykat22 syn má kamaráta ktorý študoval zubára... a mal aj prax - mal si zohnať kamarátov, ktorým robil kontrolu zubov - pred lekárom....
syn takú kontrolu ešte nikdy nezažil - trvala 20 min.

lienka.7
5. okt 2023

@cajomila oplatí sa ísť k zubárom - študentom. Zuby vám pozru tak dôkladne ako nikto iný, všetko referuju "profakovi" a oprava zubov je za lepšie ceny a pritom vôbec neplati, ze to odflaknu. Bezne na FB majú zverejnené výzvy, ze na Heydučke v BA majú volne termíny na ostrenie, výmenu plomb ci RTG.

cajomila
autor
5. okt 2023

@lienka.7 Predpokladám, že takato možnosť je iba v BA 🤔

lienka.7
5. okt 2023

@cajomila predpokladám, že ešte aj Martin a Košice by mali byť, keďže sú tam "zubarske" fakulty. A inak ano, BA. poznám dosť ľudí, čo takto začali chodiť, lebo zial peniaze. A sú spokojní, tak dávam na zváženie aj iným (nerobím reklamu, kedy daco).

cajomila
autor
5. okt 2023

@lienka.7 Vďaka, pozriem sa na to 😉

duunlo
5. okt 2023

@chodec15 chlape ty radsej ani skrinu neotvaraj, lebo by z nej na teba este mohol Ficko vyskocit🤦🏻‍♂️🤣… chod sa prejst na cerstvy vzduch nech ti vyvetra hlavu, potrebujes to

Strana
z3